Hangisinin incelemeye alınması lazım
Erkek beynini anlamak zor
Kız beynini anlamak zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisinin incelemeye alınması lazım
tamam abi uyuuuuw teşekkür ediyorum allah bereket olsun abi hayırlı akşamlar hayırlı işler olsun kolay abi iyi akşamlar diliyorum saygılar sunuyorum abim saygılar hürmetler saygılar abi saygılar abi saygılar abi saygılar sevgiler saygılar abi ellerinden öpüyorum abim saygılar sunuyorum abim abi saygılar abi ellerinden öper abim saygılar abi saygılar abim hayırlı geceler hayırlı kandiller abim ellerinden öpüyorum abim allah seni başımızdan def eylesin abim ellerinden öperim abim saygılar sunarım abim saygılar sunarım abim saygılar sunarım hayırlı geceler abim allah sana sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk nasip eylesin ellerinden öperim abim ellerinden öpüyorum saygılar sunuyorum abim saygılar sunuyorum ellerinden öperim abim tamam abi uyuuuuw teşekkür ediyorum allah bereket olsun abi hayırlı akşamlar hayırlı işler olsun kolay abi iyi akşamlar diliyorum saygılar sunuyorum abim saygılar hürmetler saygılar abi saygılar abi saygılar abi saygılar sevgiler saygılar abi ellerinden öpüyorum abim saygılar sunuyorum abim abi saygılar abi ellerinden öper abim saygılar abi saygılar abim hayırlı geceler hayırlı kandiller abim ellerinden öpüyorum abim allah seni başımızdan def eylesin abim ellerinden öperim abim saygılar sunarım abim saygılar sunarım abim saygılar sunarım hayırlı geceler abim allah sana sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk nasip eylesin ellerinden öperim abim ellerinden öpüyorum saygılar sunuyorum abim saygılar sunuyorum ellerinden öperim abim tamam abi uyuuuuw teşekkür ediyorum allah bereket olsun abi hayırlı akşamlar hayırlı işler olsun kolay abi iyi akşamlar diliyorum saygılar sunuyorum abim saygılar hürmetler saygılar abi saygılar abi saygılar abi saygılar sevgiler saygılar abi ellerinden öpüyorum abim saygılar sunuyorum abim abi saygılar abi ellerinden öper abim saygılar abi saygılar abim hayırlı geceler hayırlı kandiller abim ellerinden öpüyorum abim allah seni başımızdan def eylesin abim ellerinden öperim abim saygılar sunarım abim saygılar sunarım abim saygılar sunarım hayırlı geceler abim allah sana sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk nasip eylesin ellerinden öperim abim ellerinden öpüyorum saygılar sunuyorum abim saygılar sunuyorum ellerinden öperim abim
Kadın beyni daha tuhaf bana göre.
Bu kadar komplike ve farkındalığı yüksek bir yapının acıya rağmen daha dinç durması tuhaf geliyor.
Doğum sancısı yaşatılan erkekler daha çok acı çekerken kadın bedeni bunu daha iyi tolere ediyor.
Kadınlar duyguları daha iyi analiz eden dedektörler gibidir. Bir araştırmada erkek çocuğu daha çok toplara bakarken kız çocukları insan yüzlerine mimiklerine odaklanmışlardır.
Erkek beyninin avantajı belki daha erken karar vermesi, kadın beyni olayı daha detaylı düşünür.
İnsanın kendisi tuhaf bir defa. Dünyada kendine sunulandan fazlasını talep eden ve bunun için çalışan tek varlık insan sonuçta. Tavuk 20 bin sene önce de aynı tavuktu, zebra 20 bin sene önce de aynı zebraydı, fil 20 bin sene önce de aynı fildi. İnsana bak bir de. Bırak 20 bin seneyi kenara, 20 sene önceki insan bile bugünkü insandan farklı.
Her ikiside çünkü ben olmak üzere hiç kimse mükemmel değil. Her kişi kendine göre bilgili veya bilmem ne ad adlandırıyorlar... önemli olan şu yalan dünyadan göçmeden önce olumlu şeylerle insanlara güzel örnek olmak. Hak yememek, mazlumu ezmemek, iyi niyetli olanlara şeytani duygular beslememek gibi şeyler... çünkü kişi her ne yaparsa veya aklından düşünürse bu mutlaka ilerde iyi veya kötü bir şekilde sizin sìnavınız olarak test ediliyor olacaksınız. Insan gibi hakkıyla işini yapanları rahat bırakın artık... (ağzınızı bi kapatın Allah aşkına... yeter yaaa
Cevap
35Cevap
Bence kişiye göre değişir.. yani karaktere göre ama kadınlar daha detaycıdır
Bazı erkeklerin beyni var mı, şüpheli.

Zaten yapılmış bir incelemedir bu. :-D
@Sagane077 Hazır buldum. Çok uğraşmadım anlayacağın. 😅🤷♂️
Herkesin beyni farklıdır ve cinsiyetle ilişkilendirilen genellemelerin tüm bireyler için geçerli olmadığını unutmamak önemlidir. İletişim ve anlayış, her iki cinsiyet arasındaki ilişkilerde önemlidir. Empati ve açık iletişim yoluyla, karşılıklı anlayış ve saygıyla, her iki cinsiyetin de birbirini daha iyi anlaması ve ilişkilerini güçlendirmesi mümkündür.
HERKES saçmalamış. Sizi bizi bugune getiren, hayatı ilerleten tüm buluşlar ERKEK beyninden çıkmadır. Bazı feminist bozuntuları erkeklerin beyninini dümdüz olarak yorumlasa da; tarih ortada. Erkek beyni açıktır. Kadın beyni ise kapalıdır. Karmaşıktır. Tutarsızdır. Şu an yorumları yazabildiğiniz telefonu da, interneti de, ekran panelini de, telefonun içerisindeki donanımları da erkek beyni sayesinde kullanabiliyorsunuz. Kadınlar daha fazla saçmalamasın bence.
Kadınların beyni karmakarışık lakin o karışıklık içinde bile buluyor kadın kendini, erkek beyni ise dümdüz
Aradaki fark
Onlarin beyni dum duz çalışıyor, biz daha çok detaycıyız. O yüzden bizi anlamak onlara zor ve tuhaf geliyor.
Erkek beyni basit, kız beyni komplex. Erkekler basit düşünür kızlar 62827 kez farklı şeyler düşünür jdjd
Kadın beyni standart çalışır erkek dusunerek çalışır
Bence insanla alakalı kadın erkek diye ayırt etmemek lazım
Erkek beyni incelensin. Kızlar bu kadar detaya girip kendi kendilerini tribe sokup yine de bir sonuca varamıyorken; erkekler nasıl oluyorda direkt sonuç kısmına geçebiliyor? 😅😅
Erkek beyini bel altına ve cinselliğe, kız beyini cüzdana ve maddiyata odaklıdır.
Erkek beyni kesinlikle ne istediğini bilmiyorlar dengesizler
Biz monolog kafayiz aç/kapa.. ama kadın beyni dijital binbir tuşu var.
Belki kadınlarda gri madde oranı fazladır kişisel düşüncem ,
bende detaycıyım erkek olarak, fakat kadınların mantık lobu (genel olarak herkes belki öyle değildir.) duygusallıktan yok olmuş, o yüzden saçma bulduğumdan anlaşılmıyor.
Kızlar da beyin var mı? Hiç kullanırken görmedikte 😅
Kadın beyni..
Kız erkek fark etmez hiçbir insan anlamadı beni
Bence kızında erkeginde beyni tuhaf yanı kisiye göre değişiyor işte
Abi erkek beyni nasıl olabilir ya basit sadece düşün yap o kadar şey var detay düşünmez sadece yapar
Kızları anlamak kolaydır erkekleri anla anlayabilirsen skdkxkx
kişiden kişiye göre değişir🤷🏻♀️
Kızları anlamak daha Zor
kadın beyni çok tuhaf
Anlayamazsinnnnn degisik bakis acilarimiz var
Erkek olarak erkek beynini anlamak zor
Erkekler ince dusunmuyor düz mantık
Bence beyinsizlerin bukadar çok olması tuhaf 🙃
Erkek beyni tabiki😂
Kadınları anlamak zordur
Kadınları anlamak zor.
Kız beynini anlamak daha zor