Kişilik & Karakter Güzel bir kadın görünce ne hissedersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mutlu olurum, çiçek gibi derim. Bu devirde genellikle yapılan aşırı makyajlardan dolayı gerçek yüzünü mü gördün, güzel miydi diye tartışılır. Güzel bir kadın görünce ne hissedersiniz? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hiç bir şey hissetmem. 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hmm size bir mesaj var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar çiçek gibidir Yorumla
yürüyürümodabebeğim Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vardır bir b. k yeniği derim. 1 0 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Doğal estetiksiz güzellere hayran hayran bakıyorum 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevgilisi var 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hiç bir şey hissetmem.
Hmm size bir mesaj var.
Kadınlar çiçek gibidir
Güzel kızmış maşallah der geçerim
Vardır bir b. k yeniği derim.
Doğal estetiksiz güzellere hayran hayran bakıyorum
bir şey hissetmem
Sevgilisi var
Hiç bir şey