28 yaşım uzun suredir arıyorum en azından çabalıyorum bakıyorum değişik insanlar uzak duruyorum bu ruh eşi nerede bulunur nasıl bulunur ya sıkıldım yalnızlıktan saçma sapan erkeklerle muhatap olmak istemiyorum o beni bulsun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telefonla ruh eşinle görüştüm yurt dışına gidecegini soyledi. O yüzden senin hayaller siyah posete
He orada olsa bile bulur
Ruh eşi diye bir sey yok. Merhametli adamı buldun mu yapıştır nikahı.
Anlaşmak önemli yürümüyor ki doğru kişi olmayınca
Merhametli adamla yürür bir de seni sevecek senin sevmen mühim değil. Erkek sevmezse ne ilişki ne evlilik yürümez.
Seviyor da ne oluyor adamın sevgisi de bitiyor haklısın da işte olmuyor öyle herkes bir değil kimisi çok gururlu ben sevmediğim kişiyle olmam ama ben çok sevince karşı taraf az sever hiç şaşmaz
Seven adamın sevgisi bitmez. Hoşlantıdır o. Anlaşamayacağınızı anlayınca yol ayırır. Dediğim gibi sen çok sevmeye değil çok sevilmeye bak. Anca öyle mutlu olursun.
Haklısın canım çok seven olduğunda sevemiyorum bir yerde ben de sorun biz kızlar kendimize acı çektiriyoruz seveni alıcaz ama yok illa sevdiğimiz olacak ama o sevdiğimiz de hep az sever işte inşallah çok seveni severim de bulurum şu eşimi
Maalesef öyle. İnşallah.
Sen bu kafayla ısın zor
Ne alakası var niye
Hem arıyorsun hem o beni bulsun diyorsun. Çaba azım yok. Sürünmeye mahkumsun
Sen tam bir tescilli m alsın ya mdöaçfögmgödösösö
Verecek cevap olmayınca cemkirmeler klasik yeni nesil Türk kızı bi de rondomunuz yok mu 🤮
Shnsdmmbssnns komik
Bence de komik kelime haznen 20 30 kelime ile sınırlı olduğundan fazla yüklenmek istemiyorum 🙂
Güldürme ya smsmsmsmsmfmmfnawnnnnndnsjs
Degil ruh ikizi ruh okuzu bile kabul etmez seni
Sen niye bana parlıyorsun smsldkkd
Parlamıyorum sadece armut piş ağzıma düş mantigi olan insanlara karşı midem bulanıyor bu da genel de kadınlarda olan birsey 🙂
Emoji yanlış oldu 🤮🤮🤮🤮
Burayı kusmuk yaptın he tamam boş ver
Zaten bosverdim ki azarlıyorum seni bosvermesem normal konuşurdum 😂
Bu da bir bakış açısı tabi
Sen buldun mı
Bulmuş olsam burada durmam
Burada değil demek ki başka yere de bir bak yemin ederim bütün siteleri gezdim sonra vazgeçtim tek burası kaldı
Hissiyatla bakıyorum bu duruma, oradan oraya gidip araştırmak sevginin manasını bozar diye düşünüyorum. Ki dönemin keyfi sevgi düşüncesiyle benim ki bir değil
Yani özel olarak değil de tabi işte diyelim biri yazdı bakıyorum hani direkt eliyorsun çünkü insan anlıyor o yüzden ben de bırakıcam diyorum ama her seferinde yine de çevreme bakınıyorum bir ihtimal
Bana istek gelmiyor tabi, şahsi kriterleri oluyor her insanın illaki direk eliyorsun. Bu yönde nasip vaktine esir diyorum ben kendimden de eminim sonuçta gönlüm rahat o yüzden yok demiyorum hayırlı değilmiş demek ki diyorum
İnşallah hayırlısı olur
Bilmukabele :)
Sen bi 28 sene daha bekle gelir elbet
Ya bulamıyorsaa 🙄
Üye olmadığım site kalmadı baktım yok
Mutlaka o da seni arıyor ama nasıl bulacağını bilemiyor
Bilmiyorum ki yaşım da küçük değil bu zamana kadar bulmuş olurduk ama herhalde öyle biri yok bana
Belki de buldun ama biraz dalgınsın şu an..
Sen mi
Bilmem ben miyim kii
Tanıt belki sensin
Şu an yoğun çalışıyorum birazdan yazarım olur mu
Geldimm