Galiba sorduğum en uzun soru olarak tarihe geçecek bu soru.. Hemen cevaplara koşun 🏃🏃
Zamanında sana zararı dokunmuş olan birini, değer verdiğin birinin yanında görseydin, onu dikkatli olması konusunda uyarır mıydın?

Galiba sorduğum en uzun soru olarak tarihe geçecek bu soru.. Hemen cevaplara koşun 🏃🏃
Zamanında sana zararı dokunmuş olan birini, değer verdiğin birinin yanında görseydin, onu dikkatli olması konusunda uyarır mıydın?

Öyle bi boşvermişlikteyim ki en sevdiğim insan ölüyorum dese Allah rahmet eylesin derim. O yüzden hiç gidip uyarmam, uğraşmam. Yıldım yahu. Bana kötüdür, ona iyidir olabilir yani. Herkesi de kurtaramayız özellikle de bazıları bile isteye kendi balinanın kucağına atlarken
Harbi aynı düşünüyoruz..
Değer verdiğim insanın yanından uzaklaşırım sanırım ben.. yani uyarı yapmam.. değer verdiğim biriyse muhakkak yaşananları anlatmışımdır öncesinde kişinin karakteri kafasında oturmuştur buna rağmen o kişi neden yanında diye düşünüp mesafe koyardım.. muhattap olduğumuz insanlar bizim karakterimizi seçimlerimizi belli eder çünkü…
🤌
Hayır uyarmam ayrıca bu karşıyı o kişiye karşı dolduruyormus durumuna düşürür beni. O kişide bak bana karşı seni dolduruyor der. Kendi yaşayıp görsün
En güzeli
Peki o kisi size surekli sariyorsa🤧
@Sessizgrill sarsın istediği kadar görmezden gelirim o iyice kudurur sonra milletin içinde o hareketleri yaptığı an millet de onun gerçek yüzünü görmüş olur millete karşı da rezil olmuş olur.
Takmiyor ki canım
Cevap
15Cevap
Beni ısıran yılan, başkasını da ısırır diyemem. Konunun yılanla alakası yok
Uuu güzel
İlk yapacağım iş bu olurdu, her fırsatta da hatırlatırım. Ben yandım eller yanmasın 🎼🎼
İtfaiyeyi aradım senin için yandım dediğinden
😂
Gözüm üzerinde olur3 ama bir şey demem gibi birde o deneyimlesin belki ona farklı olur.
Aynen öyle
Uyarırdım
Aslında bende böyle bi durum oldu uyardım ama dinlemiyo
Hiç karismamak en iyisi bazen.
Aynen
Hayır kimsenin ikili ilişkisine müdahale etmiyorum ağzım yandı bikere
uyarırdım tabi ki ama yanlış anlayabilir bizim aramizi acmaya calisiyorsun vb diyebilir
Bana zarari dokunmasa da uyarilacak bir konu varsa uyaririm. Dikkate alinmazsam tekrar etmem.
Uyarırdım.. Benım korumacı bır yapım var engelleyemıyorum.
Uyarmam sonuçta bana zararı olmamış ne alaka onuda anlamadım
Her zaman yaptığım şey ama millet fiştiklemek zannediyor :D
Uyarırdım hatta takmamaya devam ederse yavaştan kendimi geri çekerdim.
Evet uyarırdım
Karışmazdın tecrübe bin nasihatten iyidir
Uyarmak hata olur
Değer verdiğim kişiyi anında uyarırdım
Uyarırdım tabii
İyiliği için uyarırdım tabi ki.
Kesinlikle uyarırdım.
Gereken ikazı yaparız
Yanımda olmasını istemezdim
Mutlaka söylerim.
Uyarmak ne kelime. Onu çeker ordan alırdım.
Uyaririm
İletişim kurmam
Asla karısmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?