Böyle bir tehdit aldım.. Lütfen bir akıl verin, yargılamayın. Anlık bu cahilliği yapan çok sevdiğiniz başka biriside olabilirdi?

Gizli Üye
Arkadaşlar bir kaç gündür konuştuğum bir çocukla ki benden küçük 18 yaşında öylesine muhabbet ediyorduk. Konu fiziğe geldi kendisi sporcu... Çıplak fotolar değil ama nispeten nude sayılan fotolar atmıştım. (işte birinde göbeğimi çekerken göğüslerimin alt kısmı bir kısmı çıkmış, diğerinde de diz üstü bir fotom vardı, ordada altımda iç çamaşırı olduğu belli ama çok ufak bir kısmı gözüküyor sadece bacaklarım gözüküyor popom falan gözükmüyor. "Göt var ama" derken kendimde rahatsız olduğum şeyi yorumluyordum yani çekip atmadım) Hiçbirinde yüzüm gözükmüyor ve ss te aldığına dair bir bildirimde gelmedi. Ama kendimi çok rahatsız hissettim çünkü daha önce bu derece fotoları kimseye atmadım. İyi hissetmiyordum psikolojik olarak öyle bir anıma denk geldi. Her neyse birşey demeden engelledim birden ben çocuğu. Daha sonra bir fake hesaptan bana ulaşıp konuşmaları yayınlayacağına dair tehdit etti. Ben korkmadığımı göstermeye çalıştım ama dünden beride çok huzursuzum. Bu fakeyide engelledim... Yayma gibi bir durum yaşanmadı ama sizce polise gitmeli miyim? Reşitim ailem duymadan halledilir mi? 😔 Bide kendi hesabından yaptığımız konuşmaları sildim ben. :( aklıma gelmedi tüm konuşmaları da karşı taraftan geri çekmek ve artık çok geç
Böyle bir tehdit aldım.. Lütfen bir akıl verin, yargılamayın. Anlık bu cahilliği yapan çok sevdiğiniz başka biriside olabilirdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinin bana attığı fotoğraflar sadece baklavaları. Yanlış anlaşılma olmasın. Fakat yinede karalamaya uygun gördüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Geçici süre instagramı dondurdum.
21 Cevap