Kişilik & Karakter Hangi AY şeklini seversiniz? ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dolunay Doğan Ay Hilal Kanlı dolunay Mavi dolunay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi AY şeklini seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ya hepsi, birini seçmek diğerlerine haksızlık olur 1 3 Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Aklımda olsun, bir anketinizi görürsem karşınıza cikaririm cevabinizi. Hafizam iyidir haberiniz olsun. Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀 niye ya hepsi şahane ama mavi dolunay diyorum Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Tamam simdi oldu. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben kanlı ay olurdum ya da Dolunay 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dolunay bence~☆ 1 0 Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben kurtum desem. 1 5 Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Bende vampirim desem Yorumla bloodabsorber +1 yıl Kan grubumu tahmin et. Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Ödüllü sorumu Yorumla bloodabsorber +1 yıl Evet. Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl 0 Rh Pozitif Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hilal ve dolunay ama dolunay diyeyim 0 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. Dolunay 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dolunay 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya hepsi, birini seçmek diğerlerine haksızlık olur
Aklımda olsun, bir anketinizi görürsem karşınıza cikaririm cevabinizi. Hafizam iyidir haberiniz olsun.
😀 niye ya hepsi şahane ama mavi dolunay diyorum
Tamam simdi oldu.
Ben kanlı ay olurdum ya da Dolunay
Dolunay bence~☆
Ben kurtum desem.
Bende vampirim desem
Kan grubumu tahmin et.
Ödüllü sorumu
Evet.
0 Rh Pozitif
Hilal ve dolunay ama dolunay diyeyim
Dilber AY