*telefonda birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giriyor gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyor 🤷🏻♀️ *sevgili rolü tutup samimi samimi hallere giriyor *
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kendi değerini yükseltme derdinde, böylece doğada ki gibi dişisene kur yaptığını düşünüp, beni seç bak ne kadar talibim var diyor. İlkel tek gözlü kobra çiftleşme dansı :D
Evet çok haklısın olay şu kendi kendine telefonla konuşup tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu falan tabi çok acemice olduğu için görmezden geldim tecrübesiz olabilir diyerek neyse gel zaman git zaman ben gidip sorayım dedim o da bana sevgilim var dedi falan neyse sonra kankasiyla gelip olduğum ortama gelip samimi samimi hallere girdiler arkadaşlarımın içinde bir de neyse sonra baya pişman olup peşimde koştu durdu sevgilisi falan da yokmuş böyle s. ti sıvadı kısaca.
erkekler böyle canlılar, hala taşı taşı çarparak kıvılcım çıkartıp ateş yakma evrimin. :D :D :D
Kur ne demek?
"Kur " Doğada canlıların dişiyi etkilemek için yaptığı, dans vücudunda olan parlaka tüyleri gösterdiği çiftleşme dansı. :D
Erkeğin kıza kur yapması ne demek bir erkek bana diyor ki işte senin kim olduğunu nereden bileyim falan yani sanki çok kız yazıyor tarzli değil mi?
Biz insanların parlak tüyleri olmayınca, bir şeyi göstermek lazım, sosyal medyada da bu tip şeyler yapabiliyoruz :D
doğrularıyla bakışmıyorsun demek ki
Bu niye böyle? Normal mi
normal değil. gelişimini tamamlayamamış beyinlerden kaynaklı. en ufak ilgi gördüğünde çocukluğuna dönüyorlar
Aynen dediğin gibi çok küçük bir ilgiden bile simarip saçma sapan hallere girdi. Beyini gelismini tamamlayamamis mi?
hayatında hiç ilgi görmemiş. ilgi gördüğünde doğrudan çocukluğuna dönüyor. bir yetişkin gibi normal sohbeti sürdüremiyor ya da karşılığında ilgi sunamıyor sana değil mi
Bir iki baktım bir de insanlık namına yer gostermistim ve de ders çalışırken acaba neye çalışıyor diye bakmıştım. Sonra kendisi egolanip kasildi falan tuhafıma gitti yani
Evet kendisi bana ilgi vermiyor sadece kibarlık olarak aynı anda kapıyı açtık gidene kadar tutmuştu o kadar başka bir ilgisini gormedim
erkeklerimizin genelinde bu sıkıntı var. kadın-erkek olarak o kadar ayrı yetiştiriliyoruz ki karşı cinsle karşılaşınca ne yapması gerektiğini bilmiyorlar. oturup yetişkin iki insan gibi sohbet edemiyor kimse. gerçekten üzülüyorum günümüz kızlarına, böyle değişik insanlarla birlikte olmak, aynı ortamı paylaşmak zorunda kalıyorlar
Öyle cidden. Yanında bir kız var arkadaşlar onunla normal konuşabiliyor ama bana bu tarz şeyler yapıyor? Böyle sabrımı sinadi
Benimle bir türlü konusamadi tepkimi ölçmek için sürekli uğraştı önce tepkimi ölçüyor sonra konuşma kararı aliyor. Kıskandırma yapıp önce tepkime bakıyor kıskanıp kiskanmadigima göre yaklaşıyor ama bunlar beni itiyor. Sonunda beni kaybetti şimdide pişman şekilde peşimde durup normal şekilde buluşmak için uğraşıyor
yaklaşmayı, flört etmeyi bilmiyorlar maalesef. karşı tarafı anlayamıyor, empati yapamıyorlar. en küçük jestlerde bile takılıyorlar, elleri ayaklarına dolaşıyor. sigarasını yakmaya çalışırken kızın saçlarını yakan arkadaşım var. heyecan yaptım diyordu. gerisini sen düşün :)
en büyük yanlışlardan diğeri. kıskandırmak. başkası istediği ya da onun elinden almak için değil, kendisi istediği için birlikte olur insan. kıskandırarak toksik bir ilişkiden başkasını elde edemezsin. ama gel de anlat işte
Evet çok haklısın olay şu kendi kendine telefonla konuşup tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu falan tabi çok acemice olduğu için görmezden geldim tecrübesiz olabilir diyerek neyse gel zaman git zaman ben gidip sorayım dedim o da bana sevgilim var dedi falan neyse sonra kankasiyla gelip olduğum ortama gelip samimi samimi hallere girdiler arkadaşlarımın içinde bir de neyse sonra baya pişman olup peşimde koştu durdu sevgilisi falan da yokmuş böyle s. ti sıvadı kısaca.
belli ki bayağı dolmuşsun. rahatlayana kadar konuşabiliriz. en kötüsü de böylesi anlamsız kişiler için kendimizi yorup rahatlamak için konuşma ihtiyacı duymak :/