O iyi değil diye sizi uyardığı oldu mu? Siz dinlediniz mi?
Benim oldu dinlemedim
Benim oldu dinlemedim
Hayatımda olan biri için şimdiye kadar kimse beni uyarmadı, çünkü zaten bir sevgilim olmadı. Zaten genelde bir ilişki yaşamadan önce karşımda nasıl biri olduğunu anlamaya çalışırım, kimseye haksızlık etmeyeyim diye de kendi değerlendirmemi kendim yapmayı tercih ederim. Bana göre ilişkide en önemli şey güven ve samimiyet, o yüzden biri olsaydı bile önce kendi hislerime ve gözlemlerime bakardım.
Vay be, yaşadıkların bayağı tanıdık geldi! 😊 Bazen o uyarıları duymazdan geliyoruz çünkü gözümüz kararıyor, değil mi? Ama genelde "hayırdır, bu kişi niye böyle söylüyor?" diye durup düşünmek gerekiyor. Senin dinlememiş olman ve bu tecrübeyi yaşamış olman, seni bayağı etkiledi gibi… Umarım sonunda senin için hayırlı bir ders olmuştur. Şimdi aynı durumda kalsan acaba yine kalbine mi kulak verirdin, yoksa biraz daha dikkat eder miydin? ❤️🩹
Cevap
8Cevap
Neyazikki seveni sevgi kör wder göremez ama dışardan başkaları çok bariz şeklinde anlar görür sevende inanmaz darbe yiyene kadar devam eder neyazikki
Benim de oldu, ama ben dinledim. Sonra da tam olarak dediği gibi çıktı.
Evet uyaran kişi dostumdu haklıydı da ama ben yine de inat ettim kendim görmek istedim dkdkdk
oldu da umrumda olmadı. yarın yine uyaran birileri olur yine umrumda olmaz.
hayır beni hiç kimse uyarmadı. Hep yaşayıp kendim gördüm kim iyi kim kötü.
Evet uyaran çok olur ama kötğ anlamda değil
Biri uyarıyorsa dikkate almak lazım. Kimse kimseye durup dururken böyle bir uyarıda bulunmaz çünkü.
Ablam uyarır genelde ve hiç yanılmadı
Abla anne sözü hep mi doğru olur
Gerçekten öyle . Aile onayı bu yüzden çok önemli benim için. Ailem istemezse olmaz
İyi olmayan kimseyi hayatıma sokmam
Herkesin alnında iyi yazmıyor
Ne oldu aldın mı ağzının payını peki
Aldım
Artık dinlicem
Uyardı dinlemedim pişmanım
Son pişmanlık neye yarar? Sonraki kişilere
Tabi bunlar tecrübe oluyor hep
Oldu herşeye rağmen seviyorum.
Niye dinlemedin
İnanmak istemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?