Kişilik & Karakter Uyumakta zorlandığınız zaman ne yaparsınız? Tinygirl Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Uyumakta zorlandığınız zaman ne yaparsınız? Uyumak için uyguladığınız metodlar var mı? Güncellemeler+1 yıl İlaçsız uyuyamıyorum ama bırakmam lazım çünkü bağımlılık derecesine geldi. Uykuya dalabileceğim yöntemler lazım. Her şeyi denedim ama yok uyuyamıyorum Uyumakta zorlandığınız zaman ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben alıştığım için uyurum bir şekilde 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sıcak duş alırım ardından sıcak süt içiyorum ve uyuyorum 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Kolay uyuyamadıgim için içerek sızmayı tercih ediyorum :)) 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kitap oku ya da ders çalış. Hemen uykun gelir. 1 0 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Sayı sayıyorum içimden, bazen işe yarıyor 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lavanta yağı koklarim 1 0 Yorumla
cirroooe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sağa sola küfür ederim birde mastürbasyon 0 0 Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. Hicbisey yapamiyorum 1 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Genelde mastürbasyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben alıştığım için uyurum bir şekilde
Sıcak duş alırım ardından sıcak süt içiyorum ve uyuyorum
Kolay uyuyamadıgim için içerek sızmayı tercih ediyorum :))
Kitap oku ya da ders çalış. Hemen uykun gelir.
Sayı sayıyorum içimden, bazen işe yarıyor
Lavanta yağı koklarim
Meditasyon müzikleri dinliyorum
Sağa sola küfür ederim birde mastürbasyon
Hicbisey yapamiyorum
Şarkı dinlemek
Genelde mastürbasyon
ninni