Biber dolmasını biberi ile birlikte yediğim gün hissetmiştim 🥲

Biber dolmasını biberi ile birlikte yediğim gün hissetmiştim 🥲

Zor bir çocukluk geçirdim. Babam tek başına çalışırdı. Biraz zorlanırdı. Bende küçük yaşımdan itibaren kendimi çalışmak ve ona destek olmak zorunda hissederdim. O zamanlardan beri hep elimi taşın altına koymuşumdur.
Askere gidene dek pek farkına varmadığım durumdur. Babam rahatsızlandıktan sonra borçların tamamı artık bana kaldığında ise bu kavgada artık tek olduğumu idrak ettim.
Evet çok şükür o günlere göre çok daha iyi :)
Teşekkür ederim :)
Birkaç an var böyle ama ilk aklıma gelen oğlumun hastalandığı gece ve yoğun bakımdayken beklediğim gecenin sabahı her şey bambaşka gelmişti ve hala bambaşka. Neyse geçti gitti 🤍
Cevap
13Cevap
Yalnız kaldığımı hissettiğim çaresiz olduğum an
2009 yılında ilk çıraklığa başladığım an
Hanımefendi güzel olmasına güzel de bu fotodan 2 sn sonra yanağıma dalmasaydı iyiydi. Senin ki de yiyip içip yatıyor sadece dimi 😃
Yapsın tabi en azından oyuncaklarını toplasın sjdjd
Benim ki ben uyurken üstüme çıkıp miyavlıyor yüzüme geçen de aynısını ona yaptım o uyurken yüzüne miyavladım öylece kaldı heh dedim nasıl oluyormuş 😃
O güzel ama 😃
2006 Ekim ayında.. Ailemden ilk defa uzak bir memlekete gidip, ailemden ayrı yaşamaya başladığımda..
Her şeyi kendim yapmaya başladığımı hissetttiğim an.
Babam gibi evin fazla yanan ışıklarını söndürdügümde...
Babamın evlenirim diye bilezik seti satın alması garip hissettirdi
Bı erkeğin büyüdüğünü ilk anladığı an babasını kaybettiği andır bence
Aşırı hemde 😪
Çocukluk arkadaşlarimin evlenmesi ve ben den yaşça çok küçük kuzenlerimin çocuklarını sevmeye başlayınca dank etmeye başladı
Babamın hastalanıp yatalak olduğu an idi.
Bisikleti 2 tekerlekli olarak sürmeye başladığımda büyüdüğümü hissettim.
Başıma o kadar kötü şey gelirken ailem bile insanlarla araları bozulmasın diye bana kizmalari. Ceza olarak 14 yaşında yurda vermeleri
Şehirler arası yolculuğa küçük yaşta tek başıma çıkmam
Arası kremalı olan bisküvileri açmadan yemeye başladığımda
Ben 10 izlemek sıkıcı gelmeye başlayınca işte o zaman artık ben büyüdüm dedim
Faturayı ödemeye gönderilmem
İşe başlayıp sorumluluk aldığımda
yumurtanın beyazını yemeyi sevdiğim zaman.
Tek başıma ayrı şehirde yaşadığım an diyebilirim.
Gittiğim yerde banada kahve yapıldı
Anne olunca 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?