Tek başıma oturmuş düşünüyordum aklıma takıldı be bu soru.. Geçen senelere dönüp baktığında yeterince "evet hayatıma çok iyi değer verip kendime çok iyi bakmışım" diyebiliyor musun?

Tek başıma oturmuş düşünüyordum aklıma takıldı be bu soru.. Geçen senelere dönüp baktığında yeterince "evet hayatıma çok iyi değer verip kendime çok iyi bakmışım" diyebiliyor musun?

Burada aslında "manevi" yatırımın tam olarak ne olduğu tartışılır. Kimi dine yorar, kimi düşünsel derinliğe...
Sanırım benim yaptığım yegane yatırım, inanmayı halen reddediyor oluşum. Dün gece gördüğüm enteresan, yarı komik ve garip rüya da bunun gibi bir şey.
Hayırlara vesile olsun rüyanız
Az önce arabalara bi kişilik yükledim.. sanırım abartıyorum bunu da. Ama memnunum ya hatta bi tık eksiğim sanki halen. Yine de halledicez inşAllah hepsini yavaş yavaş
Hallederiz her zaman bitanem❤️
her zaman hallettik yine hallederiz bal 💮
Cevap
18Cevap
Arada klasik müzik dinliyoruz yav yetmez mi
Ne zaman dinlediğin çok önemli..
Diyemiyorum, çünkü kendime en büyük kötülüğü yanlış eş seçimi ile yaptım, cezasını da ölene kadar çekeceğim.
Ölene kadar derken, boşandıktan sonra bile... Çünkü kızlarım ruh hastası, psikopat, narsisist, aşağılık bir annenin yanındalar... Zararı bana dokunmasa, kızlarıma dokunur.
Geçen yıllar içinde oldukça manevi bilgi edindim, ibadet ettim ediyorum, haftada bir kez kuran-ı kerim okuyorum.
yaptığımı sanıyordum ama kendimi koruduğumu sandığım şeylerin tam da içindeymişim
Maalesef her geçen gün kendimizi biraz daha yıpratığ yatırımı hep yanlış yapıyoruz 😞
Daha önce ki kadar değil.. yatırımdan yiyom bu ara.
Biraz ara verdim şu sıralar kendim için hiçbir şey yapmıyorum.
Yapıyorum elbette. Ruhumu huzurlu tutmaya çalışıyorum.
ahh hayır şimdi ölsem beni acayip yakacaklar
yeni yeni manevi açıdan bakım verebiliyorum bence kendime
Ben böyle hayatın taaa
Kestik kestik arkadaşlar.. Reklamlaaaar...
Parmaktan sonraaaa
Sen gerçekten harikasın 🤌😂
Ohhh, sevgililer gününde iltifatımıda aldım artık bebek gibi uyuyabilirim.
Uyusun da büyüsün ninniiiiğğ tıpış tıpış yürüsün ninniiiiğğ
Ohhhh nam nam
Şşşşt uyu hadi
Teşekkürler
Ricalar
Kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum.
Tamam konuşmak istediğinde beni çağır ben hakem olurum kavga çıkmaz
Tamam sen beni çağırmayı unutma
Evet, hep kendimi korudum ve değer verdim.
Hiç yapmıyorum
Evet tek servetim o
Evet en buyuk yatirimi ruhuma yapiyorum
Kendime hiç iyi bakmadım
Bilmiyorum 😂
O da güzel
Buralar hiç iyi bakmadım
Bazen bir dua , bazen yalnız kalmak
Yapıyorum
Yapmıuyorum
Evet
Uzun zamandur hayır ama çok ihtiyacım var aslında