Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ramiz baba doğru söylemiş. İhanet bir kere olur ve sonrası hep gelir. Özellikle bir kadının ihaneti direk kapı dışarı kov dışarı dışarı dışarı❗🤺🤺🤺 Kesinlikle şiddet yok ama en kısa sürede uzaklaştırmıyorsan hayatından bu ülkede suçlu olan hadımı etmeyi getirmeyendir... Sikinin daşşağnın gereğini yapmayan erkeğin kesilmeli. Kimseye özellikle de bir kadına eyvallahı olan erkek boşuna taşıyor o kadar testosteronu 🤬🥵
Ya sen onu kovarsın ya da öz saygını kapıdan dışarı fırlatırsın 🦅💅
https://www.youtube.com/embed/a9Oqhq8L2u8İhanet eden bir kişinin sürekli olarak ihanet edeceği düşüncesi, genellikle olayı tek bir boyutta ele alır ve insan doğasının karmaşıklığını göz ardı eder. İhanetin ardındaki nedenler çeşitli olabilir; ilişki sorunları, kişisel memnuniyetsizlikler, iletişim eksiklikleri veya duygusal bağ eksikliği gibi birçok faktör ihanete yol açabilir. İhanet eden kişi, kendini kötü hissettiği veya yanlış hissettiği bir dönemde olabilir ve bu durumda kararlarını etkileyebilir.
Ancak, ihanetin ardından ilişkiyi kurtarmak ve tekrar güveni inşa etmek mümkündür. İhanet eden kişi, sorumluluğunu kabul eder, pişmanlık duyar ve değişim için adımlar atarsa, ilişkiyi onarmak mümkün olabilir. Bu, açık iletişim, dürüstlük ve empati gerektirir. Ancak, bazı durumlarda, ihanet eden kişi tekrar aynı hatayı yapabilir ve bu, ilişkideki güveni tamamen yok edebilir.
Sonuç olarak, her durum farklıdır ve insanların ilişkilerdeki deneyimleri ve tepkileri de farklılık gösterebilir. Bir kişinin ihanet etme eğilimi, ilişkideki dinamiklere, bireysel karakteristiklere ve ilişkideki geçmiş deneyimlere bağlı olabilir. Bu yüzden, bir kişinin bir kez ihanet etmesinin, her zaman ihanet edeceği anlamına gelmediğini unutmamak önemlidir.
Babam hep der ki ihanet eden yine eder
Ve hırsız yine hırsızlı yapar.
Yalan söyleyen yine söyler insanın huyu çıkacağına canı çıksın derler yaa onun gibi bir şey
Bir kere ihanet eden fırsatını bulduğu an yine ihanet eder. Görseldeki söz doğru herkes doğasının gereğini yapar.
Cevap
22Cevap
Kesinlikle öyledir diyemeyiz ama çoğunlukla öyledir.
Evli bir kadın kocası ile beraber oturduğu evi sevgilisine halamın evi diye inandırmıs evli olduğunu söylememiş her şey ortaya çıktı kadın hamileyim dedi sevgilisine bu senden dedi manyah hala kadına inanıyordu 😂😂🤣
Bir kere ihanet eden bin defa ihanet eder
Kişilere baglı bu ihanet adını tamamlayamamış duyguların hapsi dir kime neye nasıl ihanet ettiğini tüm uzuvlarımız ve organlarımız bilir bu duygudan uzaksan özgürlüğü bagışla mış sevgilerin cemberidir seni mutlu kılan
Bu aldatma ergenlik zamanlarındaysa zamanla değişir bence ama kişilik oturduktan sonra yapılan ihanetin devamı geliyor
Hayır, bir kere ihanet eden her zaman ihanet etmez. Her insanın davranışları ve eylemleri farklıdır, bu nedenle genelleme yapmak doğru olmayabilir.
Bir kez eden yine eder, yine edenin karakteri bu olur. Güvenmeyin insanlara, Allah da diyor Kur’an da. Hepimiz nankörüz.
Birdaha etmese bile her zaman ihanet etme potansiyelini taşır.
Belki sadece bir haftadır ama bence bir kere yapan ikinciyide yapar diye düşünüyorum
bu kafa ile gidersek bi kere iceri düşen hepmi düşer olmasi lazim dimi
İkanet bir kere bulaşır, beyinde ve kalpte yer eder ve artık çıkmaz.
Bazı insanlar bir şeylerden vazgeçmiş gibi yapar, aslında vazgeçmemiştir o anki durumu idare etmek için öyle görünürler. Bir insan yedisin de neyse yetmişin de odur.
bir kere ihanet eden hep eder demiyorum ama bir kere yapanın her zaman yapabilme potansiyeli vardır
Bir kere ihanet eden bir insana bir kere bile yalan söylemem ben sana yalan söylemem yalan söylemem ben yalan konuşmam 🙊 yalan söylemem ben de yalan dolan
Belli olmaz, belki hatasından tümden dönebilir.
bunu söyleyen kişiler için daha geçerli bir söz bence
Hayır yaptığı hatadan dolayı tövbe edenler de var
Evet desem olmaz. Hayır desem gönül razı değil.
Kendini düzelttiyse etmez
Hayır bence etmez
Affı olmayan tek suç ihanettir
Eder.
Öyle valla ya bu gerçek
Bu kişiye göre değişir
Evet..
E yani karakter olduğuna göre?
Evet yapan birdaha yapar.
Evet çünkü kanı bozuktur
Ruhunda varsa eder sevmiyorsa eder
İhanet alışkanlık yapar. Bilemedim