8 senedir obsesyondan şikayetciyim ve beni çok rahatsız ediyor bu durum
Geçmesi için ve yok olması yani birdaha gelmemesi için neler yapmam gerekir?
Geçmesi için ve yok olması yani birdaha gelmemesi için neler yapmam gerekir?
Selamlar,
Bu durumu ömür boyu yaşayan insanlar var. Gerçekten de çok zor ve çok sıkıntılı bir süreç.
Bir insanın bu sürece tek başına yönetmesi gerçekten de çok zor. Seninle mutlaka bir uzmandan destek aldığını düşünüyorum.
Doktorun verdiği ilaçlar ve sana önerdiği egzersizler dahilinde tamamen geçmese bile kendini en azından birazcık daha iyi hissedebileceğini ümit ediyorum.
Elinden geldiği kadar kafanı olumlu ve güzel şeylerle meşgul etmeye gayret et.
Kafan meşgul olduğu sürece takıntıların sana çok fazla problem yaratacağını zannetmiyorum.
Benimde takıntılı olduğum bazı durumlar vardı. Yapmadığım ya da istediğim şekilde olmadığı zamanlarda kendimi saatlerce huzursuz hissederdim. Ama bu durumlar hem vakit olarak hem de huzur bakımından çok yorduğu için, zamana yayarak yavaş yavaş kurtuldum.
Bir şekilde üzerine gittim. Yapmadığım zaman "Hayır bırakmalısın, yapmadığın zaman kaybedeceğin hiç bir şey yok" diye diye, büyük ölçüde kurtuldum.
Üzerine gitmelisin. Eğer kendin aşamıyorsan destek almanın sana büyük ölçüde katkısı olacaktır..
Bende de vücudumun sağ tarafında bir yere dokunduysam soluna da dokunmaliyim gibi bir takıntı vardı, bilerek sağ yanağıma dokunup bekliyodum sol yanağıma dokunmuyodum. Böyle üstüne gide gide zamanla kırdım. Daha farklı şeyler de oldu onlarla da ayni şekilde başa çıktım. Umarım sen de tamamen kurtulursun.
Umarım geçer ama en zor obsesyon çesidine sahibim "dini Obsesyon"
Cevap
4Cevap
doktora giderek tabi ki de
bunun için profosyonel yardım alsanız daha iyi olur çünkü kendi kendine insan yetemiyor bazen :)
Aynı şey bende de vardı hatta geceleri uyutmuyordu sonra doktora gittim ilaç yazdı 1-2 yıl kullandım sonra eskisinden iyi oldum.
Neydi o Pamela şarkısı
Onu dinle unuttum bak söyleyemedim
Hoşuma giderse dinleyim
YouTube dan kuran dinle
O nedir biri anlatsın?
Büyü çözüm olabilir. 3 kulfu bir elham da mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?