Sizi diğerlerinden farklı kılan bir özelliğiniz var mıydı?

Sizi diğerlerinden farklı kılan bir özelliğiniz var mıydı?
Ezberim kuvvetliydi bu olabilir. Birde yaşım küçük olmasına rağmen çok gözü kara ve korkusuz olduğumu söylerdi annem. Daha çok küçük yaşlarda 1. Sınıf gibi okula kendim gidicem diye tuttururmuşum. Çok istediğim bir kursa göndermediler diye okul çıkışı kendim o kursun yerini bulup gitmişim beni aramışlar falan böyle vukuatlı bir çocukluk jdjf
Sınıfta en son okuma yazmayı öğrenen ben olmuştum. Hiç unutmam ve emeğini ödeyemem. Sınıf öğretmenim yazın bana okumayı bire bir öğretmişti. 4. sınıfta da sınıf öğretmenimiz başkaydı ve o yıl sınıfa başka okuldan bir kız geldi. O da okumakta güçlük çekiyordu ve hocamız bana yönlendirmişti. 😊Şimdi de ben her ne kadar işimi iş bulup yapamıyor olsam da okuması zayıf olan çocuklara karşı daha hassasım. Staj okulumda lise sona geldiği hâlde okumakta zorluk çeken bir öğrencim vardı. Derste okumaya çekiniyordu her ne kadar gaz vermeye çalışsam da. Ben de onun için bazen teneffüslerde ona kitap okutuyordum. Yanlışlarını düzeltiyordum.
Çok güzel 😊 Ben ise 1. sınıfta okuma yazmayı ilk öğrenen kişi idim ve bunu unutmuştum, yıllardır bir şey başaramadığımı söyleyen babam bana yıllar sonra hatırlattı 😅 Ama işte sonuç önemli 😊
Aynen, sonuç önemli. Babanı da takmamaya çalış. Büyükler bazen çok boşboğaz olabiliyor.
Teşekkür ederim 😌 Aslında babam iyi biridir ama, gerek küçüklüğünden beri kardeşlerinden gördüğü nankörlükler ve polis olmasından dolayı çok gergin biriydi.
Her ailede ve sülalede baban gibiler var. Ben de çok şey sayardım da burada neyse... 🙃
Çok doğru 😅 Allah yardımcımız olsun 😌
Barbie giydirmece yerine metin2 wolfteam açtiriyodum 5 yaşında sasiriyolardi
😄😄
Çok teşekkür ederim eig icin 💕🥺
Evet çok güzel resim çizerdim
Teşekkürler
Cevap
13Cevap
Vardı, fazla faal bir çocuktum.. Bir çok sosyal aktivitede başı çekerdim. Lider vasıflı biriydim..
Böyle başarılı biri olmak kolay değil 😊
Estağfurullah Semih :) öyle olmaktan keyif alıyordum sanırım. Aktif olmak iyi geliyordu bana, halen daha öyle
Maşallah 😊✨
:D ✨✨
Oyunlarda lider ben olurdum ya benim dediğim olurdu jsjsjs
Evet vardı sessiz sakindim. çok arkadaş edinmezdim ya da çok konuşmazdım. çabuk sıkılırdım bir de. ama çok hareketliydim
Sakinliğim, büyümüş de küçülmüş hal ve tavırlarım.
Her türlü şeytanlığa aklımın ermesi wjsjs
Nerde sakıncalı bi fikir varsa benden çıkıyordu djxks
Çok tehlikeliydin desene😀😀😀
O zamandan beridir çok sıcakkanlı oluşumdu. Manevi abim vardı Orkun (şu anda albay) onun denizcilik okulundan gelmesini bekleyip gelince de içten bir şekilde abim diye sarılırdım o da cimcime nasılsın diye söylenirdi vs, 😊
Teşekkür ederim 😊🌹Birde Orkun abime denk gelsem en son Mamaktaki Askeriyede görev yapıyordu galiba ama.
İnşallah 😊
maalesef herkesi döverdim biraz sorunluydum neyse ki bunlarin üstünü örtücek başarilarim ve tatliliğim vardi 🤠🤠🤠
😹😹yook artik uslu birisiyim ben ama çocukluk diyince o anlari hatirlayinca gülme krizi tuttu yine🤣✌🏻✌🏻
🤣sağ olsun sizde 🤞🏻
Sarışın olmamdı sanırım, çoğunluk esmer ya da kumral oluyor bizim ülkemizde ya ondan dolayı farklı bir muamele görürdüm. Hatta dünyayı mavi gördüğümü sanan arkadaşlarım bile oluyordu, göz rengimden dolayı. Kendimi uzaylı gibi hissettiriyorlardı bana
İçine kapanık ve yalnız olduğu kadar kendine özgün bir tavrı ve ezber bozan fikirleri olan bir çocuktum. Tıpkı bugünkü gibi.
Tam da sana yakışan bir çocukluk profili bu abi 😊 Aslında ben de öyleydim ama pek iplemediler beni
E beni de iplemiyorlardı. Hala da iplemiyorlar. Toplumun mevcut üretim mekaniği ve üretim ilişkileri bağlamında egemen güçlerin yani finans oligarşisine artı değer üretip yoksulluk sınırının altında maaşlara tamah etmediğin sürece kimse bizi iplemez.
İplemesinler önemli değil. Bizim derdimiz kendimizi başkalarına onaylatmak değil. Kendimizi gerçekleştirmek. Bunu sistemin çarkları arasında öğütülmeden de başarabiliriz.
Çok güzel açıkladın abi teşekkür ederim
Rica ederim azizim
Aşırı usluymuşum. Ben buna şaşırdım. Çocuk dedıgın az yaramaz olmazmı ya.. Tuhaf bence. Abimfalan oyle degıllermıs
Evet evet 1983 te günde bin TL kazanıyordum hafta sonları 8 yaşımda iken
Sessiz sakin ve efendi olmam
Sınır tanımayan hayal gücüm. Hayali arkadaşlarım ve onlardan rahat bir şekilde insan içinde bahsetmem. Onlarla insan içinde konuşmam 😂
Küçük kuzenlerime olur olmadık akıllar verip ortalığı karistirip kendim masum gibi bir kenarda dururdum
Arge ile sayısala olan ilgim ve başarılarım tabiki çocukluk seviyesinde o yaşta bilim insanı olcak durumda değildim😀
10 numara gözlüklerim vardı camları kavanoz gibiydi
Evet okuduğum herseyi tek seferde ezberleyebiliyordum.
Çok utangaçmışım
Yok ama benimki biraz fazlaymış 😂
😂
Çok ezik bit çocukluk geçirdim.
Birincisi aile beni özgüvensiz yetiştirmişti , fiziksel olarak zayıf ve kısa olduğumdan dalga geçilen çocuktum o yüzden küçüklüğüm berbattı.
Haylaz bir çocuktum biraz😂
Zeki ama çalışmıyor 🤔🤣
Ayır çuk şıyadandım abiş
Çocuk yaşımda büyük bir kadındım ben. 🥲
Bedensel engelli olmam
Güzel filmdi ya...
Saftirik olmam 😂
Evet ya.. Herkes gibi olma ihtimali beni delirtiyor 🤩☺
Hiç aklıma gelmiyor be 😄
Evet vardı. Çok meraklıydım ve ayrıntıları fark edebiliyordum.
Cok caliskan olmam elisiderslerinde yaratici tasarimalrim
Lider ruhluydum ve yardımsever
Aşırı derecede sessiz olmam
Evdekiler esmer ben beyazdim
O zaman farkli degildim.
Diğer çocuklara göre daha sakindim
Hep yaşımdan daha olgun olmam.
Uçabiliyordum
Yoktu
Hayır yoktu.
Hayal gücüm.
Evet herzaman vardı