Biz 9 senedir tanışıyoruz.
Seneler sonra onun ilk adım atmasıyla flörtleşiyorduk.
5 ay sonra ilk defa buluşucaktık
Ki fikir ondan çıktı. Aylardır buluşmaya çalışıyordu.
Her şey ayarlandı , birden iletişimi kesti.
Bir kaç kez yazdım soğuktu.
Başka birisi yok onu biliyorum ciddi ilişki falan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uzak mesafe ilişkisi mi
ya değil aslında. Seneler sonra yazdı flörtleşmeye başladık.
İkimizde istanbuldayız , ben tatil için yazın muğlaya gelmiştim arkadaşların yazlığı var. Aylarca flörtleştikten sonra yanıma gelicekti yazdı , ben muğlaya gelicem , o bahsettiğin otel neydi yer bulalım dedi. Bende buldum yer mesaj attım ayarlandı diye, birden kesti iletişimi
istememiş demek ki. boş lafmış
o tuhaf işte. Şubatta yazmaya başladı, benden hevesliydi , başlarda ben soğuktum hatta. hazirana kadar hep ilgiliydi yazıyordu falan , sonra gelicem yanına dedi ve bıraktı
aynı şehirde buluşmadınız da başka bir şehir de mi buluşacaktınız.
ya sorma ben başlarda ilgisizdim hep bahane uydurdum uzak durdum , ama gerçekçi bahaneler yani
sonra düşündüm baktım ilgili bel altı muhabbete de girmiyor demek ki gerçekten bir şeyler hissediyor dedim , bu seferde o gitti
samimiyetine inandıysan bir sebep vardır.
evet ama çocuk aylardır yok , hayır önceden de tanışıyoruz yani ne olduda gitti anlamadım ki
o buluşma gerçekleşmedikten sonra bir daha iletişim kurulmadı mı
yo hayır düşün son mesajımız şu oldu
ben: sana o bahsettiğin otelden rezervasyon yapabiliriz
ondan cevap bile yok. 1 gün önce gelince beni şuraya götür yazan erkek bu.
Sonrasında iletişim yok dürüst ol tuhaf değil mi?
evet tuhaf. ama bunca zamandır hala neden takılı kaldığın daha tuhaf. geçmiş gitmiş işte
normalde takılıp kalan birisi değilim. Ama merak ettim çünkü ne etrafımda böyle şey duydum nede daha önce yaşadım , hani arada cinsellik falan olunca çekip gideni duydum ama daha hiç bir şey yokken her şey yolunda giderken böyle yapana şaşırdım
Birde aynı dönem tuhaf şeyler oldu
neler oldu?
Bu erkek 28 yaşında ve aileden kopuk takılan biri. Yani bağımsız. İstanbul'da tek yaşıyor aileside Ankara da ve yakın olduğu halde ayda yılda bir gidiyor.
Bizim aramızın açıldığı dönem ailesi istanbuldaydı , bir süre beraber kaldılar hatta ailesi ile geçirdi tüm yazı. Acaba ailesi mi kabul etmedi , beni?
2. benim yakın bir kız arkadaşım var, bu kıza başlarda bu erkeği istemediğimi falan söylüyordum ayıp olmasın diye yazdığımdan bahsettim. Bu kızda bu erkeği tanıyordu, ortak arkadaşlar aracılığı ile kulağına mı bir şey gitti?
3. 8 senedir bana platonik bir erkek var , hiç bir şey hissetmiyorum çocuğa ama inatla şansını deniyordu , hatta canım benim özledim seni falan yazıyordu ama çocukla samimiyetim yok sadece aynı ortamda bulunduk zamanında. Bu erkek ile bu benimki , tam o dönemde sosyal medya da birbirlerini eklemişler , demek ki tanıştılar. Bu erkek mi benimkine bir şey dedi acaba diyorum.
uzun oldu kusura bakma kardeşim , umarım hepsini okursun bu konu benim kafamı kurcalıyor çünkü , hem merak ediyorum hemde çok sevdim unutamıyorum
ya hiç gizliden çıkmayayım burdan baksan yazdım zaten :) :) :) :)
bildirimler karışıyor :)
şunu oku baride cvpla ondan sonra bildirim karışsın o kadar yazdım sınava çalıştığım halde :D
belirsizlik hangi duygusu nasıl yaşayacağını kestiremediğinden ötürü hayatını zindana çevirebilir. seni anlıyorum. ama düşündüklerinden hiçbiri değil. sadece tevafuk olmuş. yani denk gelmiş. sen acaba diyorsun sadece. bir çok detay vardır ezbere yorum yapmak sağlıklı olmaz. ama gelmemiş işte istememiş. bence gelmeyecekti zaten. bir şey olduğu için değil. öylesine oyalandı.
belkide öyledir umarım öyledir hayat eğer birisi girdiyse araya üzülürdüm :)
araya birisi girsin ya da girmesin önemi yok. kendi huzurun için zihnini arındırmalısın.
Sor bence bi derdi vardır
ya soramadım. her şey iyi giderken niyeti kötü bile olsa hani buluşurdu fırsat bilip. Tam buluşma ayarlandı ortadan kayboldu bu cocuk mesaj attım ama soğuktu sence ne olabilir
Başka biri olabilir hayatında
ya düşündüm bende ama sosyal medyada aktif birisi baktım hiç bir kızla fotosu yok , aynı zamanda baya açık saçık kızları takip ediyor her gün , sevgilisi olsa kız izin vermezdi yani varsa bile ciddi ilişki değildir yani
Uzak dur öyle tiplerden benden söylemesi
orası öyle ama nedenini merak ediyorum bide her erkek böyledir sonra durulur yani