Bulamıyor şeysini kabul etmiyorum bulacak beni noktaaa! zjenejdj biraz emek yahu 😒
ya da şöyle soralım ruh eşinizle kavuştunuz mu? 💃🤪

Bulamıyor şeysini kabul etmiyorum bulacak beni noktaaa! zjenejdj biraz emek yahu 😒
ya da şöyle soralım ruh eşinizle kavuştunuz mu? 💃🤪

Belki de ruh eşimiz bizi aramıyor gibi görünse de, o da kendi içinde savaşlar veriyor, eksik parçalarını tamamlamaya çalışıyor. Belki henüz hazır değil, belki de hayatın ona biçtiği yol bizimkinden daha yokuşlu. Bazen aynı gökyüzüne bakıyoruz ama farklı yaralardan geçiyoruz. Zamanlaması denk gelmeyen iki yürek, aynı frekansta olamıyor. O da belki geceleri bir boşluğa dalıp bizi düşünüyor, ama adı konmamış bir bekleyişin içinde kayboluyor. Kimi yollar kesişmek için önce uzaklara savrulmak zorunda kalır. Ve bazen bulmak için önce kaybolmak gerekir.
Ruh eşleri birbirlerini tanır ve buluşurlar. Onu bulmak için çaba sarf ettiğinizde, onu bulmanın henüz zamanı gelmediği veya hayatınıza girdiği için bunu yaparsınız. Bazen çocukluğunuzdan beri mevcuttur, ancak zamanı geldiğinde fark edersiniz. Ruhlar dünyası çok gizlidir. Çaba göstererek yalnızca kendinizin bulacağınızı düşünmeyin, çünkü bazen tüm hayatınız gözlerinizin önünde olabilir ve bir gün gerçek sinyal gerçekten gelir. Kaç kişi meslektaş, arkadaş, komşuydu ve belirli bir zamanda olduklarını anladı? Eğer henüz hissetmiyorsanız, bunun nedeni henüz zamanının gelmemiş olmasıdır.
@Efsun3299 Aramak, etrafımızdaki her şeye yanıltıcı bir şekilde koşup koşmak anlamına gelmez; ruhunuza gelen titreşimler ve hisler vardır. Birçok kadın, ne pahasına olursa olsun ruh eşini arama hatasına düşer ve genellikle yanılırlar çünkü tanıştıkları bir erkeğin ruh eşleri olacağını düşünerek kaderlerini zorlarlar, sonra da durumun böyle olmadığını görürler. Ruh eşleri birbirlerini tanırlar ve siz çok fazla çaba harcamadan bile hizalanırlar, bunu kendiniz göreceksiniz, yanılsamaya düşmemelisiniz, bu sadece yapılacak tek gerçek sıralamadır. Ben size kişisel olarak şunu söylüyorum, hiçbir yanılsamaya kapılmayın, gerçekten hissetmeniz gerekiyor, çoğu insan bir kişinin ruh eşi olduğunu bilir ama başka yerlere veya başka şeylere bakarlar çünkü ruhlarının değil gözlerinin istediğini isterler. Birçok insan, ruh eşinin her zaman karşılarında olduğunu fark etmeden önce birçok hikâye ve hikaye yaşar. Asıl sorun budur. Sosyal ağlar, iletişim ve dünyaya açıklık ne kadar yaygın olsa da, insanlar ruh eşlerini bulmakta daha da zorlanırlar. Peki sorun ne? Sezgilerini ve ruhunun söylediklerini bastırma arzusu.
buna bende bir kac kere baskalarinda sahit oldum. kafalarinda ruh esi profili olusturup, en alakasiz insana o profili giydirmeye calisiyorlar.
tam anlamak icin soruyorum; mesela ruh esi defalarca tevafuk olarak karsina cikiyorsa, hayatin farkli dönemlerinde yollar kesisiyorsa gibi seyler mi?
farz edelim, ilk basta bisey hissetmedin ve belirli zaman sonra „acaba o mu“ dedigim kisi gibi seyler mi?
@Efsun3299 Başlangıçta bu kişiye karşı hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz, sanki bir arkadaşınız veya tanıdığınız gibi hissedebilirsiniz, sonra aniden, daha önce hiçbir şey yokken bir duygu şekillenebilir, bunun nedeni uyanan ruhunuzdur ve size ruh eşiniz olduğunu söyleme sinyalini gönderme anının gelmiş olmasıdır. Dikkatli olun, belki de kendinize bu soruyu soruyorsanız, bunun nedeni belirli işaretler görmüş olmanızdır. Bu konuda sizi uyaran ruhunuzdur. Zihinsel değil, titreşimsel olmalı. Bunu tezahür ettiren ruhunuzdur, ruhunuz değil. Ruhunuz uyardığında, kalp hissedecek ve içinize huzur dolacak, sanki bu kişiyi sonsuza dek hiç zorlanmadan tanıyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Ruh eşleri barış içinde yaşamak için yaratılmıştır, ikiz ruhların ise aşması gereken zorluklar vardır. Ruh eşinizle tanışmak, ikiz ruhunuzla tanışmaktan daha kolaydır.
Eğer ruh eşiniz olduğunu düşünüyorsanız, hissedenin ruhunuz ve kalbiniz mi, yoksa hala zihniniz mi olduğunu görmeye çalışın. Şimdi işaretleri de görmelisiniz. Size tek tavsiyem, gerçeği gösteren ve uyaran her şeye karşı dikkatli olmanızdır. Hiçbir zaman hayallere kapılmayın, her zaman analiz edin ve sezgisel hissi arayın.
Ilk basta birsey hissetmedim acikca söylüyorum ama göz göze geldigimiz an ayagimdaki sancilar yok oldu (hastanedeydim). Hatta babama bile „aci hissetmiyorum artik eve gidelim“ demistim. Sanki sinir sistemim sakinledi bi anda. Ama sey yoktu „evet bu kisi benim ruhum, önceden taniyorum“ vs gibi seyler hissetmedim. inan adamla karsilasinca sanki bi portal acilip ikimiz onun icine giriyormusum gibi.. hissler cok farkli, zihnim ise bana boş ver diyor. nasil ayirt edicem?
cidden ergen düsünceler degil 29 yasindayim kac iliskim oldu hicbirinde böyle olmadim
@Efsun3299 İşaretler ve olası uyarılar aşamasındasınız, daha derinlere inip anlamaya çalışmalısınız. Evet, tamam, 29 yaşındasınız ama mesele yaş değil, evet veya hayır diyen karşılaşmadır ve zamanı geldiğinde, ister 18 ister 50 yaşında olun, ruh eşiniz her yaşta, zamanı geldiğinde karşınıza çıkar. Bakış önemlidir, çünkü ruhun aynası gözlerdedir. Eğer bana bakış alışverişinde bulunarak sinir sisteminizin sakinleştiğini ve acının gittiğini söylerseniz, bunun nedeni içinizde huzur hissetmenizdir, size kendini gösteren birkaç işaret vardır, bakış alışverişinde bulunarak huzura kavuştunuz, iki ruh her biri için farklı bir şekilde huzur gönderdi
@Efsun3299 Eğer aniden o kişiye karşı bir huzur veya yakınlık hissederseniz, ruhunuzu tekrar görmeye ve dinlemeye çalışmalısınız. Ruhlar alemi çok gizlidir, kapılar veya anahtarlar ne zaman açılır bilmiyoruz. ama gerçekleştiğinde hissederiz, ruhun sahip olduğu duygular vardır ve açılan da kalptir: ya doğrudan sevgiyle, ya huzurla, ya yakınlık ve aşinalıkla, ya da bir şeyin aniden değiştiği ve kaderinizin taslağı için şekillendiği hissiyle.
Isaretleri görüyorum ama okumasini tam beceremiyorum galiba, hep kendi kendine gelin güvey olma diyerek geri cekildim. belki sevgilisi vardir belki baskasina yâr olmustur diyerek adim atmaktan cekindim. ruh esleri bir araya geldiginde hersey su gibi akip yerini bulur derler, yani karsina engel cikmaz diye okumustum. belki de ruhlar aleminde belirli bi zaman bulusucaz diye anlastik ve o zamanin gelmesini bekliyoruz ikimizde, bilemiyorum..
@Efsun3299 Emin olabileceğin tek şey, bu ruhların dünyası (herkese açık değil). Ruhunun bunu anlaması ve ilerlemesi gerekiyor. Diğer kişiyi tanımıyorum, onlar da bunu fark etmeli ama her şeyin aynı hizaya geldiği ve ikisinin de aynı şeyi hissettiği bir zaman gelir. Kendine güvenmeli ve aldığın işaretlere dikkat etmelisin. Dediğim gibi, ruh eşleri birbirlerini aramazlar, zamanı gelince buluşurlar ve işaretler şekillenir. Sinir sisteminle söylediğin şey, huzur hissettiğinin bir tür işaretidir. Sana net bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum ki yolunu görmeye ve anlamaya çalış. Normalde erkek de bunu hissetmeli ve bilmelidir. Bakışlarınız hangi bağlamda değişti? Sana mı bakıyordu? Yoksa ikiniz de aniden aynı anda mı birbirinize baktınız?
Açıklığa kavuşturmak istediğim bir şey daha var: Bazı insanların ruh eşlerini asla bulamamaları veya çok geç bulmaları, ruh eşlerinin var olmadığını söylediklerinde onları dinlememiz gerektiği anlamına gelmiyor. Çünkü varlar. Herkesin yolu benzersizdir, kimse birbirine benzemez ve kimse kimseyle aynı hayatı yaşamaz. Bu yüzden yaşadıklarınıza, hissettiklerinize ve algıladıklarınıza dikkat edin ve asla karamsar ve olumsuz şeylerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Sadece yolunuzun gerçeğini ve sezgilerinizi takip edin.
Cok samimi söylüyorum, home office calisiyordum o zamanlar ve evde otururken ayagim sakatlandi. Normalde futbolcular/sporcular o sakatlanmayi yasar ben evde normal bir sekilde otururken oldu. Dolayisiyla Allah beni böylelikle hastaneye yönlendirdi. Bunlari simdiye kadar kimseye anlatmadim.. birbirimizi aramazken göz göze geldik, bir anda oldu. bakislari yumusadi, sanki gözleriyle gülümsüyordu ve ben ilk kez birinin gözlerinde kendimi gördüm. tarif edemeyecek kadar farkliydi. hersey cok yogun, normalde göz temasi kuramayan ben, onun gözlerinden kendimi cikaramadim. leb demeden icimdeki leblebiyi anlayan biri.. sözlere gerek kalmadan konusabildigim tek kisiydi
Sunu da eklemek istiyorum, ben bakmazken bana baktigini hissediyorum. gözlerine bakinca insan onu ayirt edebiliyor, bakmak var bide görmek var. o sadece bakmiyordu, beni görüyordu ve bende beni gördügünü hissediyordum. ruhumu delip geciyordu adeta, ruhlarin dünyasi neden herkese acik degil
@Efsun3299 Herkesin bir ruh eşi vardır, ancak herkes onunla evlenmek veya yaşamak için yaratılmamıştır. Bazı ruh eşleri, ruhlarını dinlemeden önce ölür veya evlenir; bu yüzden aslında her şey kadere bağlıdır. Kaderiniz sizi ruh eşinizle tanışmak için hastaneye gitmeye zorladı ve o bakış, ruhlarınızın birleştiğinin kanıtıydı.
Ruh eşleri ruh eşleridir ama gerçek buluşmaya ve tanınmanın aktivasyonuna izin veren zaman ve ilahi irade olduğunu söyledim.
Ruh eşi dediğimiz kişi ve ne olursa olsun sizi her şekilde bir araya getiren evren bazen sandığımızdan daha karmaşık bir şekle geçebiliyor..
yani tam buldum bu o derken aslında ona iyi bile gelmediğini düşündüre biliyor o yüzden fazla anlam yüklemeyin, en güzeli suç ortağıdır en azından duruma göre beyan değiştirmez.
Evet. Suç ortağı yarıda bırakmaz asla
Önemli olan en kötü anlarda yanyana kalbilmek bunu da sadece suç ortağınla yaparsın zaten en kötü anaların insanı oluyor mantıken
Bir anadır bizim için 😄
Ana bacı katma, annene selamlar bu arada 😀
Tamam katmam 🙄, sağ ol senin de anneme selam 😀
Annem diyerek sahiplenici tutuş sergileme anam düşer buna 😀
Düşerse tutarım 😄
Oo saygı desen var koruma desen var 😀
Var da var 😂 😌
Şımarma hemen uslu dur bakım az 😀
https://hizliresim.com/1q74fix
Hıhım tabii ki 😈 😅
Ah, bu ruh eşi meselesi! 😊 Belki de seni bulmaya çalışıyordur ama yollar dolambaçlıdır, kim bilir? İnsan bir yandan “beni bulsun artık” derken, belki de o kişi için daha hazır hale geliyordur. Sen dansına devam et, enerjini yüksek tut. O da bir köşede kesin senin gibi merak ve heyecanla bekliyordur. Belki kavuştun ama farkında değilsin? Hayat sürprizlerle dolu, biraz keyfini çıkar! 💃✨
Cevap
26Cevap
Çünkü ruh eşi diye bir şey yok. bizi bulsa bulsa ruh hastaları bulur anca ahahas
Doğru dedin 😕
:/
Herkesin ruh eşi var zamanı gelince herkesi bulacak
Yollarda çalışma vardır dfhj
Ruhların trafiği yoğun şu ara.😂
Daha dünyaya gelmemiş çünkü
Ruh eşimi bilemesem de ruh öküzümle evlenmiş durumdayım 😂
Darısı bekarlara. :)
ruh eşi denilen şeyin gerçekliğine inanan bir varlık değilim, elbette bir eşlikçimiz vardır bir yerlerde de denk gelir miyiz şaibeli..
Çorabının diğer tekini bulamayan insanlarız.
Ben buluyorum ama 😂
Ruh eşi konusunda aynı istikrarı bekliyoruz senden
orada işler kesat sjsh
Açılır merak etme :)
Çünkü henüz doğru noktada değiliz, doğru da değiliz
Bence iki canım birbirimizi bulamıyoruz slslslsls ah ruh eşim nerdesin slsllsös
Bunu onu bulduğum gün soracağım nerdeydin lan bunca zaman hesap ver diye dkdjdj
Evde otururken kapı çalacak ve yıllardır seni arıyordum diyecek mesela dimi
Büyük ihtimalle benimki klima karşısında yatıyor. Ondan bulamıyor herhal
Eğer benimki bana benziyorsa kesin üşeniyordur.
Etrafımızda dolanıyor kesin ama bir göremiyoruz
Buldum. Sonunda buldum. Ruh esini buldugunda hayattan zevk alıyorsun.
Tebrikler
Şurada evlenmek için 2-3 senemiz kaldı 2030 yılından sonra tamamen bitecek dünya adil değil artık
varsa o beni bulsun benim bulacağım yok😄
Herkes o kafada 😂
Gtü havalarda ondan dkdkdk
Benimki doğurmaya unutu geri...
Öyle biri yok çünkü
Bilmiyorum ki bende anlamıyorum
Belki de aynı ülkede yaşamıyorsunuz.
Ben de pek aramıyorum
Benim ki kesin öldü öldüüüü…
Ya o da aynısını söylüyorsa 😊
Çalışıyor da istikrarlı mi o da önemli 😄
Ya doğmadı ya öldü başka açıklaması olamaz 🤣
Zamanı değil demek ki
Çünkü eşsiz bir ruha sahibiz 😃😃😃
Ruh şeysi yoktur olsa bulurdun kesin 😂😂
Bizim gibi rahat o gelsin bulsun diyor demekki.
Sen neden hiç cevap yazmıyorsun bana hiç beğeni atmiyorsun
Beğeni neden atmalıyım? Soruma gelen kimseye kolay kolay beğeni atmam. Aynı fikirdeysem o zaman bazarım o tuşa.
Çok çok fazla cevabıma beğeni attığını hatırlıyorum
Başkalarının sorusunda mümkün değil kendi sorumda belki
Zaten senin sorularında diyorum
Hoşuma gitmiştir beğenmişimdir bu kadar basit.
Tamam ya bir şey demedim ki zaten her şeyi tersle arkadaş
Gergin zamanıma denk geliyorsun hep
Malum günler mi. Sansizim zaten ben ya
Malum olmayan günüm 😃
Yaklaşan gün 😂😂
Hangi gün olduğu bana da süpriz oluyor zaten sjshsjs
Aaaaa düzensiz işler kötü. İnsanı rezil eder. 🤗
Rezil olmadım son 3 yıldır çok şükür 😂
İyi bari sen olma onemlisin
Ruhlar aleminde okeye dönüyor bence 🙄
Onu ben de bilmiyorum 😀
Konumu yanlış atmış olabilirsin 😃