En iyi cevabı seçicem. Güzel bir bayan gördüğünüzde hissettiklerinizi ve aklınızdan neler geçtiğini anlatabilirmisiniz? erkek psikolojisini merak ediyorumda :)
kalbime yaktığı ateş yüreğime damlar ve bu esnada yüreğimden tüm vücuduma yayılan etkilenme, çarpılma dalgası muazzam bir hissiyata sebep olur o an beni etkileyen bu güzel kadın dışında hiç bir şey gelmez aklıma sanki dışarıdan bir el veya kalbe saplanan bir ok müdahale etmişte vurulduğum kadın dışındaki tüm yaşamsal hatlarımı koparmış o ne ki ya rabbi beni benden alıyor neki beni sevgi, aşk çemberinin içine hapsediyor ve geniş huzurvari dünyasına kilitliyor. heleki bir bakışı var fırtınamı ne fırtınası, ötesi bir şiddetle kalbimi yerinden söküp alıyor iyiki yaratıp bu duyguları bahşettin diye şükrediyorum bu güzelliği verebiliyorsan kim bilir daha ne. nice güzellikler vardır sende şaşkınım sersemim nasıl geleceğim kendime mümkün değil tokatla olmaz tek çaresi var beni içine aldığı çemberin erimesi gerekiyor fakat kim eritebilirki kim niçin eritsinki hayır hiç bir zaman erimemeli neden erisinki kalbime vurduğu kilit hiç bir zaman açılamamlı peki bizi ne ayırmalı ölümmü hayır hayır ölümde ayırmamalı toprak buna izin vermemeli toprak bizi buluşturmalı neticede yaşanmalı ve anlatabilmeli, anlatılabilmeki çirkin gören gözlerin değil mecnun gibi kalp gözü ile nazar edenlerin kilitlendikleri mapushane bir nebze anlaşılabilsin
Masum bir şey falan bekler gibi bir halin var dur anlatayım. Erkeklerin nerdeyse hepsi güzel bir kadın gördüğünde onu hayal ederek onunla öpüştüğünü veya seviştiğini hayal eder. Bu çok kısa bir sürede olur. MEsela yolda yürürken karşıdan geliyorsa. erkek hormonları devreye girer ve vücuda çiftleşme isteği gelir bu his karıncalanma gibi bir histir. göğüsten başlar bütün vücuda yayılır. sonra kan akışı hızlanır ve ereksiyon gerçekleşir. Bunun aksini iddia edenin şeyi kalkmıyordur ya da erkek değildir. Çok mu merak ettin bizim pskolojiyi. Anlamak o kadar zor değil. Çok p*rno izleyen biriyse çok güzel birine baktığında (çok güzel olmayan da dahil ) üzerinde kurduğu fantezi boyutunu anlatamam kelimeler yetmez utanırım yazamam o kadar. YAni iyi şeyler düşünmüyor. Seninle 1001 türlü şekilde aklıyla ilişkiye girer sonra yoluna devam eder. Bunu sizin en yakın erkek arkadaşınız , sınıf arkadaşınız bile yapıyor. Bacağınızı oranızı buranızı açtığınızda uzun süre bakıyorsa zaten o erkeğin aklında tecavüze bile uğramışsınızdır. Artık size bakan erkekler niçin bakıyor biliyorsunuz , geçmiş olsun.
İnsanın içini bir heyecan kaplıyor. Böyle içinde sıcak garip bir his oluşuyo. Vücut duruşun dikleşiyo yüz (özellikle gözler) incelendikten sonra göğüslere kayıyosun. Sonra da vay anasını be rabbim neler yaratmış diye iç çekiyosun :D Genel olarak bu. Hormonlar coşuyo
seks ve zinsellik değil ilk aklıma gelen. Önce hayranlıkla , beğeni ile bakarım. O Güzel ve çekiciliği nin yanında şık olması , gülümsemesi , fiziğinin de verdiği güzellikle zarif bir bayan olduğunu hissetmek daha güzel bir duygu.
çok güzel bir bayan görünce aklımdan şu geçiyor bu kız bizi aşar boşver o yuzden bakmıyorum XD orta dereceli güzel bir bayanda ise " güzel kız l*n bir bana bakıp gulumsesede günüm şenlense bunla çıkmak ne güzel olurdu alırdım takardım koluma" falan :D çirkin=bakımsız "dünya ahiret bacımız" XD
Fazla güzel olunca kız nedense ürküyorum zarar gelicekmiş gibi geliyo bana. Onun dışında pek ilgilenmiyorum Allah sahibine bağışlasın :)
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet hakikaten anlıyamadım bunu. kimi erkekler çok güzel kız gördükleri zaman değişik bir korkuya kapılıyorlar, hatta uzaklaşıyorlar. bunu tam anlatırsanız çok sevinirim.
Pek anlatıcak bişey yok bakışları oturuşu duruşu normal bir güzelliğe sahip kızdan farklı daha kendinden emin bir hali var bu beni ürkütüyo etki altına fazla girmek istemiyorum galiba.
Açıkcası ister istemez kalkan bir şey var ama her adamın ki öyle değil dizginliyorlar ağzını kuyu gibi açıp bakmak mı yoksa sadece imrenmek mi demeliyim bir Çelişki bu. Ben 2. Türüm çok şükür. Bayana bakarım eline bakarım Yüzük varsa kendimden tiksinirim falan falan
Anlık sanise bakış ve yoluma kaldığım yerden devam ediyorum. Her insan böyle yapmalı en azından abazan değilse ama nerede... Türk toplumunun erkeklerinin çoğu meme görsem boşalırım modunda olduğu için bu dediğim hiçbir zaman olmayacak... Allah yardımcıları olsun ve kurunun yanında yanan yaş misali bizimde yardımcımız olsun...
bir defa bakar ALLAH sahibine bağışlasın diyorum. benim olmayan bir şey için kedinin ciğere baktığı gibi ya da öküzün trene baktığı gibi bakmanın ya da abazan olupta farklı hayller kurmanın hiç anlamı yok..
Sevgilim varsa hmm hos kızmıs der gecerim eger sevgilim yoksa o duruma gore degisir bir clup veya kafe veya restoranttaysak vb yanimda fazla arkadas yoksa musaitsem tanısirim
-benim vucudum ve uzvum kiymetlidir, hahah :) güldürdün. yorumun doğru genel olarak ama nedense burada senin gibi yorum yapanlar karşılarına aynı kadın çıkınca öyle düşünmüyorda o yüzden.
Konu sensin demedim senin bedenin kiymetliyse benim bedenim neden kiymetsiz olsun demek istedim buradaki cogu erkek senin gibi dusunmez dedinya farkliysam siradan degilsem ne yapayim yani demek istedim
yalnızsam resim deki gibi bir kız görürsem bununla sabaha kadar ne sevişirim diye aklımdan geçiririm ama böyle daha masum bir güzellik varsa onun hakkında maşallah deyip geçerim