Parapsikoloji konusu zaten başlı başlına ilgimi çekiyor (durugörü, durubiliş falan). Ancak spiritüelizm de severim. Ya da rüyalar falan ilgili alanım. Eğer parapsikoloji gibi konuları seviyorsan discord sunucularını tercih edebilirsin. Eğer sunucu iyi ise, gelişim için çok iyi olanaklar sağlıyor 😊
Mesele biri aklima geliyor 2 yildir haberim yok o kisiden 3 gun sonra bana ulaşip mesaj atiyor. Bahcede oturuyorum kuçuk kedi hayal ediyorum keske kedim olsa oynatsam onu aklimdan geciriyorum ,1 gun sonra tam kafamda tasarladigim gibi kucuk kedi bahcemize geliyor ve oynatiyorum onu
Ama şu an cok artdi sezgilerim. Birde akrep burcuyum ben hangi kisiden hoslanmadimsa neqativ enerji geliyorsa bana onla bi masada oturmamaya gayret ediyorum. Ve eninde sonunda kotu niyetli biri oldugu cikiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ilgili gibisin boyle biri ile sohbet edecek konu bitmez
Evet ilgiliyim, istersen sohbete açığım
Evet ilgiliyim...
Hangi alanda?
Parapsikoloji konusu zaten başlı başlına ilgimi çekiyor (durugörü, durubiliş falan). Ancak spiritüelizm de severim. Ya da rüyalar falan ilgili alanım. Eğer parapsikoloji gibi konuları seviyorsan discord sunucularını tercih edebilirsin. Eğer sunucu iyi ise, gelişim için çok iyi olanaklar sağlıyor 😊
Discord sunucuları dediğin şey nedir?
Uzmanıyım bu işin
Hangi alanda?
Metafizik ile fizik arasındaki balans üzerine tezler ve deneyler yapıyoruz
Neyi dusunuyorsan ne aklima geliyorsa o seyi muhakkak 2 gun icinde yasiyorum, ne ile ilgili bu?
Nelerle karsilastin peki?
@Leyhla33 telepatik süreçle ilgili olabilir
Birçok sebebi olabilir, doğrudan söylediğim şeyler kesin cevap sayılmaz
Mesele biri aklima geliyor 2 yildir haberim yok o kisiden 3 gun sonra bana ulaşip mesaj atiyor. Bahcede oturuyorum kuçuk kedi hayal ediyorum keske kedim olsa oynatsam onu aklimdan geciriyorum ,1 gun sonra tam kafamda tasarladigim gibi kucuk kedi bahcemize geliyor ve oynatiyorum onu
Beyin dalgası ile telepati telekinezi gibi şeylerin mümkün olduğunu biliyoruz, bunu ispat etmek zor olduğu için pek üzerinde duramıyoruz
@Leyhla33 istediğin şeyi cekebiliyosun işte ne güzel, ama dikkat et senin için hayırlı şeyleri iste, gözünde canlandir, hayal et ki onlar gelsin
Yani bunlar telepati ile ilgilimi? 3 cu gozum acikmi acaba?😅
3. Göz sadece Bakış açısı demektir
O zaman olmasini istedigim seyleri beynimde tasarliyim
Keşke öyle kolay olsaydı. Sen yine dene şansını
Yillar once telepatiyle mesaj attiriyordum😂
Yanlış kişiye gitmesin sonra 😂
Yok yok tam o kisiye odaklanip attiriyordum, gercektende 5 dk da atiyordu mesaj. Bazen telepatim ise yaramiyordu bazen yariyordu
Evet zamanla azalır yok olur
Ama şu an cok artdi sezgilerim. Birde akrep burcuyum ben hangi kisiden hoslanmadimsa neqativ enerji geliyorsa bana onla bi masada oturmamaya gayret ediyorum. Ve eninde sonunda kotu niyetli biri oldugu cikiyor
Herkes kötü niyetlidir artık, kötüden kastın cinsellik ise tabi
Sevgiliden bahs etmiyorum. Arkaba dostlardan soz ediyorum
Onlar da aynı, akraba kazığı yemeyenler bizden değildir 😂
Evet ilgileniyorum hatta işim bu :)
Bilim dışı şeylerle ilgilenmem.
Evet ilgiliydim 2 sene öncesine kadar
Evet ilgimi çeker
Hangi konular mesela ve hiç araştırma ya da uygulama yaptın mı?
Durugörü olayını araştırmıştım bir dönem ama hiç uygulama yapmadım
Anladım
sen ilgili misin
Evet hem de cok
hayır.
ilgilenmiyorum