Astroloji & Burçlar En sevdiğiniz burç karşı cinste hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim değişiyor ama yengeç ikizler yay iyi gibi Güncellemeler+1 yıl Yorumuna cevap vermediğim kız üye beni engellemiş gjdjs En sevdiğiniz burç karşı cinste hangisi? Cevapla Sevgi Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Aslan +1 yıl İkizleri sevem biri snsnnz 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Niye ya Yorumla bprll Aslan +1 yıl Sevmezler ya genelde Yorumla Soran +1 yıl Bazen seviyorum ben iyi anlaşıyorum ama her zaman değil çok konuşuyorlar jchdhhd Yorumla bprll Aslan +1 yıl Yooo Yorumla Soran +1 yıl Sen ikizler dimi Yorumla bprll Aslan +1 yıl Yess Yorumla Soran +1 yıl Belli yaşın var sen daha çok konuşuyorsundur gjdh Yorumla bprll Aslan +1 yıl Konuşurum iletişim amaçlı mecbur öyle yaratmış Allah snsj Yorumla Soran +1 yıl 28lik Sude fjdjjs Yorumla bprll Aslan +1 yıl Sude ne jsjsj Yorumla Soran +1 yıl Senn Yorumla bprll Aslan +1 yıl Ne demek istedin bana harun Yorumla Soran +1 yıl Hiccc Yorumla bprll Aslan +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma ablam Yorumla bprll Aslan +1 yıl Ne kusuru yegenim Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% Yay +1 yıl Yengeç ❤️ 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Pek sevilmiyor yengeç erkekleri Yorumla Sellinmmmi Yay +1 yıl Ben sevdim Yorumla Soran +1 yıl Evlenin Yorumla Sellinmmmi Yay +1 yıl Düşünüyorum)) Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı bacım Yorumla Sellinmmmi Yay +1 yıl Teşekkür ederim)) Yorumla
ÇirkinAyıKız Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yay burcu istiyom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben yay😂😂 Yorumla
1dileko Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Senin burcun ne? 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Yay ben Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Yengeç burçlarını niye insanlar seviyor anlamadım ben bile sevmezken Yorumla Soran +1 yıl Çok sevmiyorum aslında ama sadıklar bu özellikleri iyi Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Sevmeyin abi ben de yengecim uzak durun bizden ya Yorumla Soran +1 yıl Ahsbdj niye Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Abi bırak sadık duygusal falan kendimde bile irite oluyorum böyle şeylere Yorumla Soran +1 yıl Takıntılı dimi Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Artık değişiyoruz ya umursamaz falan yoksa her şeyin fazlası zarar taka taka nereye kadar Yorumla Soran +1 yıl Yaş olmuş 27 boş ver ya takma bir şeyi Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Aynen şimdiden huzur evine bi birikim yapmak lazım ama Yorumla Soran +1 yıl Nvmdksksjdnbd ben gencim öyle deme Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Kendim için dedim ben Yorumla Soran +1 yıl Sende gençsin ablam Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Yok be gençlik kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Niye ya evli misin Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Gençlik kalmadı dedin ya fjsj ondan sordum Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Hm bazı insanlar erken olgunlaşır Yorumla Soran +1 yıl Hmmm olabilir ne iş yapiyonn Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl İş yok ki Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir Yorumla 1dileko Yengeç +1 yıl Ordu diye bir şehir Yorumla Soran +1 yıl Fındık topla sat jfjd Yorumla
Prensesbebekk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 İkizler +1 yıl İkizler aşktır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekte mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkizleri sevem biri snsnnz
Niye ya
Sevmezler ya genelde
Bazen seviyorum ben iyi anlaşıyorum ama her zaman değil çok konuşuyorlar jchdhhd
Yooo
Sen ikizler dimi
Yess
Belli yaşın var sen daha çok konuşuyorsundur gjdh
Konuşurum iletişim amaçlı mecbur öyle yaratmış Allah snsj
28lik Sude fjdjjs
Sude ne jsjsj
Senn
Ne demek istedin bana harun
Hiccc
Peki
Kusura bakma ablam
Ne kusuru yegenim
🤣🤣
Yengeç ❤️
Pek sevilmiyor yengeç erkekleri
Ben sevdim
Evlenin
Düşünüyorum))
Hayırlısı bacım
Teşekkür ederim))
Yay burcu istiyom
Ben yay😂😂
Senin burcun ne?
Yay ben
Yengeç burçlarını niye insanlar seviyor anlamadım ben bile sevmezken
Çok sevmiyorum aslında ama sadıklar bu özellikleri iyi
Sevmeyin abi ben de yengecim uzak durun bizden ya
Ahsbdj niye
Abi bırak sadık duygusal falan kendimde bile irite oluyorum böyle şeylere
Takıntılı dimi
Artık değişiyoruz ya umursamaz falan yoksa her şeyin fazlası zarar taka taka nereye kadar
Yaş olmuş 27 boş ver ya takma bir şeyi
Aynen şimdiden huzur evine bi birikim yapmak lazım ama
Nvmdksksjdnbd ben gencim öyle deme
Kendim için dedim ben
Sende gençsin ablam
Yok be gençlik kalmadı
Niye ya evli misin
Değilim
Gençlik kalmadı dedin ya fjsj ondan sordum
Hm bazı insanlar erken olgunlaşır
Hmmm olabilir ne iş yapiyonn
İş yok ki