İçimden sürekli kötü düşünceler kötü sözler geçiyor sürekli kendimle boğuşuyorum, nefret doluyum. Agresif baskın kimse sevmiyor beni, eleştiri kaldırmayan bir insana dönüştüm. Her şeyin altında bir şey arayan bir insan oldum napacam ben? Çok rahatsızım artık. İnsan görmek istemiyorum, kendimle boğuşuyorum resmen.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor günlerden geçiyor olabilirsin, hayatı kendine zindan etmene gerek yok
Ama 3 senedir mi..
Neden 3 senedir gerek varmıydı yani
Maalesef gerek yoktu ama beni benden aldılar. Mahvoldum kendi kendimi yedim bitirdim
Yoksaysaydın hayatına baksaydın şimdi iyimi oldu
Nasıl olacak ki eşim o benim, ben onu seçtim ben istedim..
Bazı kararlarının sonuçları, keşke her şey hayal ettiğin gibi olsaydı ama gerçekler acı
Keşke, bazen çok eskiye dönmek istiyorum. büyümeseydim keşke, hayat çok zor.
Çıkmazlar içinde olmak evet, hayat öyle bazen olduğun yer çok kötü hissettirebiliyor bu da bir imtihan işte
Zihnini meşgul edecek tek şey var. Oda kitap okumak. Hayal dünyasına dalmak.
Dalamıyorum, telefonu bırakamıyorum. Çocuğum var, gün geçirmeye çalışıyotum resmen. Kendimle cebelleşiyorum, sorunların üstünü kapatmaya çalışıyotum ama her hareketim her sözüm kırarak kendimi ifade ediyorum artık
Çocukla daha zor. Sevilmeye ihtiyacın var. Komik filmler izle. Gülmekte bir ihtiyaç.
Kendinle kavga etmeyi bırak. Çocuğuna sarıl.
Huzur için duaya sığın.
Evet tamda bu işte. Geçen arkadaş geldi yatılı, film açtık komedi. Kardeşim de var kardeşimin arkadaşı, ya ikide bir de kakara kikiri. Sırf onlar güldü diye güldüm, hatta çoğu zaman oturup telefonla oynadım. Gülemedim.
Zamanla güleceksin. Yükün çok senin. Çocuk ne kadar küçük?
Sirke yoksa eve sirke al sirkeli su ile duş al. Çocukla yattığın odaya bir kaba çok az sirkeli su koy.
Kendine geleceksin.
20 aylık çocuğum
Sirkeli su ne işe yarar ki ama
Birde ne sirkesi
Elma sirkesi negatif enerjiden arınmak için.
Tüm kötülüklerinden senden gitmesi için.
Senin iyi olman lazım ki çocuğunda güçlü kalsın.
Anne ruhsal ve bedensel olarak iyileşemezse çocukta etkilenir. Kendine dikkat et.
Etkilendi bence zaten de.. Geçenlerde bıttım bıttım diyordu, ne dediğini anlamadım daha yeni konuşmaya başladı biraz. Bundan 6 ay önce 1 yaş falandı anlamıyor diye bağarıp çağarıyordum bıktım bıktım diye kapıları vurup çıkıyordum. Meğersem onda yara kalmış.. Çok pişmanım yaptıklarımdan, hareketlerimden
Hiç bir şey için geç değil. Sen kendini düzelt. iyileştir. Hem kendin için, hem çocuğuna güzel bir anne olabilmek için.
Çok teşekkür ederim ufkumu açtın 1 gün sonra lütfen hatırlat EİG yapıcam🌸❤
Rica ederim güzellik. inşallah bende unutmam
❤🌸🌸🌸
Merkezden kötülük gördüğün icindir
Nasıl yani merkez derken
Herkezden diyecektim özür
Önemli değil ne yapmalıyım peki? Şeytan var sanki içimde her an fısıldıyor kulağıma, insanlara samimiyet besle yemiyorum artık. Kalbim kararmış çok.
Herkezi kendin gibi gördün ama insanlar dan hep zarar gördün şimdide kimseye güvenin yok aynı senin gibiyim ama arada gene güveniyorum
Bende ama artık kin bürüyor gözümü vicdansız gibi hissediyorum kendimi
Seni çok iyi anlıyorum bazen iyi düşün iyi olsun inşallah
Vesvese bunlar dua ile geçer
Ediyorum okuyorum nazar duaları ama sürekli tekrarlıyor
Aynı durumdayım maalesef
Napmak gerek peki? Günlük alışkanlıklarımda berbat halde. Yeme içme dışarı çikma sürekli aksatıyotum
Benimde yeme içme ve uyku düzenim berbat çok dua ettiğim bir dönem vardı şu an çok aksattım ve bir sürü günaha girdim dua etmeye utanır haldeyim o yüzden bende napcagımı bilmiyorum ama sana belki yardımı olur diye dua et dedim
Teşekkür ederim Allah senide kurtarsın inşallah 🌸
Depresyon etkisi
Şeytan var sanki içimde, sürekli fısıldıyor her an her saniye. Kötü düşünmem kötü konuşmam için sanki
Şeytan yok sen kötü düşündükçe artıp gidiyor senın kotu düşüncelerın
Evet pozitiflik istiyorum enerjim çok düşük benim yanımda olan insanların da enerjisi düşüyor ama insan da istemiyorum nedense
İnsan istemiyor olusun da depresyon kaynaklı
İstiyorum ama yanlız hissettiğim için çağarıyorum sonra işim çıktı diyorum kendi kendime gelmesin diyorum sonra bazen yine arıyorum gel diye falan ben bunu yapmak istemiyorum ya
Canım muhabbet etmek istiyor sonra birden istemiyor gelmesin diyorum
Birilerinin yanında olmasına izin vermelisin ki fikirlerin değişsin ve kurtulasın bu depresyon olayından
Sence depresyondamıyım ben
Evet öylesin
gecmis olsun