Toplum içinde ayağa kalkıp bu ne yapıyor ya dedirtir ve 30 lu yaşlarda biriyse bu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Psikoloji bozuk psikoloji okuyorum
Hoşlandığı kız dahi olsa bu tip hareketlerde sanki insanlar anlamıyor tarzli yapması anormal geldi. Sonuçta baska bir çocukta sınıftaki kızdan hoslaniyor ama garip haller yapmıyor? Mesela sınıfta ders varken birden ayağa abartılı bir şekilde kalkıp tahtayı çekme davranışı bu arada sakince oturduğu yerden çekebilir yani sonra hocanın bu ne yapıyor diye gülmesi
Lise gibi yorumladım
Yok ya 28li yaşlarda cocuksu aptal haller
Garip ben uzak dururum böyle kişiden sonuçta dengesizlik yüksek
Psikolojik rahatsızlığı mi var sizce
Psikolojik okuyorum ve bence var detayları bilmek lazım
Ya işte kendi kendine tellefonla konuşup bana ben değerliyim kızlar peşimde algısı abartılı çocuksu haller kız tutup kiskandirma oyunu kurmak falan vb. Hasta numarası yapıp ajitasyon yapma dediğim gibi birden toplum içinde insanların onu gorebilicigini akıl edemeyip abartılı davranış saçmalama dusunememe enayi gibi somurulmesi her türlü saçmalık yani
Hocam bence dikkatini çekecek kadar belliyse sorun vardır
Beyin yaşı 10 gibi
Bence fazlasıyla
İkili ilişkilerde mi sence kadın erkek ilişkisinde mi beyin yaşı 10 yoksa genel olarak mı beyni çocuk kalmis
Hocam çok derin konular ve uzun yazmak istersen yazabilirsin bana
Ne gibi garip hareketler örnek ver
Mesela sınıfta ders varken birden ayağa abartılı bir şekilde kalkıp tahtayı çekme davranışı bu arada sakince oturduğu yerden çekebilir yani sonra hocanın bu ne yapıyor diye gülmesi
Dikkat çekmeye çalışıyor bana baksınlar beni fark etsinler hareketleri bunlar. Sıkıntılı bir tip yani
Aynen öyle ya benim dikkatimi çekmek için yapıyor ama çocuksu aptallik gibi haller sizce niye böyle 28 yaşında biri ve abartılı haller tavirlar. Sıkıntı derken nasıldır?
Karakteri oturmamış anlamında sıkıntılı dedim. Bu tarz insanlarda ozguven eksikliği ve karakter olgunlasmamasi vardır. Kendini insanların dikkatini çekecek şekilde davranıp ya birinin gözüne girmeye çalışır ya da kendini kanıtlama ispatlama çabasına girer. Olgun biri değil.
Olgun biri değil ama sanki insanlar fark etmiyor mu yaptığı sacmaligi sizce mesela bir kız tutup kiskandirma oyunu kurabilecek kadar ergenimsi
Ergen zaten ama o kendi zihninde çok etkili biri olduğunu dusunuyor yaptığı şeyin o kişiyi etkilediğini kiskandirdiginj başardığını düşünüyor:) kendini ne duruma düşürdüğünü algilamiyor:)
Evet aynen de öyle ve şimdi ben istediği tepkiyi vermedim ve onu bitirdim diye şok olmuş gibi şaşirmalar sonradan utanma falan filan yaşadı 🤷🏻♀️ aynen öyle cidden algılamıyor mu?
Simdi anlamıştır işte sen tepkisiz kalmissin Bi zahmet anlasın simdi o heralde kıskanıp ona geleceğini ve tepki vereceğini düşündü ama ters tepti
:D gelince ne oluyor
Hoşuna gidecekti işte egosu tatmin olcak sjdjdj
Hmm benim israrimla mı sevgili olacak yani plan bu mu anlamadım?
Bilmiyorum seviyosa gelir konuşur boş işlerle ugrasmaz senin gönlün var mı
Tepkisiz kalıp cevap vermeyince kaybetme korkusuyla peşimde dolanıyor nedendir