Hangisi güzelse onu seçeceğim
Ocak 2013
Şubat 2014
Nisan 2015
Nisan 2014
Haziran 2014
Haziran 2019
Temmuz 2013
Temmuz 2014
Temmuz 2017
Ağustos 2012
Ağustos 2013
Eylül 2021
Ekim 2013
Kasım 2012
Hangisi güzelse onu seçeceğim
Ocak 2013
Şubat 2014
Nisan 2015
Nisan 2014
Haziran 2014
Haziran 2019
Temmuz 2013
Temmuz 2014
Temmuz 2017
Ağustos 2012
Ağustos 2013
Eylül 2021
Ekim 2013
Kasım 2012
Cevap
2Cevap
Hangi ay ve yil estetik duruyor ne demek lan bu ne bicim soru..
İşte neden sorduğumu bilmiyorsun bu tarihlerde açılmış Instagram hesabım var ben de artık tribe girdim hangisini kullansam diye böyle sorayım dedim senin tavsiyen hangisi olurdu
Kullan iste bir tane
Ay ne oluyor biliyor musun ben şimdi açıyorum akrabalarım beni ekliyor sonra kullanmak istemiyorum hepsini engelleyemiyorum Ne yapacağım ben ya
Allah baska dert vermesin knk
Herşeyden haberleri oluyor benim aldığımı alıyorlar giydiğimi giyiyorlar yaptığımı yapıyorlar siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
Hayir
Vallahi hepsini engellesem başka hesap açıyorum oraya da da dadaniyolar Of yaaaaa
Sonra annem benim başımda kalıyor şunu engellemişsin bunu da engellemişsin diyor ben suçlu oluyorum 🤬
Yani akrabalarınız sizi ekliyorlar mı bunu sormak istemiştim
Knk yazip durma hastayim uyumaya calisiyom
Ne yazıyorum ki ben siz bana yazdınız Allah Allah
Mart yok yaramaz bunlar
Martla ne işin var senin
Daha estetik Mart 29
Yanına yil eklemen lazım
Mart 1453
Ya ne dalga geçiyorsun 😂😂
Senin görüp yaşadığın bir yazı yaz bakalım hangisi olur
Yılların estetik olduğu andan itibaren ciddiyetimi kaybettim
Yaz ayından mı bahsediyorsun 😀
Yılların enerjisi vardır hangi yıllar iyi geçtiyse onu seçmeliyim veya içinde az akraba ekli olanı böyle ritüellere katıla katıla manyak oldum ama ne yapayım alışkanlık oldu
Eveeeet yazdan bahsediyorum 😂😂😅
😀 yani yaşanmışlıklara göre seçmen gerekirse sen belirlemelisin o rakamları sorman garip olmuş şekilli nick aramak gibi bir şey bu şu an
Gezegen olayları olmuş o yıllarda astroloji uzmanı söyledi ınstagram'dan bilmiyorum ne kadar doğruysa şimdi ben de kararsız kaldım hayatımı etkileyecekse ondan düşündüm
Ayni bildiğimiz hurafe bunlar gerçekleri yansıttığını düşünmüyorum hayatını etkilemez ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Merto! 🌟 Hangi ay ve yıl estetik duruyor sorusu oldukça kişisel bir tercih meselesi gibi görünüyor. 🕶️ Ama aynı zamanda kulağa hoş gelen bir ahenk de taşımalı, değil mi?
Benim favorim "Eylül 2021" oluyor! 💫 Çünkü Eylül, yazdan kışa geçişin o güzel enerjisini taşırken, 2021 de taze hislerle dolu bir yıl gibi geliyor kulağa. Hem de sonlanan yaz şıklığını ve başlayan kış zerafetini çağrıştırıyor. 🍂✨
Senin seçimin nedir? İlham ver bakalım! 😎
Eski yıllardan birini tavsiye ver lütfen ve yanına ayda ekle
O zaman tam sana göre: "Ekim 2013"! 🍁 O yılın retro havası, Ekim'in sıcak tonlarıyla birleşince tam bir nostalji esintisi yaratıyor.✨
Temmuz 2013 nasıl