20 yaşındayım. Benimle tanışmak isteyenler oluyor. Gerek reel de gerek sanal da. Herkesten kaçıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum. Çünkü hiçbir erkeğe güvenmiyorum. Depresyona mı girdim acaba ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkeklerin tadımlık cerezi olmamak adına bu yaşıma kadar sevgili veya arkadas her ne b*ksa iste edinmemiş insanim. Kendimle gurur duyuyorum. Yaşadıklarım beni onlardan fazlasıyla soğuttu ve iğrenç varlıklar olarak görüyorum kendilerini. İstisnalar vardır fakat bana denk gelmedi. Böyle devam etme! Kendini hazır hissettiğinde onlara tam manasıyla guvendiginde kendini açabilirsin. Benim yasadiklarim çok farklı o yuzden uzak duruyorum elimden geldigince. Senin ne yaşadığını bilemem ama iyi kalpli ve cok cekici zekaya sahip olanlar vardır. Zekaya ve sevdigi kadınlara nasıl davrandığına dikkat et!
22 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
- +1 yıl
@pamuklu_şeker Çok doğru demişsin önce güvenmek gerek kızada erkeğe de
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaklasik 4 yildir boyleyim. Asagida bir kadin yorumunda demis nasilsa hepsi ayni bk cikacak diye. Gercekten oyle. Erkekler sanki her seyiyle seri, standart uretim gibi. O yuzden degmiyor. Kendini, yormana, uzmene degmiyor. Ve gercekten kafa rahat oluyor.
Bosanmis kadinlar nasil oluyorda tekrar evlenmiyor ya da ayriliktan sonra bu kadar canlanabiliyorlar, hayata geri donuyorlar, bircogunun yillardir gecmeyen fiziksel ya da psikolojik rahatsizliklari iyilesiyor diyordum. Erkekler, kadini gercekten cok yıpratıyor bunu gordum. O yüzden bosanan kadinlar tekrar evlenmiyor, erkeklerle iletisimi olmus kadinlar iletisim kurmak istemiyor.
Bir teyzem vardi memlekette. Esi vefat edeli 2-3 yil oluyor. Ilk bassagligina gittigimizde uzgun gibi degildi. Teselli vermeye çalışanlardan birine sunu dedi. Yok iyi oldu, huzur icinde yatsin ama iyi oldu, koca kahri zor demisti. Teyzem yillardir o dort duvar arasinda ne çektiyse, nasil yıprandiysa artik bunu diyecek duruma gelmis. Vefat etmesiyle nefes almis, iyi oldu diyebiliyor, kocasi bunu dedirtiyor. Ne kadar uzucu aslinda.
Bende kafa olarak cok rahatim. Erkeklerden uzaklastigim andan itibaren ozguvenim, enerjim, kendime güvenim, kendimi sevmem, kendimi oncelige koymam geri geldi. Gorusmeye de gerek yok gercekten. Belki farkinda degilsin ama ruh ve beden sagligin icin en iyisini yapiyorsun.
57 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum ruh ve beden sağlığı için en doğrusu
- +1 yıl
erkekleri gerçektende böylemi görüyorsunuz
- +1 yıl
Merhaba kendi adıma cevap vermek istiyorum yorumuna cevap verdiğimiz hanımefendi demiş ki mesela boşanmış Kadınlar nasıl oluyor da tekrar Evlenmiyor demiş haklı olarak Çünkü neden eğer o kadın o yuvada mutlu olsaydı boşanmazdı karşısındaki insan eşi ona iyi davransaydı onu önemseseydi insan yerine koysaydı ona karşı ilgili davransaydı bakın Biz Kadınlar 7/24 ilgi isteyen bir varlık değiliz ya da hediyelerle donatılacak lüks bir hayat yaşayacağız diyen cinsde değiliz Evet bazı yerlerde öyle yansıtanlar var ama geneli bu şekilde emin olun biz minik bir sevgi küçük bir iltifat Ne bileyim böyle dışarıdan Gelirken aklıma sen geldin deyip alınabilecek 1 adet gül Yani bunlar aslında kadınları mutlu etmek onlara ilgi vermek abartılacak şeyler değil ama erkekler bunları yapamıyor ya da yapamıyor demeyeyim de yapmak istediğine bal gibi yapıyor ama işte yapmak istemediğine de en basit şeyleri bile fazla görüyor diyebiliriz Yani bazen öyle kadınlar var ki sevgilisinden eşinden bir parçacık ilgi görebilmek için aylarını yıllarını feda eden kendinden ödün veren çok fazla bu dünyada kadın var ama maalesef o beklediği minicik ilgiyi karşıdaki erkek başkasını yağdırıyor ama o bekleyen insana minicik bir ilgiyi Dediğim gibi fazla görüyor Dolayısıyla bu sorunların çoğu erkeklerden kaynaklanıyor kadınlar yapmaz demiyorum Sonuç olarak kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama çevrenizden de gördüğünüz boşanmaların ilgisizliklerin çoğu erkekten kaynaklanıyor
- +1 yıl
Mesela size minik bir örnek kendinden vermek istiyorum hani Sevgilisinden ayrılan veya Eşinden Ayrılan kadınlarımız eskisinden daha güçlü daha güzel daha dikkat çekici bir fiziki özellik olsun enerji olsun dikkat çekici oluyorlar ya hani Neden biliyor musunuz üzerindeki o ağırlık kendisine baskı yapan insan hayatını darlayan kişiyi bunaltan kişiyi her şeyine karışan kişiyi ya da ilgisiz alakasız Sen varsın ya da yoksun onun için önemi olmayan bir insan Yani bu tarz kişiler hayatımızdan çıktığında kuş kadar hafifliyoruz yani karşıdaki insanı ne kadar seversek sevelim isterseniz canınızı verecek kadar Sevin fark etmez ama bu saydığım şeylerden Herhangi birini ya da farklı bir şey yaptığı zaman size o zaman o koskoca sevginizden ona olan saygınızdan ilginizden emin olun Eser kalmıyor Çünkü sabrede sabrede sabır taşıyor ve herkesin bir sabır eşiği var Mesela ben çok sevdiğim bir insan vardı onun için üç buçuk yıl platonik aşk yaşadım kendi içimde daha sonra arkadaşlarımı cesaretiyle açılma karar verdim
- +1 yıl
Açıldım ve işte onun da bana karşı duyguları olduğunu falan söyledi kendisi daha sonra 5 aya yakın bir süre sevgili kaldık 5 ayın içinde ne kadar süre mutluydun diye sorarsanız sadece ilk 1 ay mutluydum geriye kalan 4 ay ben var mıyım yok muyum onun hayatında neyim 3 sırada mıyım 5 sırada mıyım asla önemi olmayan bir insandım hiçbir şekilde önceliği olmadım Ailesi kuzenleri Hatta kız arkadaşları bile ilk sıraya geçerken Ben hep en son sıralardaydım onun beni sevebilmesi için benim kıymetimi anlayabilmesi için o ilk bir ay mutluluğun haricinde 4 ayından verdim ama kendi psikolojim yerli bir olmuştu daha sonra bırakma kararı aldım ayrıldık inanmayacaksınız ama iki üç hafta içinde kendi vücudumda inanılmaz değişiklikler fark ettim yani Stresten Saçımda yaralar çıkıyordu o yaraların geçtiğini fark ettim bambaşka bir insan olduğumu fark ettim gerçekten bazı insanlar bazı insanlara iyi gelmiyor
- +1 yıl
ozaman Allah iyi huylu güzel karakterli insanlar çıkarsın karşımıza diyelim
- +1 yıl
Amin 🙏 herkesin 😇
+1 yılDepresyonla alâkası olduğunu düşünmüyorum. Ben de kimseyle görüşmek istemiyorum, yazan olursa reddediyorum. Kendimde de bir hoşlantı varsa karşılık veriyorum ama sonu ayrı çıkıyor, o yüzden kendimi kapattım ilişkiye. Güvenmemekte haklısın ve doğru olanı yaptığını düşünüyorum. Üzülmek istemiyorsan, kendini böyle daha mutlu hissediyorsan böyle devam et.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle kendimi daha mutlu ve güvende hissediyorum
- +1 yıl
O zaman böyle devam et.
Soran+1 yılAynen
+1 yılAlakası yok ama bunu anlamanın en iyi yolu iyi bir ruh sağlığı hekimine başvurman olur kendi kendine veya buradaki ruh hastaların sözlerine bakarak böyle bir kağnıya var ma... Ayrıca sen en azından benim gördüğüm kadarıyla diğer kızlar gibi sapık erkeklerin sapıklığını yaymaya çabalayan kızlardan değilsin bu yüzden kaçınıyor olabilirsin diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
87Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence olabilir istememen normal.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBu ülkede neden sevgili yapma zorunluluğu varmış gibi bir kafa var bende onu çözemedim 😂
95 Yorumla
Soran+1 yılMillet sevgilisiz yaşayamıyor 😄
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen haa mecburiyet değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır bu depresyon değil. Tam 9 yıldır neredeyse böyleyim kafa rahatlığı benimki, nasıl olsa hepsi aynı bk çıkacak hiç şaşırtmıyor denemeye bile değmiyor bu yüzden keyfim yerinde. Kimseyle uğraşamiyorum ben depresyonda değilsem sen hiç değilsin sadece doğruları görüyor uyanıyorsun daha ne
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Doğru valla
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Kimin umrundaki bu sadece seninle mi tanışmak istediklerini düşünüyorsun senin gibi kac kişiye teklif etmişlerdir kim gelirse o kendini özel sanma
615 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden tanışmak görüşmek istemiyorum
- +1 yıl
boş ver ozaman seni isteyen anasını babasını alır babayın koltuğuna oturur adam gibi ister ne işin var elim oğluyla bak gözüm yanlış yapıyorsunuz e ben tanıyayım güveneyim peşimden koşsun seviyormu sevmiyormu cinsellik içinmi derken güven karşıya hırs intikam duyguları depoluyorsunuz köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyor istedğini alınca tekmeyi basar kadınlar sevdikleriyle erkekler sevmesede olur bu yüzden en iyisi sen uzak dur ha sende bişeyler olsun diyorsan bişey diyemem salla gitsin
Soran+1 yılBen istesem zaten ailemle tanışacak ama yaşı benden 10 yaş büyük, istemiyorum
Soran+1 yılYaş farkının çok olmaması lazım. aynen evlenmeyim bence de bekarlık sultanlık 😄
Soran+1 yılBilmem benim öyle bi düşüncem yok, sevgi saygı daha önemli evlilik için
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılKorkacak bir şey yapmadıysan sıkıntı yok
Soran+1 yılNeyse yapacak bir şey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla yalnız kalınca artık sıkıcı ve güvensiz geliyor birileriyle tanışman. Hayata karşı daha sosyal olursan daha farklı olacaktır. İş hayatında çalışırken birinin düşüncelerini, ondaki birçok şeyi beğenir ve tutulursun ya da bir yerde kitap bakarken biri dikkatini çeker, tanışmayı çok istersin gibi meselâ, hani daha samimi beklenmedik bir şey, seni monotonluktan çıkaracak ve daha güzel gelecek sana belki ama sen kendi kabuğuna çekilmeyi istiyorsun.
113 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylee
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse daha çok sosyalleşmek için birşeyler yap yoksa bu döngü sana kötü hissettirecek
Soran+1 yılNapıyım sizce
Cevap sahibi+1 yılİlgi alanların olsun, yoksa da illâki seveceğin şeyler vardır, daha enerjik ol gün içinde, sabahları çok geç vakitlerde uyanma, sağlıklı beslen, düzgün ve akılcı dostlar edin, bir kursa başla ya da ne bileyim, sen daha iyi bilirsin kendini
Soran+1 yılÇalışıyorum ama bu hafta iş yokk
Cevap sahibi+1 yılBu çok iyi değil mi zaten, gezmek, bir yerlere gitmek için güzel bir fırsat. Böyle zamanları iyi değerlendir, depresif olmamalısın
Soran+1 yılDışarı çıkmaya da üşenirim şimdi 😄
Cevap sahibi+1 yılDepresif olmaktan çok, tembelsin sanırım 😅 o hâlde durduğun yerde sıkılmaya devam et
Soran+1 yılAlındım, gücendim yine de teşekkürler 😄
Cevap sahibi+1 yılyalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, incinirsin. Rica ederim
Soran+1 yılİstediğinizi söyleyebilirsiniz sıkıntı yokk
Cevap sahibi+1 yılüşenmek ve tembel davranmak aynı şeyler zaten, neye gücendin 😅 sonda da edebi mizah yapmıştım
Soran+1 yılBiliyorum Allah Allah 😒😒
+1 yılAlakası yok demek ki istemiyorsun. Bence en doğrusunu yapıyorsun yaşın küçük saçma sapan bir ilişkin olmasındansa kaliteli bir yalnızlık daha iyi hiç acele etme. Dua et iyi bir insan çıksın zamanı geldiğinde yuvanı kur eşinle yaşa herşeyi. Benimde güvenim kalmadığı için ilişkiden kaçıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler hakkınızda hayırlısı
- +1 yıl
Amin 🙏 sizin içinde hayırlısı olsun
Soran+1 yılSağolun
+1 yılAynı durumu yaşıyorum. Artık sadece flört edenlerden değil, arkadaş olmak için yaklaşanlardan bile kaçmaya başladım. Bunun sebebi: Toplum ahlaksızlıktan ibaret. Kimsenin kimseye güveni kalmadı. Çorap değişir gibi sevgili değiştiren, flört etmediği, yani arkadaş olduğu insanlarla, öpüşüp koklaşıp hatta yatağa bile girebilen bir neslin içindeyim. Doğduğum dönemi değil, gelmiş geçmiş tüm dönemleri ******m.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da var
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Evet, muhtemelen bir önceki durumunuzda uzak bir sevgiliniz vardı, ve o size güvenmiyorum, orada erkeklerle görüşüyorsunuz dedi, sizde kendinizi sorguladınız, çok sevdiğiniz inandığınız birisi için,
12 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir şey olmadı
Devir kötü olduğu için bizde bir sorun yok, bende istemiyorum.
74 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Kim. gibi
Soran+1 yıl@eflani7878 görüşü yazana katılıyorum dila ya yani
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara nolmuş böyle ya (yorumları kast ediyorum )
Bence travmadan ve korkulardan böyle düşünüyorsun. Terapi alabilirsin.31 Yorumla
Soran+1 yılBöyle daha iyi
+1 yılO nasıl bir soru ya hiçbir erkekle tanışmak görüşmek istemiyorum diye epresyona giriyorum der mi insan kendine hiç neden ki sen belli bir yaşa gelene kadar evlilik düşünene kadar hiçbir erkekle beraber olmayabilirsin hatta bu senin için çok güzel bir şey ilerideki eşine saygındır ve bunun mükafatını da görürsün diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Güvenmeyebilirsin, bedenini beğenmiyorsan, paran yoksa bunlar görüşmek istememene neden olabilir, bu ülkede evlilik yapılmaz zaten, yurtdışına git.
25 Yorumla
Soran+1 yılyurt dışı değil de insanlardan uzak durmak iyi
Soran+1 yılEvet ama şu an evlilik düşünmüyorum
Soran+1 yılAynen
+1 yılFeminizm kadınlara zarar veriyor, psikolojisini bozuyor. Erkek düşmanı yapıyor. Feminizmden uzak dur ve erkekleri sevmeye çalış. Sarıl onlara içtenlikle ve sevgiyle. Bir söz vardır. Sevişmen gerekenle savaşma diye. Feministler erkeklerle savaşıyor.
Geçmiş olsun. Umarım düzelirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılBu devir kötü. erkeklerden uzak durmak daha iyi
- +1 yıl
Al işte bir erkek düşmanı daha
- +1 yıl
Erkekler uzak duracaksan evine girme çünkü o evi bir erkek yaptı, arabaya da binme o arabayı da erkekler yaptı. Evine beyaz eşya alma, kendin taşı. Erkekler taşımasın
Soran+1 yılÖrnek saçma
Olabilir bu zamanda birine güvenmek çok zor zaten, ben güveniyormuş gibi davranıp kimseye güvenmiyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen güveniyormuş gibi de yapamıyorum 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmişte yasadigin olumsuz deneyimlerden dolayı canim yanmasin diye kaciyorsundur ya da aileden kaynaklı güven sorunlarin vardır..
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk dediğin Doğru
+1 yılGüvensizlik ve korku nefret hep sana sahtekar kütü erkek denk gelmiş bu kütü süreci zamana bırak iyi erkeklerde var her insan aynı deyil
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen zamana bıraktım
- +1 yıl
Yolun kısmetin açık olsun hep hayırlısını iste ya nasip kendine güven zaman en iyi ilaç bahtın açık olsun kendine iyi bak
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Sizde kendinize iyi bakın
- +1 yıl
Teşekür ederim
+1 yılErkeksiz hayat mı geçer? Tamam haklısın garip canlılar ama onlarsız olmaz... shhshshs
31 Yorumla
Soran+1 yılBöyle alıştım ya 😄
+1 yılDaha yaşın 20 çocuksun benim gözümde neye girdiysen boş
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
20 yaşında milletim neleri neleri oluyor
- +1 yıl
@King_Leonidas evet babadan oluyor
- +1 yıl
Babadan?
- +1 yıl
@King_Leonidas futbolculardan mı örnek veriyosun
- +1 yıl
🤦🏻♂️
- +1 yıl
@King_Leonidas örnek ver mesela
- Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılDepresyon ile alakalı olduğunu sanmıyorum dediğin gibi güven ile ilgili
12 Yorumla- +1 yıl
Kavanoz dibli dünyada kimse hakkettiği konumda olamıyor hakettiği kişiyle olamıyor
Soran+1 yılÖyle maalesef
+1 yıl20 yaşında ne gibi bir ilişki yaşamış olabilir ki bu yaşta depresyona girsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok bir şey yaşamadım ama yinede güvensizlik var
- +1 yıl
Ona depresyon değil özgüvenlik denir.
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Özgğvensizlik.
- +1 yıl
Özgüvensizlik
+1 yılBen de öyleyim bence depresyon değil hayalinde ki erkek değil etkilenmiyorsun ondan istemiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Benim sevgilim yok ve gayete mutluyum ve kimseyle tanışmak gibi bir düşüncem yok 😎😎🧐
15 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben 😊
- +1 yıl
😂🥰🥰tanışıp ne edeyim bir süre sonra ayrılık var 🧐🧐yani hep ayrılıyorlar neden kalbimi ve ruh dağıtımı bunun için. Yorayım
- +1 yıl
Salğimi
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
🙏😃😃
+1 yılSonra niye beni kimse sevmiyor ben yalnızım dersiniz 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ben mutluyum, babam beni seviyor ya o yeterr 😊
- +1 yıl
Mutluysan sorun yok
Soran+1 yılAynen
Bende kızlarla konuşuyorum ama ertesi gün üzüleceksin boş ver diyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim 😄
Soran+1 yılYok ya ben direkt görüşmeyi kesiyorum. uzatmıyorum öyle
+1 yılDepresyonda olmadığını sanan kızlar daha s. lak rahat ol
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol 😄
- +1 yıl
Sen de, eksik olma )
Soran+1 yıl😊
+1 yılArkadaş edin ama kimseye güvenme. Çünkü herkes birbirine kazık atmak istiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaş tutmuyorum ki
- +1 yıl
Özür dilerim. Kafam dalgın bu aralar. Depresyon belirtisi biraz. Biraz ara ver ama yinede. Zamanı gelince depresyonun gidecek. Güven :)
+1 yılDepresyon olabilir tanışmanada gerek yok zamanı gelince arkadaşın sevgilin olur
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim şu an. Ama bu depresyonda olduğumuz anlamına gelmiyor. Kendimizi hazır hissetmediğimizden olabilir bu durum
21 Yorumla
Soran+1 yılHımm olabilir
+1 yılÇünkü erkeklerin artık ne halt olduğunu biliyoruz ve merak etmiyoruz çokta önemsemiyoruz birazcık flört olsan bile cinsellik adına istiyorlar çok gördük duydum kimse sevmeye sevilmeye layık değil artık. O yüzden erkekleri içimiz almıyor artık.
23 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik istemeyenin zaten erkek oldugundan süphelenirim ya da yilani oldugundan😂
- +1 yıl
@1930laringenci 😂😂😂 O da doğru bak ama yeri zamanı var destursuz herşeye girilmez el atılmaz.
- +1 yıl
@Kızılkraliçe98 Katiliyorum😅
+1 yılSanalda kimseyle tanismaman görüsmemen cok dogruda ama sana reelde gelenlere bi sans verebilirsin bi tanisirsin konusursunuz bi kahve icersiniz sonra güvenirsen ilerlersin kimseyi tanimdan bilemessin belki hayatinin askiyla karsilasicaksin
15 Yorumla
Soran+1 yılYaşı benden 10 yaş büyük. nerden biliyim gerçek aşk mı sapık mı?
- +1 yıl
Tanimadan bilemessin
Soran+1 yılYaş önemli
- +1 yıl
Genc kizlar yas almis olgun erkekleri daha cekici buluyor diye bisey okumustum
Soran+1 yılHer kız bir değil 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo ne alakası var depresyonla?
Yeni nesil kızlar cezasız hiç bir erkek kalmasın kafasında değil.
18 Yorumla
Soran+1 yılHımm evet
Cevap sahibi+1 yılHem yaşında daha küçük.
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılDersine okuluna odaklan 👍
Soran+1 yılÇalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi o zaman işine odaklan 👍
Soran+1 yılÖyle yapıyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, aşık olmadığın adamlarla görüşmemek normal. Aşık olmadığın adamlarla görüşmek bence asıl saçma ve garip olan.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sevmediğim adamlarla ne görüşecem ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDepresyon değil bu karşına hep yaşıtların çıkıyordur Muhtemelen Olgun erkeklerden hoşlanıyorsun
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki de lezbiyensindir henüz farkında değilsin
Soran+1 yılYok değilim, hiçbir erkekten de hoşlanmıyorum artık 😄
Cevap sahibi+1 yılAma hayat böyle geçmez hoşlansan iyi olur Belki de daha sonra boşa geçirdiğin zamana yanacaksın
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılGizli görüş ne bilim hah kimseyle görüşmek konuşmak istememen ne alaka mesela ki
113 Yorumla
Soran+1 yılBilmem yalnızlığa alışmışım herhalde
Cevap sahibi+1 yılE bende yalnızım ama ciddi olmadığım partnerlerim var doğal olarak hepimizin ihtiyaçları var sonuçta. Yalnız görün ama yalnız olma 😀
Soran+1 yılSaçma
Cevap sahibi+1 yılTers bir kızsan ne bekliyorsun?
Soran+1 yılTers değilim herkesin kendine göre doğrusu yanlışı var
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, ama depresyona inanmıyorum depresif hissedebilirsin bu doğanın kanunu ama depresyona sen kendini sokuyorsun unutma bunu. Sert gibi görünen kırılgan bir kızsın anlaşılan
Soran+1 yılPsikolog falan mısınız 😄 beni hemen çözdünüz de merak ettim
Cevap sahibi+1 yılPsikolojiden anlıyorum gibime geliyo çünkü zamanında bende bir psikopattım 🤣
Soran+1 yıl😄 düzeldiniz mi şimdi
Cevap sahibi+1 yılDaha sakinim eskiye göre. Kafa yapın hoşuma gitmedi değil biraz ters olsanda hahha😄
Soran+1 yılBöyle olmanıza sevindim, birazcık ters olabilirim ama teşekkürler 😄
Cevap sahibi+1 yılZararı yok. Bende misal bana iyi davranana iki kat iyi davranırım ama kötü davranana ondan iki kat daha kötü. Anlamıyolar dimi seni ama ben anlıyorum. Bana bak motivasyonunu düşürme hayata karşı anlaşamicazz😄
Soran+1 yılAnlaştık ya işte 😄
+1 yılHarika hanfendi. Lütfen diğerlerinin yanına geçin
03 Yorumla
Soran+1 yılBu ne abi 😄
- +1 yıl
Minibüs durağı
Soran+1 yılGüldüm sağol 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir belki de biraz uzak dur belki normal e döner
10 Yorumla
+1 yılZamanla geçebilir güvenin çok kırıldıysan normal
10 Yorumla
+1 yılHayır gerçeğe girmişsin. Cok yıkıcı ama gerçekler öyle. Erkek yerine başka şey bul
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güvenmemekle depresyona girmek aynı şeyler değil. Doğru kişiyi bulamayınca kabuğuna çekiliyor insan.
10 Yorumlaben de aynı depresyon değil de karamsar bakış açısı bence
10 YorumlaSadece erkekler değil bütün insanlar menfaatçidir. Doğası budur. Her diken bahçesinde illa ki bir gül vardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılRica ederim
emin ol en iyisini yapıyorsun asla ama asla bulaşma. gerçekten acısı hayatını karartır. sakın bulaşma
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle iyi
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılErkeklerden soğumuş olabilirsin. Eski zamanlarında sana yaptıklarında güvensizliğe ugramışsındır ve bu yüzden artık istemsizce konuşmak istemiyosundur. Depresyona girdiğini düşünmüyorum. Aynısını bende yaşadım çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek bir erkekten darbe yedikten sonra kızların çoğunluğu genellikle bu şekilde diğer erkeklere karşı da güvensiz hissetmeye başlar ama her erkek bir değil işte.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ama önyargılarımı kıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılKırman gerekiyor böyle olmaz
Olabilir bendede olmuştu geçer bir süre sonra sende yanlışa gitmeseydin 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl😒
+1 yılBende öyleyim depresyondan değil ya bence sosyal bir insan değilsindir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet asosyallik var bende
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyleyim 1.5 senelik ıliskim kötü bitti mesajlara cevap verebiliyorum sadece ne ses duymak ne görmek istemiyorum hicbi sekilde depresyonda değilsin bıktın sadece
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılBu normal bir şey gayet en güzelini yapıyorsan kafan rahat olur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılDepresyon ile alakası yok depresyon ciddi bir rahatsızlıktır
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
+1 yılHayır canım akıllanmışsındır belkide bir tanesinden sonra diğerlerinde hissizleşme duygusu geliyo
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı bendede var yemin ediyorum hiçbir kadınla iletişim bile kurmak istemiyorum çoğu zaman hatta nefret etmeye başladım bile diyebilirim kadınlardan
13 Yorumla- +1 yıl
Bu iyi bişey değil ama
Soran+1 yılMaalesef bende öyle oldum
Cevap sahibi+1 yıl@Buzlukahvem ne yapıyım elimde değilki böyle hissetmem
- Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılHayır Y kromozomu istemiyorsun
21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/J9ATQJGgO4QRun tarık run
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kız her dakika biriyle tanışmak veya bi erkeği sevmek zorunda değil zaten ne alakası var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır sadece hayatı tanıdın. En doğrusunu yapıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende ayniyim sonu hep ayni bitiyor genelde etrafimda da görüyorum ve yanaşmiyorum 20 yaşindayim kendimi geliştirmeye bakiyorum ve doğru kişiyi aramak daha mantikli artik ya
10 Yorumla
+1 yılBir olay yaşadıysan normal
25 Yorumla
Soran+1 yılAldatıldık 😄
- +1 yıl
Aldatıldık
Sevda böyle değil 😂😂🥳🥳😅😁
Soran+1 yılEvet 😄
- +1 yıl
Ahhh beee
Soran+1 yıl😊
+1 yılNeye güvenmiyorsun mesela
228 Yorumla
Soran+1 yılHer şeye
- +1 yıl
Şiddet uygular aldatır gibi mi
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Bunlar çok ekstrem şeyler ama sen bilirsin
- +1 yıl
Sen bağlanmakla alakalı sıkıntı yaşıyor olabilirsin
Soran+1 yılBilmem olabilir
- +1 yıl
Bu korkular o yüzden. Benim sevgilim olsa ve aldatsa bir şey diyemem güle güle derim maks
Soran+1 yılBi daha kimseye güvenemezsin ama
- +1 yıl
Ben zaten güvenmediğim için umursamıyorum eğer sen o kişiyle eğlenme olarak olaya bakarsan bu sıkıntı olmaz. Demek istediğim takılmalık ilişki değil. Ciddi ilişki içindesindir ama kendini şartlandırmazsın ben güveniyorum diye. Bu zaten içten gelir. Sen o ilişki sürecinde eğlenirsin. İlişki ciddi olsa bile eğlenmeye bakarsın aldatırsa da kendini şartlamadığın için büyük üzüntülere girmezsin.
Soran+1 yılÖyle de yapamam ki
- +1 yıl
Sen ne yapmak istiyorsun veya ne istiyorsun?
Soran+1 yılGüvenmek
- +1 yıl
Güvenmesen de bu işler ilerler
Soran+1 yılYok ben öyle yapamam. Güvenmediğim adamla pazara bile gitmemm
- +1 yıl
O zaman bu kafayla ilişkin de olmaz.
Soran+1 yılOlmasa da olur 😊
- +1 yıl
Sen bilirsin hayatın boyu ne o duyguları ne de o istekleri yaşarsın bunu önemsemesen soruda sormazdın burada
Soran+1 yılZamana bıraktım olursa olur olmazsa olmaz
- +1 yıl
Güven işine sürüklenirsen işin içinden çıkamazsın
Soran+1 yılGüven olmazsa olmaz
- +1 yıl
Buna inanırsan böyle kalır ksde yardım dilenirsin yardım etmeye çalışanlara da inandığını söylersin ve olay hiçbir yere çıkmaz 😅
Soran+1 yılYardım dilenmiyorum fikir alıyorum, benim hayatım benim kararlarım. istediğim şeyi yaparım ya da yapmam
- +1 yıl
Tamam verilen fikirlere karşı çıkıyorsun aldığın fikrin önemi olmuyor çünkü kendi inandığınla ilerliyorsun.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman soru sormanın bir önemi yok
Soran+1 yılTamam ne yapacağımı bi dahakine sana sorarım
- +1 yıl
Bana sor demedim ki. Eğer inandığın şeyde fikrin değişmeyecekse fikir arama çünkü sonuçta yine kendi inandığını yapıp başkasının sana dediklerini önemsemeyeceksin
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler cidden asiri bencil ve narin olmaya basladilar. Bunlara selam bile vermicen sadece kufretcen.
02 Yorumla
Soran+1 yılKüfür eden bi insan değilim 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon yapıyorsan bırak bende senin yaşlarında aynı şeyleri yaşıyordum sonra mastı bıraktım depresyonla alakası yok
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama öyle bir şey yapmıyorum herkesi kendiniz gibi görmeyin bee
Cevap sahibi+1 yılne kızıyorsun ablam ya adam akıllı yardımcı olmaya çalışıyoruz sana tükenmişlik sendromuna girmişsin sen çevrendeki insanlardan sıyrılıp onlardan tiksinmeye başlıyorsun
Soran+1 yılSen yardımcı olma😒
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyleri zamanında bende yaşamıştım gitmediğim psikolog kullanmadığım ilaç kalmadı sonunda atlattım sende aynı meşakkatli süreçlerden geçme diye tecrübelerimi aktarıyorum
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiçbir erkekle tanışmak, görüşmek istemiyorum. Depresyona mı girdim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler