Bir kere aldatan hep aldatir mi?

iyi geceler herkese. buraya icimi dokmek icin yazıyorum biraz. bir yil olacaktı tam iliskimiz. o tarihin aksaminda kavga etmistik cok. zaten ofkelenince bir seyleri isteyerek soylemedigimizi biliyorduk... kavga ettik ve birbirimizin yanindan ayrildik. o gece eve kiz getirmis ve ben kardesinden ogrendim. ben ogrendikten sonra elbette ki paramparça olmus bi halde hesap sordum, agladim kizdim ofkelendim. cok pişman oldugunu soyledi, canimi yakmak istediğini soyledi ve yakti da. bana bunlari soyledikten birkac gun sonra yine çağırmış kizi evine ben bunlari kizdan öğrendim bugun. en acısı da yatağında benim hediye ettigim yastik kılıfları takiliydi. kac gundur uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum. midem bulaniyor herkesten kendimden de. dun gece tek gecelik bi iliski yasadim asla bana gore bi sey degil yapanları kinamiyorum tabi ben de yaptim sonuçta. intikam almak istedim aci çeksin, hissettiklerimi hissetsin dedim. oldu mu oyle bilmiyorum. soyledim yaptığımı zaten. bugun son kez karsi karsiya geldik
sifirdan baslayalim yeni sayfa acalim ikimiz de başkasiyla olduk beraber atlatabiliriz dedi ama o beni aldatti ben aldatmadim... ben kendimi aldattim sadece. evlenme teklifi etti elinde yuzukle. boyle bi sey affedilir mi bilemiyorum gururum izin vermiyor kalbim ve gururum arasinda sıkıştım kaldim. daha önce boyle bi sey yasayan var mi sizce ne yapmalıyım artik. affetsem ne değişir? affetmeli miyim? onu hala seviyorum maalesef ki. zaten en masum duygularımla sevmiştim. deger verdiğimi sonuna kadar hissetmişti 1 yil boyunca. fikirlerinize ihtiyacım var tesekkurler simdiden.
Bir kere aldatan hep aldatir mi?