Kendimi dinleyerek ve düşüncelerime odaklanarak Kendimi gözden geçirerek ve hatalarımı, doğrularını öğrenip değiştirerek Bana dinginlik veren şeyleri yaparak Serin ve rüzgarlı havalarda hayatı düşünüp düşüncelerime dalarak Kendi yalnızlığıma izin verip bunu içten yaşayarak Kendimle daha çok başbaşa kalacağım anlarda kendimi geliştirmeye yönelik yaptığım aktiviteler ile ruhumu ve bilgilerimi derin bir gelişime tabii tutarak Arınıyorum.
Duş almak ve temizlik yapmak da beni o kadar arındırmış hissediyor ki anlatamam Tamam kabul temizlik yaparken zevk duyduğumu söyleyemem ama bittiğinde ne kadar iyi bir hisle dolduğumu ben çok iyi bilirim.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Ve hiçbirimiz temiz değiliz artık… Kin tutmuş kalpler taşıyor, çıkarlar üstüne kurduğumuz hayatları yaşamaya çalışıyoruz. Menfaatlerimize sevmek, yalanlarımıza da mutluluk adını vermişiz. Kalp kırmayı kendimize bir görev bilip, insanlığımızı sağa sola savurur durma gelmişiz. Herkes içinde taşığıdı yarayı başkasıyla kapatma derdine düştüğünden beri, gözlerimizin altı kibirle şişmiş, kimseyi görmez olmuşuz. En önemlisi insan gibi yaşayalım derken, insan olmayı Unutmuşuz…
@Bihteeerr Yalanlarımız ortaya çıkmadıkça, hepimiz dürüst insanlarız. Der ya sözde. Seçim yapmamak bizi iyi veya kötü yapmaz bence. Yani iyilik biraz da toplum ile alakalı. ☺️
Kolayca ağlayamıyorum genellikle fakat benim de arınmam gerek öyleyse ne yapıyorum? ❤️Dua ediyorum ❤️Yağan yağmurda yürüyorum ❤️ Uyuklarken yani böyle yarı uyur yarı uyanıkken kendimi ve herşeyi sorguluyorum ❤️Evde yaptığım patates kızartmalarından yiyorum çünkü tuzlu patatese bağımlıyım 😄😄
Resimdeki söze katılıyorum. Hatta sık sık kullandığım için ben çıkardım sanmıştım. Ruhu arındırıp iyileştirmek sadece göz yaşıyla değil, tövbeyle de olur. Hatta tövbe daha güzel temizler hem ruhu, hem kalbi ☾
Müzikle. 🎻Müzik bir ruha seslenebilir iyileştirme gücü var. Eski dönemlerde tedavi amacıyla ruhsal hastalıklar gideriliyormuş müzikle bir eveny grinko ya da golha dinlersin ruhuna özüne dokunduğunu hissedersin. 🪁👒Kızlar Bir Adım Öne
Bana iyi geleceğini düşündüğüm şeyleri yaparak arındırırım. Kendime iyi gelecek, bana iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalışırım. Stresten ve bana kötü şeyler hissettirecek insanlardan uzak durmaya çalışırım.