Eşim evden çıkarken bana iltifat edip çıkıyoruz sonrasında ilk seni aldığımızda duba gibiydin şimdi ne çirkin oldun tarzında konuştu tartıştık begenmıyorsan bırak dedim öfke patlaması yaşadı. Ve biz her onunla çıktığımızda bana durup dururken sana gıcık oluyorum diyor ben anlamıyorum problemi nedir diye? Soruyorum sebep bilmiyorum ara ara gıcık oluyorum dıyor. elini tutmayınca sinir olur avm de elimi tut yok yüksek sesle konuşma bu şekilde davranır. özguven eksikliği mi ben anlamadım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Anlattiklarindan Sana bir duygusu olmadigi sonucu cikiyor
Şöyle ki onu bıraktım 1 defa ama yalvar yakar bana geldi bedelli askerliğinden zoraki izin alıp geldi 3 ay sonra ikna etti beni evime döndüm. Her gece uyurken ya da evde sevdiğini söylüyor uyurken bile aniden sarılıp bunu söyler. Aksine ben sırtımı döner uyurum bu sevgi mi psikolojisi ile mi bağlantılı onu siz erkeklerden anlamak için paylaştım ya da sevmeyen adam neden bana kahvaltı hazırlıyor. veyahut dışarıda elini tutmayınca öfke duyuyor. Aniden kendisini çirkin bulur ayı gibi oldum spora gidicem der
Kaybetme korkusu illa vardir. Ama seven Adam biraz daha dikkatli davranir. Cocuk vs var mı
Yok 10 aylık görücü usulü evliyim tam görücü değil ama birbirimizi çok tanıyamadık ve kendisi zaten aşırı çocuksu davranır sadece tek işlevi kazandığı paraya güvenmek :)
Isin zor ama devam edecgini cok sanmiyorum
Çevrem ve tanımadığım bu platformda da çoğu kişi dahi bunu dedi :) sanırım evet
Sende pek seviyo gibi degilsin
Aslında bazen kadınları en çok yanlışa iten erkeklerin bu tür davranışları bunları sizinle paylaşmam bile beni utandırıyor ama psikolojik olarak evet sevgi yok ama evlilik kolay bir olgu değil kafasında belki bir ihtimal toparlarım diye danışıyorum ama herkes böyle bir adamın kendisine hayrı olmadığını söyler hatta çoğu kişi tahammül etmez ailesi dahi bunu oda farkında bana kilit noktam sensin der sen gidersen toparlayamam der çocuk ister ısrarla ama yek işlevi doğru olmayan yollardan kazandığı paraya güvenmek araba değişmek yani hayat olgusu olmayan hiçbir erkek kadın tarafında parası için sevilemez ki zaten :)
Boyle bir adamla kimse evli kalmaz. Para biryere kadar
👏🏻👏🏻
Yasin daha genc hayatini bitirme
Çok kısa süre tanıdım kendime düzelmezse zaten yapamam
Yazik valla
Peki ona karşı tutumun nasıl olmalı
Yani biraz daha beklentilerini anlat. Biraz daha cazibeli ol ve biraz izle
Cinsel hayat noktasında tatmin olmayan biri hergun 3 defa beraberlik yaşamak istemez sanırım ben bakım noktasında her geldiğinde saçım gerek ev sürekli düzenli
Anlasilan tek ortak nokta yatak. Onun disinda yok
Oda mı kötü :)) nereden tutsak boş
Sen neden mutlusun anlamadim
Nerelerdesin
Neden öyle kırıcı konuşuyor sana karşı. Zamanla soğuyacagını anlamıyor mu. Anlamıyor ise yaşayacak bunu bence
Anlamadığım nokta evden çıkarken güzel der annesi yemeğe çağırır gitmem yorumsuz kalırım diye psikolojik olarak çirkinsin diyip sataşır bazen anlamıyorum sahiden bırak derim öfke duyar ki ondan çok çok daha iyi olduğumu farkındayken asla onun gibi davranmam
Yeni evli sayılırsın. Çocuk işini bence hiç düşünme yani hale değilsen :D bu adamın yarın öbürgün daha çok değişme ihtimali var gibi geldi. Tekmeyi koyarsın valla
Yok asla düşünmüyorum çocuk. ☺️
En mantıklısı :D gerçi düşünmemene sebep benim söylediğim neden değil belli ki :)
Bu arada teşekkür ederim çok sempatik, alçakgönüllü yaklasım sergiliyorsun sana çirkin diyen ölsün :D
Ya özür diliyorum ama beraberlik noktasında dibimden ayrılmaz evde dibimden çıkmaz sürekli sarılır sevdiğini söyler ama dışarıda ben çıkarken aniden fobisi varmış gibi davranır. Avm ye gireriz kendisi asla kendine kıyafet seçemez illa arkadaşı ya da biri olmalı çok değişik
Niye özür dileyerek anlattın ki bunu :D değişik cidden dışarda farklı evde farklı olması ama önemsememiz gereken şey dışarda sana karşı nasıl olduğu değil mi. Evde sarılır, öper, koklar. Ama sana dışarda nasıl davrandığı bence daha çok önemli ve üstelik yeni evlisin. Seni el üstünde tutması gerekiyor
İşte psikolojisini çözemiyorum
Bozuk efendim bozukk:D evlenmeden önce ne kadar süre birlikteliğin oldu. Yani iyice tanıdın mı evlenirken dicem böyle olduğunu bilmediğin için tanımamışsın sanırım. Ahh kafam karıştı kafam :D
Evlenmeden önce çok tanıma fırsatım olmadı ama nişanlandığımda öfke bozukluğu olduğunu anladım ve bitirmek istemiştim aileler araya girdi devam ettim :) maalesef psikolojik olarak bende çözmüş değilim
Zamanla seni de etkilemesi korkunç olur. Yani davranıs bozukluğu seni de etkileyebilir. Sende de başlayabilir. Bunu kontrol altına almamız gerekiyor. Aileler en doğrusu için çabalar ama bazen anne bile çocugunu tanıyamaz
Zaten ona artık fakrettirmesem de eleştirisinden rahatsız olduğumu dile getirdim kendisi her türlü çirkin davranışta bulunduğu halde yüzüne vurmadığım için kendisini kusursuz zannettiğini de söyledim osurmak geyirmek , hantal ama söylediğimde utanmadı sen çabuk alınıyorsun dıyor espri yaptım dıyor alırken duba gibiydin şimdi ne oldu sana gibisinden aramızda büyük bir tartışma başladı sataşmasından anladım annesinin davetine icabet etmedim diye huzur kaçırmaya çalıştığını
İyi de zorunda mısın. İnsanlar hayatına birini onu mutlu etsin o da diğerini mutlu etsin diye alır. Mutlu olmak, iyi hissetmek için biriyle konuşursun. Bana huzursuzluk katacak isen neden varsın ki. Bak aynı dili konuşuyoruz diye şu an konuşmamız çok tatlı ilerliyor. Ki bence tatlı ilerliyor sence nasıl ilerliyo merak ettim şu an :D
Çok mantıklı iletişim herşeyden önce geliyor 🙃
İletişim tabi ki her şeyden önce geliyor. Seni anlayan biriyle bir şeyler paylaşabilirsin. Diğer türlü yobazca cevaplar, kötü kötü yorumlar.. Duba gibiydin ne demek ya. İnsan karısına böyle söyler mi. Cidden hak etmeyene inci denk geliyor :) farkında değil. Ama böyle böyle kendinden uzaklastıracak ki şu an zaten ruhen uzaksın gibi geliyor:)
Fazlasıyla ailem ile konuştum sınavlarım var o sürece kadar tahammül edebilirsem biraz daha sabredeceğim ki sonuçta evlilik bu ama fazlası ile sogudum istemeden oldu sadece bana karşı öyle değil dışarıda toplumda osurur buna güler şok olurum bana fazla naziksin der bunu da sevmez
Gerçekten sevmediğim bir durum bu söyledigin. Evli de olsan yapmaması gerekiyor ki dısarda bile isteye yapıp komik olduğunu sanması. Utandırır seni gerçekten bu durum. Naziklik değil insanlık aslında sende olan. Ha ama bu arada evet tatlı yazıyorsun ve naziksin bence :D
Neyse pek müsait değilsin belli ki.. İyi günler
Aaa bari yaz :)
Evet yapım gereği fazla ince düşünen biriyim keşke olmasaydım :) baştan sona artık utanç noktası yaşadığım her günü kendime hakaret gördüğüm bir evlilik
Kendini iyi hissedeceğin şeylere yoğunlaş bence. Mesela birbirimizle fikir alışverişi yapabiliriz diye düşünüyorum. Olur mu :)
Ne gibi
Yani olanları anlatırız paylaşırız birbirimize. Ne bileyim kendi içini dökmen eminim iyi hissettirecektir ve aklı basında biriylr konusmakta iyi gelecektir bence
Aslında nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilmiyorum
şu an kendini en iyi ifade edeceğin dönemdesin. Hem daha yeni sayılır bi evliliğin var. Rahatsız olduğun şeyleri söyle ona. Sana öyle hitaplarda bulunmaması gerektiğini. Ufaktan bi düzeltmeye calıs. Düzelmiyor ise bence çok erteelemeye gerek yok bazı şeyleri diye düşünüyorum
Yazar mısın bana?
Yani buradan değil :D
Ekliyemıyorum
Şimdi deneyebilirsin
Yine olmadı siz mesaj atın
Türk kadınlarına iltifat edilmiyor çünkü pişmanlık duyuyoruz her yönden bitiksiniz
Annenin de Türk kadını olduğunu unutmayınız
Aynı ayırt etmiyorum çöpsünüz
Bütün Türk erkekleri için konuşmayacağım ama senin gibi hasta ruhlu insanlar o çöplükten çıkmış ki böyle iğrenç konuşuyor kadınlara her imkanı kısıtlayan tipler genel de neden böyle kadın oldun diye sorgular beyinsiz seni
Midem bulandı yorumuna
Narsist bir karakter olmalı
İkiniz de hastasınız
Saçmalık sana bişey sormak istiyorum
Onda al gel 3 müz dertleşelim
Isı vardır
İş mi ne alaka saçma