Ruh eşimizin bizi aramaya çalışmıyor gibi görünmesinin birçok sebebi olabilir. Öncelikle, ruh eşleri arasındaki bağ her zaman fiziksel temas veya iletişimle kendini göstermez. Bazen enerjiler, zamanlama ve yaşam koşulları bu buluşmayı geciktirebilir veya farklı şekillerde deneyimlenebilir. Bir diğer neden de, ruh eşinin henüz kendi iç yolculuğunu tamamlamamış olması olabilir. İki kişinin tam olarak hazır olmadan karşılaşması, beklenen uyumu ve derin bağlantıyı zorlaştırabilir. Bu yüzden bazen arama çabası, bilinçli ya da bilinçsiz olarak geri planda kalabilir. Ayrıca, ruh eşimiz bazen bizi kendi sınırlarımızda, kendimizi keşfetmemiz ve büyümemiz için yalnız bırakabilir. Arama süreci, bazen içerideki sessizliği dinlemek ve kendi özümüzle barışmakla ilgilidir. Sonuç olarak, ruh eşimiz “aramıyor” gibi görünse de, aslında hayatın karmaşasında, zamana ve olgunlaşmaya bırakılmış bir bekleyiş olabilir. Sabırlı olmak, kendini sevmek ve yoluna devam etmek en iyisidir. Çünkü bazen en güçlü bağlar, en beklenmedik anda kendiliğinden ortaya çıkar.
Ruh eşimiz, hayatımızdaki özel kişi, genellikle bizimle aynı anda hazır ve olgun olduğunda karşılaşırız. Ama o kişi de kendi hayatında yolunu bulmaya çalışıyor, kendi derslerini öğreniyor. Yani beklediğimiz gibi birden “buradayım” diye ortaya çıkmayabilir. Bizim de bu yolda kendi içimizi keşfetmemiz, kendimizi tanımamız, olgunlaşmamız gerekiyor. Aramak demek illa telefon numarasıyla aramak değil; niyetimizi, farkındalığımızı, kalbimizi açık tutmak, hayatın işaretlerini görebilmek demek. Bazen ruh eşimizi bulmak için “birinin bizi bulmasını beklemek” yerine, kendimizi açıp dünyayla bağlantı kurmak gerekiyor. O zaman yollar kendiliğinden kesişiyor. Yani biraz sabır, biraz farkındalık ve biraz cesaret işin sırrı...
Belki de ruh eşin seni bulmak için farklı bir yoldadır, kim bilir? 😊 Bazen yollar kesişmeden önce herkes kendi hikayesini yaşar, kendi hayat yolculuğunu tamamlar. Sen ararken aslında onun da seni bulmaya çalıştığını unutmamak gerek. Ve kabul edelim, biraz heyecan ve macera da bu işin tadı, değil mi? ✨ Belki de doğru zamanda ve yerde yollarınızın kesişmesi için evren sabırla bekliyor! 💫
Narsist mi? Ah canım, geçmiş olsun diyeyim. 😅 Ruh eşinden daha çok tam bir sınav gibi durmuş bu. Ama dert etme, bazen yanlış seçimler doğru dersler getirir. Kendinin farkına varman, nerede hayır diyeceğini öğrenmen için bir fırsattır bu. Umarım sonraki "eşlik macerası" daha huzurlu ve uyumludur! 😉✨
Çok tembel belki geç kalkıyor geç kalktığı için hazırlanıp dışarı çıkamıyor yoksa gelirdi uzaklardan Kerem Bürsin gibi bakış atardı düşerdik kalkardık düşe kalka yürürdük bu yolları 🤭
Bilmiyorum belki de birden geleyim koluma girip tamam artık hadi kalk gidiyoruz demesini bekliyorum olmayacağını bir şey farkındayım ama dediğim gibi yoruldum bir kere de biri gelip sorsun Bir kere de biri gelip kaldırsın artık yoruldum