Benim pek başıma gelmedi.
Burdakilerde olanlar var mı acaba sjsj

Benim pek başıma gelmedi.
Burdakilerde olanlar var mı acaba sjsj

Yok benim sevdiğim kimseyle aramı kimse bozmaya çalışmaz ama insan ilişkilerinde şunu gördüm ki ara bozmaya çalışan insanlar her zaman daha kıymetli oluyor şöyle söyleyeyim sana insanların değeri kıymeti hani sen birine değer verirsin kıymet verirsin el üstünde tutarsın onunla sohbet muhabbet edersin en kötü gününde en zor anında en mağdur anında yanında olursun ondan sonra bir bakarsın aranızda laf taşımış dedikodu yapmış demediği kalmamış ondan sonra onun söylediğini ona söylediğini ona aktarmış bir insan üzerinden zaman geçer duygular yumuşar bir bakarsın kişiler barışmış halbuki o zamana kadar da birbirlerinin arkasından etmedikleri laf kalmaz ya bu sefer sen dersin ki ya kardeşim siz 3 gün önce birbirinizin arkasından demediğiniz kalmadı şimdi niye böyle oldunuz bu sefer top sana döner derler ki sen mi bizim aramızı bozmaya çalışıyorsun sen ne yapmaya çalışıyorsun O yüzden ben artık kimsenin arasının olup olmaması kimin barışıp barışmadığı ve kimin küsüp küsmediği ile ilgilenmiyorum herkes layık olduğu yerde kalsın. Herkes kendi karakterini kendi omurgasını kendi gösterir.
Olayları ne yaşadığımı daha çok sen biliyorsun. Beni farklı birisi gibi gösteren yanlış lanse eden insan oldu. Kendi yaptıklarına bakmadan ve arkamdan çevirdiği olaylara bakmadan beni kötüledi. Ne diyeyim Allah'a havale ediyorum ama onda Allah inancı bile yok. Şeytanı nasıl kovmuş o da aynısı. Hep dua ediyorum çocuklarından değil ama kendisinden çıksın diye.
Evet, maalesef benim de hayatımda böyle biri oldu. Sanırım hemen hemen herkesin hayatına en az bir kere, iyiliğini istiyormuş gibi görünüp aslında sadece kaos yaratmaya çalışan birileri giriyor.
Bir dönem, en yakın dostumla aramı bozmaya çalışan bir iş arkadaşım vardı. Başlarda bunu hiç anlamadım çünkü bana karşı çok samimi ve dostça yaklaşıyordu. Sürekli gelip "Biliyor musun, o senin hakkında aslında şöyle dedi ama ben seni savundum," diyerek zihnime şüphe tohumları ekiyordu.
Oldu. Genelde açık açık değil de ufak ufak laf sokarak, yanlış aktararak yapıyorlar bunu. Bir süre sonra insan fark ediyor zaten; amaç yardım etmek değil, araya mesafe koymak oluyor. Ben şunu öğrendim, biri sürekli sevdiğim insanlarla ilgili şüphe yaratıyorsa orada durup düşünüyorum. Gerçekten iyi niyetli olan insan aranı bozmaz, konuşmanı teşvik eder. Zamanla kimin nerede durduğu kendini ele veriyor.
Olmaz mı, tabii ki oldu 🙃 İnsan ilişkilerinde kıskançlık ve rekabet çok yaygın. Genelde bunu pasif agresif yapıyorlar; laf taşıma, abartma, araya fitne sokma gibi. Ben böyle durumlarda direkt sevdiklerimle konuşup “Bak böyle böyle denmiş, sen ne düşünüyorsun?” diyorum. Açık iletişim olunca o araya girmeye çalışan tipler otomatik eleniyor 😌✨
Cevap
20Cevap
Olduysa bile sevdiklerim buna izin vermez zaten. izin veriyorsa da gereksiz birisidir siler geçerim direk onu
Olmultur, ama işte ben bu tarz şeyleri çok umursamıyoru
Bana resmi gösteren kişi mağduru oynadı ve dedi ki konuşmucak mısınız? sanarsın o resmi göstermedi sinsi ama ben o kızla barışmak istemedim çünkü onun da ne olduğunu iyi biliyorum ne olduğu intikam planında ortaya çıktı
Teşekkürler ederim Allah beterinden sakındırsın
Kimse buna kolay kolay cesaret edemez
Eden olursa da aramı bozmaya çalışmasına göz yummam sessiz kalmam gerekeni yaparım 🌸🖤
Canimmm baharım iyi ki varsın😇🌺🖤
Sevdiklerimle aramı bozmaya çalışan olmadı ama ben kendim isteyerek sevdiklerimle aramı bozdum onlardan ayrıldım bana itici geliyorlardı bana değer vermediklerini düşündüğüm için böyle yaptım
Sevdiklerimle değil de sevmediklerimle aramı bozan birisi oldu, iyi ki de aramız bozulmuş, şimdi sevmediğim kişilerle görüşmüyorum, oh ne güzel☺️ Bana kötülük yaptığını sanan o laf taşıyan adam görünümlü kadın aslında bana büyük bir iyilik yaptı, onun sayesinde bahtiyarım, bin şükür, çok şükür.
Benim sevdiklerim beni bilir olmuştur ama devam etmesine bile izin vermezler yaşadım gördüm onur duydum
Asıl burada var , yalan yanlış konuşup insanların arasını açıyorlar. Sonra kendileri gidip iyi oluyor.
Ara bozan değilde dengesiz kanı beş para etmeyenlerin hepsinin mk gitti, yani ara bozan laf götürüp getiren insanlardan uzak durmak lazım
Bozamaz izin vermem o zaman dişi aslana döner kükrerim jsjsjs
Evet prensim Sercana olan sevgimi ve onun da bana olan sevgisini kıskanıyorlar
Asla kendi hayatıma diğer kişilerin karışmasına izin vermedim.
Yok. beni seven bana katılır, sevmeyen de korkar genelde
Alışın, bu tip insanlar he zaman olacak. Dikkate almadığım gibi sert bir dille de uyarırım.
Koca kişisi yapmaya çalışıyordu bı ara sonra bn ağzına scp bırakınca haddini de yerini de öğrendi
Bozmaya çalışan olsa bile kimsenin sözüne bakmam
Olmadı, cesaret de edemezler Baharım 🌸
Sevdiklerim hakkında kötü konuşanları kala almam. Ya konuşturmam, ya da saçmlayacak diye merak edip konuşmasına izin veririm
oldu ne kadar cabalasamda becerdiler onlar seçti kimse güvenceklerini...
Öyle kişilerin hayatıma müdahale etmesine izin vermem
Oldu hem de çok oldu sonuç ise aynı kendi kazdıkları kuyudan kaçamadılar.
Umursamayınca zaten bir daha yaklaşamıyorlar.
Evet olmuştu lanet girsin
Olmuştur.
Olmadı hayır
Olmaz mı geçmişte oldu. 🎈
Olmuştu
Evet olmuştu zamanında.
Hayır olmadı
Yok olmadı Bahar 🤎
Evet oldu
hayır olmadı
oldu
Hayır olmadı