Diyelim ki çevrenizde 26 yaşında olan bir kız var (arkadaşınız olabilir). Onun 36 yaşındaki biriyle çıkmasını siz uygun görür müsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aradaki yaş farkı için elbette az diyemeyiz yani bir de bunun ilerleyen yaşlarını düşünürsek evet biraz sıkıntı olabilir ama 36 yaşındaki kişi ruhen kendini hep genç hissediyorsa, fiziğine dikkat ediyorsa ve en önemlisi sevgi, aşk gibi kavramlara gerçekten önem veren sadakat duygusu yüksek biriyse o kız bu kişiyle sevgili olabilir hatta evlenebilir de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm ama sıkıntı
Neden
Çünkü kız 36 olduğunda adam 46 ya da kız 46 olduğunda adam 56 olucak şöyle düşün kız gezmek dışarı çıkmak isterken erkek evde durmak istiycek
ya da şöyle düşün kadınlar belirli bi yaştan sonra cinsellikten soğur bazıları diyelim erkekler öyle değil yaş farkı var bide düşün acaba cinsellikte birbirlerini tamamlayabiliceklermi
Kafa yapıları uyacağını zannetmiyorum neden diye sorarsan adam artık 36 oldu evlenme yaşı geldi kızın şu an herşekilde kız ne derse desin erkek kabul eder fakat evlendikten sonra her şeyi görüceksin en fazla yaş farkı 4 ya da 5 olmalı fazlası zarar şunuda diyim belirli bi yaştan sonra da erkeklerin aklı cinsellikten başka bir şey düşünemez olurlar. Ve erkek ne kadar yaşlı olursa kadının aldatma oranıda yüksek olur etrafımda çoğu kez gördüm eşlerinin arasında yaş farkı olduğu için 10 9 yaş vs kadınlar bi zaman sonra beğenmiyorlar ve aldatmaya meyilliler. Şuanki mutluluğa bakmamalılar bence ileride yaşanacak şeyleri düşünmeliler akıllı bi adam o kadar yaş farkını biliyorsa bu ilin olmuyacağını anlar.10 Yorumla
Selamlar,
Ya sen Türk halkına ne sorarsan sor onlar hep abes diyeceklerdir. Hiçbir şeye pozitif bakmayacaklardır emin olabilir. 10 yaş hiçte devasa bir fark değil. Önemli olan sizin gerçekten birbirinizi seviyor olabilmeniz. Gerisi kocaman bir teferruattır. İnsanlar kendi elinde olmayan başkalarının her şeyini kıskanır. Buna küçük bir eşya bile dahil. Ona bile kötü bir yorumda bulunurlar. Neden? Çünkü o senindir. Onların olsa hiç seslerini bile çıkartmazlar.
00 Yorumla
+1 yılSen 30 olsaydın tamam da bana kuşak farkı var gibi geldi. Çünkü 36 yaşındaki abimi ve 26 yaşındaki çevremden bir kızı düşününce fikirleri hayata bakışları yaşanmışlıkları fikirleri farklı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
46Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAbes kaçar evet abin yaşında
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi uygun görmüş beni ne ilgilendirir.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle abes*
Aradaki 10 yaş yüzünden anlaşabilip anlaşamama konusunu bir kenara bırakalım. Bu adam neredeyse 40 yaşına gelmiş, kendi jenerasyonundan birisiyle neden anlaşamamış tam olarak? Nasıl ilişki deneyimleri olmuş bu konuda ne kadar doğru insan profili veya değil? Neden kendinden 10 yaş küçük kadınlarla ilgilenmeye meyilli yoksa diğerleri için yetersiz mi ya da diğerlerini yönetmek daha mı zor? Peki sen 26 yaşında birine göre ne kadar güçlüsün maddi veya manevi? Neden kendi yaşıtın birisiyle anlaşamıyorsun, karakterinle/becerilerinle veya kariyerinle ilgili be gibi eksiklerin var da dengin birisiyle değil 36 yaşında birisiyle ilgileniyorsun?13 Yorumla
Soran+1 yılValla soruların güzelmiş de bunları ablama sormam lazım :)
- +1 yıl
Sordun mu serra?
- +1 yıl
Serra sen git ablan gelsin de 🤣 bun bakılırsa ablanın pek umrunda değil de senin zoruna gitmiş gibi
+1 yılArada 10 yaş fark olmasını kötü göstermeyen şey, kadının 26 yaşında oluşu.. 18-28 olsaydı abes olurdu ama kadın artık belli bir olgunluğa erişmesi gereken yaşta.. Bu yüzden normal buluyorum..
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir yorum. Bende sizin görüşünüzdeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTevratta sınır 10 yaş o yüzden sıkıntı yok , tam sınırdasınız :D Benim çevremdeki insanlar çok şanslı ne kadar çok okuyorsam burayı o kadar anlıyorum, kimseyi yargılamam desteklerim :D Benim çevremde olsanız benim için tek önemli kriter birbirinizi seviyor olmanız ve insan olmanız :) Geri kalan şeyler önemli değil <3
00 YorumlaArada 10 yaş var, ben garipsemem, abest değil bana göre. Tabi sebebi kadın 26 yaşında olması, yeteri bir olgunlukta zaten. Mesela kız 18-19 olsaydı ve erkekte 28-29 olsaydı uygun gormezdim.
00 YorumlaSiz mutluysanız değil 10 yaş isterse 30 yaş olsun. İki insan birbiriyle anlaşıyor ve mutluysa konu tartısmaya kapalıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAblam için bu soruyu sormuştum, haklısınız aslında bence de anlaşmaları ve aralarındaki uyum çok daha önemli yaşın önemi yoktur.
+1 yılBen ve kız arkadaşım arasında 11 yaş var ne çevresel ne de uyum konusunda hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz.
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi... Çok sevindim :) Akrabalar olmasa ablamın da bir sorunu yok ama akrabalar çok sinir bozucu. Yine de birbirlerini çok seviyorlar, dışarıdan bile belli oluyor desem fazla olmaz yani..
- +1 yıl
Mesela seninki tehlikeli gibi of cıtır manita kaybetmiyim gibi bir derdin olabilir mi acaba korktum senden hocam
- +1 yıl
Gerçekten öyle yaş önemli bir faktör ama bence en önemli şey uyum birlikte aynı şeylerden keyif almak aynı olaylardan keyif almak ve kafa olarak o uyumu yakalamak zaten bu akrabaların hiç olumlu bir şey de güzel bir olayda tuzları olmaz takmasın 😄
- +1 yıl
Yo öyle bir derdim yok hiç de olmadı hatta durum bizde tam tersine
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 20 yaşında 35 yaşında birisiyle konuşuyordum bana normal geliyordu ama başkalarına asla. Sonra aklım başıma geldi hiççç uygun olmadığını fark ettim. Demem o ki davul bile dengi dengine 26 yaşında birisi 30 üstüyle olmasın bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten mi.. Ablamla ciddi düşünüyor adam o yüzden sordum. Uyumlu olmaz diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılŞu an ablan sevdiği için ona normal geliyordur ama gerçekten normal değil yaş farkı. Dengini bulsun bence. Hayırlısı yinede
Soran+1 yılÇok sağol:)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bu konuda ablanı uyar lütfen hakkında en güzeli olsunn❤️
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Erkek o genc kizda beğendiği sey ne diye sorarim ve ayni sekil kiz nicin o yasta biriyle beraber
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kendi yaşıtları olan kişilerle beraber oldu, ama hepsi ya aldattı ya birbirimiz için uygun değiliz falan dediler ayrıldılar yani. Sonra işte ablam tam çok iyi anlaştığı, sevdiği birini buldu dedik aralarında 10 yaş fark olduğunu söyleyince biraz sevinemedik ama yine de kendilerinin bileceği iş.
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
Bence hiç sorun yok birbirlerini gerçekten sevmesi yeterli anlayışlı saygılı ve vefalı ( bu arada eşimle aramızda 9 yaş var)☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılBirbirlerini gerçekten çok seviyorlar, evlenmeyi de düşünüyorlar fakat akrabaların bazıları kendinden 10 yaş büyük kişiyi napcan, nedicen, bilmem ne falan dediler ablamın biraz moralini bozdular. Ama ablam da tam kendisine uygun birini bulduğunu düşünüyor ve yaş farkının önemli olmayacağını söylüyor.
Soran+1 yılŞu işe bak ya :) Neyse inşallah onlarda bir sorun olmaz da evlenirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olsun, ben 39 yaşındayım kız arkadaşım 18 yaşında. Önemli olan mutluluk değilmi, ikinizde mutluysanız diğerlerini önemsemek çok yersiz. Diğerleri için değil, mutluluk kendiniz için ise, diğerleri için değil ne varsa kendiniz için yapın.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılannemle babam arasında 10 yaş var ve 21-31 ken evlenmisler kendimi düsününce çok fazla ama onlarda çok normal geliyo yaş farkı göze batmıyo ( babam genç duruyo ortak arkadası yaşını az söylemis annem öyle ikna olmus djdmodndgsksh)
00 YorumlaYaş aralığı 10 yaş evet ama kuşak farkı çok yok bence anlaşılabilir bir fark ama eğer kız 18 adam 28 olsa anlaşamazlar
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım kendinden 25 yaş büyük ispanyolla evlendi 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılErkeğin kendinden büyük kızla ilişki yaşaması abest kaçmıyorsa bu da abest kaçmaz.
00 Yorumla
+1 yılNeden abes olsun? Abdullah Gül, eşinden 16 yaş büyük. Ortada bir tuhaflık var mı?
00 YorumlaBeni ilgilendirmez bu durum tabiki , ama cevap vermek gerekirse bana göre abes bir şey yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Kaçmaz tabiki ama 36 yaşındaki kişinin tipiylede alakalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşındaki kiz 50 yasindaki erkekle. oluyir 26 ile 36 mi. olmuyit
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇevreye göre değerlendirirsiniz kaçar ama olmayacak bir ilişki değil
00 Yorumla
+1 yılBizim ne haddimize onlar sevdiyse yaş önemli değil kendileri anlaşsın yeter
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Gorurum. erkegin büyüğün. makbul tatmin ediyorsa bayani
00 Yorumla
+1 yıl10 yaş biraz çokta 26 yaşında birinin sevgilisi en ideal 30 olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl36 46 olsaydi küfür ederdim
Ama 10 yaş sınırlarda bir yaş farki herkes saygi duymak zorunda00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir de, ne gerek var? Haa adam çok zengindir falan anlarım. Ama normalse gerek yok
Yaş farkı iyi bişey değil.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl26 yaşında bir kız kendi kararlarını alabilir 22 falan olsa hayır derdim ama 26ya da karışılmaz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDagyy tarzı ilişki bayılırım dagyy tarzı ilişkiye bakış açın nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kötü kim ne derse desin yaşıt ya da Max 5 yaş erkek büyük olsun öbür türlü kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanmam ya 10 yaş fena sayılmaz. Var çevremde öyleleri
00 Yorumla
+1 yılKızın yaşi olgun olduğu için kacmaz bence mesela 30 ve 40 gibi ama kız 20 iken adam 30 ise sacma olabilir bence
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin, yani 26 ve 36 olur diyorsun ozaman
- +1 yıl
Evet 26 yasındaki kız zaten olgun yani hani sırıtmaz bence
Faha doğrusu 26 yasındaki kızı seven 26 yaşındaki erkek sorunlu değildir. Şoyle düsun 18 yaşında birine ilgi duyan 28 yaşınfa bir erkek korkutabilir anladın mı
Soran+1 yılAnladım, çok doğru söyledin..
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ya esas önemli olan bunu yaparken ne duşundükleri adam of çıtır sevgili kafasında mi yoksa karektere mi bakıyor
Soran+1 yılKaraktere bakıyor
- +1 yıl
Oyle ise sorun yok
Tabi abest kaçar yaş farkı en fazla 5 ondan çoğu olmaz
20 Yorumla
+1 yılAnlaşabilmeleri önemli bence olgun insanlardan hoşlanıyorsa kız sorun olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, düşüncen için sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılİlişkiye göre değişir güzel ilerleyen bir ilişkiniz varsa neden olmasın 🤷🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 24 yasinda bir erkekle gorusuyorum valla yaşitlarimdan daha olgun terbiyeli ben artık dert etmiyorum bence olur
10 Yorumla
+1 yılHayır yaa gayet iyi bence
12 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş sıkıntı değil o zaman
- +1 yıl
Değil tabi
+1 yılaşka yaş engel olmaz evlenip çocuk yapsınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun :)
- +1 yıl
evettt 😇
+1 yılYaş, boy, kilo bunların hepsi lanet birer sayı..
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun, kafalar uyuşuyorsa sayıların ne anlamı var..
- +1 yıl
Öyle tabi ki
+1 yılGörmem kullanır atar çünkü kardeşimi
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ciddi düşünüyorlarsa?
- +1 yıl
Olabilir
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılabest değil ama abes kaçabilir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl26 pekde ufak degil olgun kadin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır bir sıkıntı yok
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Aşkın yaşı Yok yaş sedece sayı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkaçmaz bence çevre hep aynı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Abest olmaz ama senin hızına yetişemez 😉😉
00 Yorumla
+1 yılSevgi saygı anlayış önemli.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKacar tabi abin yaşında
02 Yorumla
Soran+1 yılAma diyelim ki birbirlerini seviyorlar, ciddi düşünüyorlar o zaman yine mi olmaz
- +1 yıl
Olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanane yav kim kimle ne isterse onu yapsın.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıza zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılEvet abartı hatta
02 Yorumla
Soran+1 yılMax kaç yaş fark olmalı peki sence
- +1 yıl
Aynı kuşaktan olmaya dikkat etmelisin çünkü kafalar uyuşmayabilir
Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Kaçar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılNormal
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş sıkıntı olmaz diyorsun yani
- +1 yıl
Neden olsun ki
- +1 yıl
DM den yazar mısın 1-2 cümle yazıcam
Kaçar bana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yönden mesela yaş farkından dolayı mı
+1 yılAbes kaçmaz
10 Yorumla10 yaş bence çok fazla
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. kaçar evet
00 Yorumla
+1 yıl10 yaş fark normal bence hatta ideal
00 YorumlaNormal değil bence 👍
00 Yorumla
+1 yılabdest kacirir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbdest kaçar
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 26 yaşındaki bir kızla 36 yaşındaki bir erkeğin sevgili olması abest kaçar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım