Astroloji & Burçlar En sevilen burç hangisi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence yay ikizler vs Güncellemeler+1 yıl Guncelledik Orhan evlatları xjskmdd En sevilen burç hangisi sizce? Cevapla Sevgi Soruları İkiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızları iyi oluyor ama eziyet biraz 😂
gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% İkizler +1 yıl aha benn ikizlerrr 🤪🙈 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Helo girl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence de ikizler ve yay fhjffkkf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin ne burcun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri insanların... 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Niyemis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek tek burçları inceleyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep: takıntılı intikamcıBalık: çok duygusal manipülasyoncuKoç: aldatmaya meyilliİkizler: dengesizBaşak: dediğim dedik Boğa: yalancısınAslan: egoluOğlak: sevgisini belli etmezKova: sıkıcı Yorumla Soran +1 yıl Peki yay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaylar kibirli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Yooo öyle değilim ben Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahmak burcum benim Yorumla Soran +1 yıl Teraziii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo Yorumla Soran +1 yıl Neyki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ex terazi Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla Soran +1 yıl Tutmadı Yorumla
ceren211 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% Yay +1 yıl Kova 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kovalar iyidirrr güzel cevap Yorumla
nisanisa01 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Koç +1 yıl En sevmediğim iki burç 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne Yorumla nisanisa01 Koç +1 yıl Başak Yorumla Soran +1 yıl Niye sevmiyosun peki Yorumla nisanisa01 Koç +1 yıl Çok gıcık oluyorum ya, en sevdiğim de oğlak burcudur Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm anladım sanırım fazla ciddiyeti seven birisin Yorumla nisanisa01 Koç +1 yıl Sadece yakın oldukları kişilere karşı samimi ve eğlenceliler Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi değil mi Yorumla nisanisa01 Koç +1 yıl Oğlak burcundan bahsediyordum ve evet iyi Yorumla Soran +1 yıl İkizlerde öyle ama yay biraz daha samimi Yorumla nisanisa01 Koç +1 yıl Özellikle de ikizler burcu asla anlaşamıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Ben yayımm😂 Yorumla nisanisa01 Koç +1 yıl İkizlerden iyidir Yorumla Soran +1 yıl İyi teşekkür ediyorum nisacım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnamamm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle saçma geliyor Yorumla Soran +1 yıl Yoookk çoğu şeyi tutuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi genel şeyler* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer burçlarla da kıyasla kendini gene tutar Yorumla Soran +1 yıl Yooo tutmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç burcu bence
Kızları iyi oluyor ama eziyet biraz 😂
aha benn ikizlerrr 🤪🙈
Helo girl
Bence de ikizler ve yay fhjffkkf
Senin ne burcun
Hiçbiri insanların...
Niyemis
Tek tek burçları inceleyelim