Aldatır güvenilmez
Her insan 2. Şansı hakeder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazı insanların genetiğine tanımlı bu konu maalesef. Bir kere yaparsa tekrar yapar. Bunun en güzel örneği Şener Şen'in "YAZ KIZIM" repliğindeki filmdeki gibidir. Karısını çok sever, çocuklarını çok sever ama adam kendini tutamaz. Bir tür hastalık gibi.
Huylu huyundan vazgeçmez hiçbir zaman.
Sen aldatıldığını anlayana kadar o bu karaktersizliğine devam edecek. Tâ ki yakalandığında pisliği ortaya çıktığında ben pişmanım diyecek.
Aslında yaptığından pişman değil sadece rezil olmaktan korktuğu için Bunu söyleyecek sana. O yüzden şans verme. Acırsan acınacak hale düşersin.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...
Aldatan birine asla ikinci şans verilmez, verilmemeli; çünkü bir kez yapan bir daha yapar, yapacaktır. Aldatılan insanların, aldatan insanlara ikinci bir şansı neden verdiklerini hiçbir zaman anlayamayacağım muhtemelen. Ben çok sevsem veya aşık olsam da affetmem onu. Affende de kendine karşı gram saygı yoktur.
Bu bir tercih ve böyle bir şeyi tercih edebilen bir insan ilk fırsatta tekrar tercih eder. İstediği kadar pişman olmuş olsun her şey tek bir fırsata bakar.
Cevap
49Cevap
O güven sarıldıktan sonra telafi edilmesinin bir anlamı yok ki. İnsan ömrü boyunca unutamaz. Bazı yanlışlar ikinci şansı haketmiyor..
Bunu bir kere yaptıysa her zaman yapma potansiyeline sahiptir..
Pü Allah'ın cezaları kanı bozuklar yaparlar
ikinci şansı verdiğinde
kafan da hep bir acaba olacak
diyelim ki yapmadı
ama o güvenme evresi baya sancılı olabilir..
yinede güven tek kullanımlık sanki
Aldatmanın temeline inmek lazım önce özeleştiri yapmalısın hayatında ve kafasında eksiklik olanların dış dünyaya daha çok merakı olur birde önüne fırsat gelirse kaçınılmaz son bence bu durumu düzeltmek gene senin elinde tabi düzeltmek istersen nihayetinde ortada bir durum var
Kimseye güvenmeyin nedenmi
Çünkü
Beni artık sevmiyor dersiniz
Benimle neden küstü dersiniz
Kalbimi kırdı dersiniz
Beni gerçekten sevmiyormus dersiniz
Dersinizde dersiniz
Açık denizde köpekbalığı olmaz iseniz kaplan olmaz iseniz sizin karsinizdaki kaplan olur kopekbaligi olur size saldırır açık ve net av olmaktan vazgeçin her zaman avlayan olun siz kazanırsınız nasilmi avlayan olurum diyon ekle TİKTOK veriyim taktik kardeşim
TİKTOK @jangono1tur
Bir defa aldatmak gibi bir alçaklığı göze alabilen birisi her zaman aldatır
Aldatma konusu hassas bir konudur. İnsanı buna iten psikolojik, mental, sosyal, çevresel sebeplerin doğru irdelenmesi gerekir. Neden yaptı sorusunun cevabı da, bir defa yapan bir daha yapar mı sorusunun cevabı da bu analizin içinde saklıdır.
2. Şans hakketse bile inan yaptığından pişman olsa bile zamanla tekrar yapar çünkü yapan biri muhakkak tekrar yapacaktır emin ol. Güven gidyor zaten güven olmasa çok zor
Kişiye göre değişir. Aldatabilir ya da aldatmayabilir, önemli olan kendimize saygı duyup ikinci bir şans vermemektir. Kesinlikle affedilmemeli diye düşünüyorum.✨
Kişisine göre değişir ama çoğu tekrar aldatıyor. Bir de üstüne "Sorunu kendinde ara." diyebiliyorlar. Çünkü kendileri (kendilerine göre) mükemmel. 😂😂O yüzden biz aldatmıyoruz.
Kişinin karakterine bağlı bir şey bir kez aldatıp hatasının farkına varıp bir daha aldatmayan da var
Defalarca kez yakalanmasına rağmen bir daha olmaz diyip tekrar tekrar aldatan da var
%99 aldatır.
Coook değer verdiğim vardı.
Onu çok seviyordum.
O beni bir başkasına tercih etti.
Daha önce de aldatmışti beni.
Onun için güven olmaz.
Alışkan insan hep aldatır nir insan 7 sinde ne ise 70 şinde de aynı çok yanlış bişey aldatmak kalpler narin gül ve cam gibidir soldurmayıp kırmamak gerekir
"Bir kere yürümeyi öğrenen, bir kez daha yürüye bilir mi?" — bu sorunun cevabını bulduğunuzda sorun ortadan kalkacak..
Evet bir kere aldatan hep aldatır sadece bir kere yakalandığı için tecrübeli olur daha dikkatli davranır
Hem aldatır hem de yalancıdır. Alısmıs kudurmustan beterdir. Aldattığı o ilk an bitirmek gerekiyor.
Bir kere aldatan ikinciyi aldatır mı emin değilim ama ikinci kez aldatan üçüncüyü aldatacağına eminim
Bazı kadınlar cinsel uzuvlarından aldıkları emir doğrultusunda hep daha uzun uzuvlu erkeği aradığından aldatmadan duramazlar.
Beni tanıyan herkes iyi bilir hep derim 1 kez yapan hep yapar eminim net…
Aldatır yine aldatır hep aldatır sonra affetmek senin görevin olur
Başka bir ihtimal söz konusu olamaz. Bir kez yapan bir daha yapar.
Hayır önce süre geçmesi ve enerji toplaması gerekir
Kesinlikle tekrar aldatacağını ve ikinci bir şans verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Her insan 2. Sansi hakeder cünkü 1 defa aldatik 2. Aldatmaayan insanlar gördüm
inek ot yemeden vazgeçer mi aynı soru işte kişilik değişmez.
meyilli olan bidaha yapar asla güvenilmez kim ne derse desin kalleştir şerefsizdir.
Yapar. !
Alışmış kudurmuştan beterdir der, Atalarımız.
Bir defa affetti bir defa daha affeder der aldatır, aldatmasa bile nasıl tekrardan güveneceksin
Bir insan 7sinde ne işe 70 inde de odur.
Huylu huyundan vaz gecmez.
Evet aldatır. Özellikle de affedildiginde. O yüzden benim için ihanetin asla affı olmaz.
Bir kere aldattı ise sonrası umrumda olmaz biter
İhtimal dahilindedir. olmayabilirde. kişinin karakterine bağlı bi durum bence
Aldatan bir daha aldatır, alışmış kudurmuştan beter olur.
Daha önce yaptım pişman oldum ve birdaha yaptım ve birdaha birdaha …. Ama onu da seviyordum kaybetmek istemiyordum onu geç onun beni bırakmayacağından emin olduğum için yapmıştım hep eğer ki gideceğini bilsem cesaret edemezdim
her insan değilse de istemsiz aldatmalar da karşı taraf dinlenir bazen erkeğin haberi olmadan oluyor.
Artik 1 jere aldatmayan bile hep aldatir. Kizlar asiri guzellesti cok iyi formatlarla geliyorlar dayanamiyoruz kusura bakmayin
Bir insan bir kere o hataya düşmüşse tekrar yapar affedersen pişkin olur ve devam eder etmese bile şüphe içinde o ilişki yürümez aldattı mı vur tekmeyi gitsin
Bir kere dahi olsa sonuç olarak aldatmıştır. 2. veya 5. kez yapmayacağının garantisinin olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle ilk aldatma öğrenildikten sonra tekrar affedilmez.
şerefsizdir güvenilmez onu geçen sene aldatan arkadaşımın sevgilisinden biliyorum. çocuk1 haftada aldattı ya.
çok güzel ya yapsın bide affedelim oldu başkka canım benim insan mı bu yoksa o... kalpli biri mi.
şerefsizinsan vazgeçmez bunu çok kez gördüm ama alıştıma giriyor artık sonra kendisi boşluğa düşüyor.
Her insan ikinci şansı hakeder bence 1 şans daha ver😊
Bence eğer boşlukta yapılan bir hataysa ve aşırı gerçek pişmanlığını gorebilirsen denenebilir ama arsizliga vurulursa zaten olmaz
Bazı şeylerde eşiği geçmemek lazım. Geçince bir şekilde devamı gelir. Kişinin akıllansa bile karşısındaki insanda hep bir acaba vardır.
Bir kere yapan yine yapar ona bir kere şans verdin diye hep aynı şansı vereceğini düşünür o yüzden ikinci şans asla verilmemeli
Fiziksel aldatmaysa yüzde yüz tekrar aldatır. Duygusal aldatmaysa tekrar yapması daha düşük bir ihtimal.
Aldatır aldatmasa bile güvenin kalmadiktan sonra ne anlamı var
güven problemi olan ben cidden vururm ya şerefsizliğe taamülüm yok.
güven çok kolay kazanılmayan bir şey bir kere kaybedersem asla yerine gelmez o.
Evet böyle bir insana da güvenmem en nefret ettiğim insan tipi karakteri olmayan hep yapar
1 yapan 2 yi yapar ikiyi yapan 3 yapar devamlı aldatirr bence
anlarım kızlar şöyle böyle ama erkeksen o zafiyetine dur diceksin şerefsiz olmicaksın.
aldatır tabi güven olur mu o şerefsizlere ne yapıcaksanız onsuz yapın es geçin.
pişmalığı çoksa ve köpek gibiyuse 2. şans verilir ama hemen affedilmez.
aldatır yaşandı yani hiç gerek yok öyle kişi ve kişilere.
İlki yapmaya cesaret eden ikincide korkusuzca yapar erkek milleti doyumsuz işte :)
Aldatmak bulaşıcıdır
Ne kadar aldatırsa aldatsın bırakmam
Aldatır güvenilmez allahindan bulsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?