Ruh ikizime kavuşmak için karma oluşturmıyım diye hayatıma kimseyi almıyorum ama ruh ikizimle de daha kavuşamadım, ne yapmalıyım?

14 yıldır ikiz alev yani ruh ikizi sürecindeyim. İkiz alevimin bu süreçte kız arkadaşları oldu, ben de bu böyle gitmez hep yalnız mı kalacağım diye yeni insanlara şans vererek biriyle sevgili oldum. Ben sevgilimden ayrıldım, ikiz alevim de aynı dönem sevgilisinden ayrıldı. Ben sevgilimle yeniden barıştım, ikiz alevim de o dönem sevgilisiyle yeniden barıştı. Sonra biz tamamen ayrıldık, ikiz alevim de sevgilisinden tamamen ayrıldı. Ve ben bunları sonradan öğrendim birbirimizden haberimiz yoktu. Neyse ben bundan sonra kimseyi hayatıma almıyorum ruh ikizime kavuşmak için karma oluşturmıyım diye ama yaşım 30 oldu. Bir yandan da biriyle evlen gitsin diyorum ama bunu yaparsam ruh ikizimle karma oluştururum ve hiç kavuşamam diye kendimi tutuyorum. Ne gelebiliyoruz ne de gidebiliyoruz birbirimize. Ne yapmalıyım?

Ruh ikizime kavuşmak için karma oluşturmıyım diye hayatıma kimseyi almıyorum ama ruh ikizimle de daha kavuşamadım, ne yapmalıyım?