Astroloji & Burçlar Karşı cinste en beğendiğiniz burç? mavimiilena_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cevaplarınızı merak ettimm. En iyi sevgili/eş adayı olan burç hangisidir?Ben ikizler kadını olarak koç erkeği diyorum🙃 Karşı cinste en beğendiğiniz burç? Cevapla En İyi Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% Kova +1 yıl Ben de genelde ikizleri seviyorum ve Koç burcuyum😊 1 0 Yorumla
panteistpapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% Yay +1 yıl Akrep. Sen sitenin eskilerindendin dimi? Mavimilenax mıydı neydi 0 1 Yorumla mavimiilena_1 Aslan +1 yıl Evet Yorumla
OguzBaşak Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Başak +1 yıl Terazi abi kesinlikle. Bi kere tüm terazi normal kız arkadaşlarım lisede dahil acaip ince düşünceli ve bağlılar. Olsa bi terazim keşke ah be nerelere geldik ne olduk böyle ne hale düştük. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Sevgilim oğlak burcu onun için oğlak burcu erkeği diyorum 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Terazi olarak yengeç erkeği diyorum. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% Oğlak +1 yıl Koçum aslan ve İkizler favorim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben de genelde ikizleri seviyorum ve Koç burcuyum😊
Akrep. Sen sitenin eskilerindendin dimi? Mavimilenax mıydı neydi
Evet
Terazi abi kesinlikle. Bi kere tüm terazi normal kız arkadaşlarım lisede dahil acaip ince düşünceli ve bağlılar. Olsa bi terazim keşke ah be nerelere geldik ne olduk böyle ne hale düştük.
Sevgilim oğlak burcu onun için oğlak burcu erkeği diyorum
Terazi olarak yengeç erkeği diyorum.
Koçum aslan ve İkizler favorim
🤣 Burç mu sanki herkesin alnında burcu yazıyor
Oğlak
Oğlak ve boğa erkeği
Boğa veya Başak
akrep kadını
Balık :Dd
Balık ikizler