Kız arkadaşımın yüzü bebek gibi, fiziği de. Tanıştığımız ilk gün "Oha kız ne kadar güzel, havalı. Nasıl anlaşıcam" diyodum. Çok sıcakkanlı biri tanıdıkça anladım. Onla yan yana yürüyünce halen garip hissediyorum 🙄 Bir gün beraber yürüyoruz. Yoldan geçen adamlar bana laf atmaz mı, yanımda bebek gibi kız var ben ne alaka oldum 😂 Öyle biri görünce nasıl hissediyorsunuz? Anlattığım kız, bu kıza benziyor 😊
Kendinizden güzel birini görünce ne hissediyorsun?
Benden yakışıklı bir arkadaşımla gezdiğim de bir sorun yaşamıyorum sadece kızlar ona bakıyor ve ben de kıskanmıyorum. Dünyanın en güzel şeyi yanlızlık.
😂 kıskançlık. Aslında kıskanmak istemiyorum ama kıskanıyorum engel de olamıyorum. 😂
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahah doğru içten içe fesatlanıyoruz 😂 Birde insanlar güzelliğe göre ayrı davranıyor. Millet kızı yemeğe çıkartıyor, yakın davranıyor. Yanında kendimi yetim gibi hissediyorum 😂
ALLAH ne güzelller yaratıyor diyorum :) onnu boyle yaratmış beni boyle :) yinede çook şükür ellerim ayaklarım tutuyor aklım calısıyorr :) birde bu hayatta engelli arkadaslarımız var ALLAH herkesin yaardımcısı olsun
@HerDerdeDevayım13579 ahaha teşekkür ederim bu iltifat için ama güzelllik göreceli bir kavramdır kime göre neye göre kişiye göre değişir ve tabiki benden güzelleride var🤞