Yolumu kaybetmemek için ruhumu bir amaca mı bağlamam gerek ki?

Detayı geçme belki içinde sen varsın... 😜👇🏻

Onca saat uyukladım demek ki? Hangisi rûya, hangisi hayal, hangisi gerçek ki?

Yolumu kaybetmemek için ruhumu bir amaca mı bağlamam gerek ki? Pekii... Amaçsızca dolaşan ruhum bir gün tüm hayal ettiklerini gerçekleştirmiş olarak geri döner mi ki?

Off... Kafam bi' dünya... Çok ses var dört bir yandan. Ne kadar çok konuşuyorum? Nereden buluyorum bunca söyleyecek şeyi kendime? Sanki aylardır susma cezası almışım da şimdi acısını çıkarıyorum? Bu ne arkadaş! Bi' sus daa!.. Başkası dinlemiyor diye kendime konuşup yine kendimi dinlemekten yoruldum. Gerçi dinleyen olsaydı da ben içime konuşur, iç sesimi dinlerdim ama.😬 İşte.. Hava acık soğudu mu ne? İnce hırkam ince kaldı gerçekten. Minik polar örtülerden var mıdır burada da acaba? Sorsam mı ki? Ay, üşendim. Bir şeycik olmaz. Ölmem ya havadan, idare ederim. Zaten ben hep idare ederim. Her şeyi ve herkesi idare ederim. Bir şeyleri idare ederken hayatımı idâme edemedim. Edemedim!🤧Huzuru kim kaybetmiş de ben bulacağım gerçi? Huzursuz huzursuz huzurdan bahsetmek de acayip doğrusu. Nedir bu gürültü yahu? Çok ses var dört bir yandan. Kafam kazan!

Aaa...

Televizyon açık kalmış. Ay, şu kimin eli kimin cebinde dizilerinden değil mi bu? Yarışma programından sonra başladı demek ki. Özeti kendisinden uzun, kendisi lüzumundan fazla uzun, bakışmalar çatışmalar kaş çatmalar kuyu kazmalar upuzun! Devreleni yaktım mı canım okur 😅 hadi bakalım kalkıp sirkelen 👀

Bu arada günaydınnnn😶‍🌫️
Bu arada günaydınnnn😶‍🌫️
Yolumu kaybetmemek için ruhumu bir amaca mı bağlamam gerek ki?