Aşk İlişkileri Sevgilimle buluşmak istiyorum, eşimin nasıl ruhu duymaz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım taktik toplayalım da rahat rahat buluşalım. Güncellemeler+1 yıl Ikisini tanistiracagim akşama. Ne giymeliyim? Güncellemeler+1 yıl Anlayamadılar kavga ettiler, kocam sevgilimi evden kovdu, uyku ilacını da yanlışlıkla ben içtim. Sevgilimle buluşmak istiyorum, eşimin nasıl ruhu duymaz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benimle de buluşursan veririm dusjfusng 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam söyle sen taktik Yorumla ErayCsrr +1 yıl Yo önce benle buluş sonra Yorumla Soran +1 yıl Yok Taktik olmadan cikamam😂 Yorumla ErayCsrr +1 yıl O zaman vermem dhsndjanf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl gece de kalacak mısın peki 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Iyi olur Cevap sahibi +1 yıl anneme gidicem diye söyle anneni de arayacak değil ya karım orada mı diye Soran +1 yıl Babami arar Cevap sahibi +1 yıl aramaz ya neden arasın. o kadar mı güvenmiyor sana Soran +1 yıl Babamla sürekli konuşuyorlar Cevap sahibi +1 yıl o zaman kocanı gönder evden bir yerlere sevgilini eve al :D Soran +1 yıl Onu metresi e yollayayım demi Cevap sahibi +1 yıl aynen yolla yolla :D rahat edersiniz Soran +1 yıl 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl kocacım sende evde çok sıkıldın. hadi biraz metresinle eğlen.. bu gece gelme diye söyle Soran +1 yıl 😂😂😂Yarına kaldı deneyecegim Cevap sahibi +1 yıl eee zaten kısıtlama var :) yarın denersin Soran +1 yıl Eşime dedim git diye gitmedi. Simdi sevgilimi de eve çağırdım. Eşimle tanistircam Cevap sahibi +1 yıl en doğrusunu yapmışsın. tost yapsınlar seni :D Soran +1 yıl Yok eşime uyku ilacı vercez onu istemiyoz Cevap sahibi +1 yıl hımm ben de geleyim o zaman. Soran +1 yıl Sana da uyku ilacı veririz Cevap sahibi +1 yıl olmaz. ben kaşarı tostta seviyorum. tost yaparız sevgilinle :D Soran +1 yıl Iyy ben erkek kaşar sevmem Cevap sahibi +1 yıl yok ben tost makinesiyim :D Soran +1 yıl Bize makine si lazım değil ekmeği lazım Cevap sahibi +1 yıl hahahahha :D iyi bol şans trol arkadaşım Soran +1 yıl Oha anca. Mi😅 Cevap sahibi +1 yıl hahahah sen ciddiye aldığımı mı düşündün :D Cevap sahibi +1 yıl aklın sıra başşak geçiyorsun :D
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Klasik yalanı söyle mervelere gidiyorum 😅 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uuuuw kesin inanir Yorumla DevrimGenc +1 yıl Gerisi senin oyunculuğuna kalmış 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha 😅 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Trollerde bugün 2 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤫🤫🤫 Yorumla _Expendable +1 yıl Gözükmedi ya Yorumla Soran +1 yıl Ppssst emojisi :) Yorumla _Expendable +1 yıl 🤣🤣🤣 iyi eğlenceler sana Yorumla Soran +1 yıl Merciii❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Taktik çok dolu taktik var 2 12 Yorumla Soran +1 yıl Versene azıcık ucundan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veriyim ucundan gizliden çıkıyım bana dm den mesaj atabilirsin burası kamuya açık alan bendeki taktikleri herkes bilmemeli olurmu? 😉 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam çıkıyorum mesaj atabilirsin bekliyorum 😉 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xperinmi yetmiyor mesaj atmaya ondan olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen gizliden çık ben mesaj atıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana takip isteği at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana mesaj atıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bana istek at Yorumla Soran +1 yıl Yeni gördüm Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
👏👏👏👏👏👏
Benimle de buluşursan veririm dusjfusng
Tamam söyle sen taktik
Yo önce benle buluş sonra
Yok Taktik olmadan cikamam😂
O zaman vermem dhsndjanf
gece de kalacak mısın peki
Iyi olur
anneme gidicem diye söyle anneni de arayacak değil ya karım orada mı diye
Babami arar
aramaz ya neden arasın. o kadar mı güvenmiyor sana
Babamla sürekli konuşuyorlar
o zaman kocanı gönder evden bir yerlere sevgilini eve al :D
Onu metresi e yollayayım demi
aynen yolla yolla :D rahat edersiniz
😂😂
kocacım sende evde çok sıkıldın. hadi biraz metresinle eğlen.. bu gece gelme diye söyle
😂😂😂Yarına kaldı deneyecegim
eee zaten kısıtlama var :) yarın denersin
Eşime dedim git diye gitmedi. Simdi sevgilimi de eve çağırdım. Eşimle tanistircam
en doğrusunu yapmışsın. tost yapsınlar seni :D
Yok eşime uyku ilacı vercez onu istemiyoz
hımm ben de geleyim o zaman.
Sana da uyku ilacı veririz
olmaz. ben kaşarı tostta seviyorum. tost yaparız sevgilinle :D
Iyy ben erkek kaşar sevmem
yok ben tost makinesiyim :D
Bize makine si lazım değil ekmeği lazım
hahahahha :D iyi bol şans trol arkadaşım
Oha anca. Mi😅
hahahah sen ciddiye aldığımı mı düşündün :D
aklın sıra başşak geçiyorsun :D
Klasik yalanı söyle mervelere gidiyorum 😅
Uuuuw kesin inanir
Gerisi senin oyunculuğuna kalmış 😅
Hahaha 😅
Trollerde bugün
🤫🤫🤫
Gözükmedi ya
Ppssst emojisi :)
🤣🤣🤣 iyi eğlenceler sana
Merciii❤️
hadi ordan ol git bacım
Suratını döner misin? Tüküreceğim.
Taktik çok dolu taktik var
Versene azıcık ucundan
Veriyim ucundan gizliden çıkıyım bana dm den mesaj atabilirsin burası kamuya açık alan bendeki taktikleri herkes bilmemeli olurmu? 😉
Olur
Tamam çıkıyorum mesaj atabilirsin bekliyorum 😉
Olmuyor
Xperinmi yetmiyor mesaj atmaya ondan olabilir
Sen gizliden çık ben mesaj atıyım
Bana takip isteği at
Ben sana mesaj atıyım
Hadi bana istek at
Yeni gördüm
Tamam
Üzücü
gerçek kadın