Sosyal fobim var ve okula gitmek istemiyorum disari çıkamıyorum tüm gün uyuyorum ne yapabilirim?

10. sinif baslarinda maskeyi cikarticagimiz zamanlar falan en sevdigim kadin hoca ya beni begenmezse? diye düşünüp kafamda maskemi actigimdaki o hayal kırıklığını düşünüyordum okula gitmemek icin milyonlarca kez anneme yalvardim agladim sabahida annem pasa pasa gonderdi ders basladi hoca en arkada oturduğumu ve farkedince beni öne aldi o zamanlarda tirnaklarim baya uzundu stres yapinca avuc icime bastırıyordum en azindan beynim o aciya yonleniyordu hocada tirnaklarina bakayim cok guzel deyip elimi tuttu ama benim elim zangir zangir titriyor neyse iste tenefusun sonunda bana nasilsin diye sormasiyla kriz gecirdim ağlamaya basladim o kadar cok yuk var ki uzerimde surekli dusunmekten kafayı yiyecektim ağlayıp kriz gecirince rehberligin yanina gittik annemde okula gelmek istememem hakkinda hocayla konusucakmis onunla aglarken karsilastim hoca psikiyatrist onerdi ozel oraya gittik ilaclara basladim kimseyle konusmazdim arkadaslik edindim hayatim suankine gore cok iyiydi o aralar farketmemistim sadece bir sure boyle gecti arkadaslarimla egleniyorduk ilk defa arkadasim olmustu ablamda bizle geliyordu (aramızda 1 yas var) neyse o donem deprem falan... Devamsizlik sorunu yoktu her sey bir anligina guzeldi ama psikiyatristim gitti.. ilaclarin dozunu azaltmistik zaten ben genede uzulunce kafama gore yukseltiyordum ama son zamanlarda ilaci azaltmistim sonra okullar acildi alan secme zamani dil bölümünü sectim ingilizcem iyiydi her sey guzel gecicek sanıyordum arkadaslarimdan 3u ile ayni bolumdeydik ilaçları artik yarim doz haftada bir iciyordum sadece sersem olunca tekrar atiyordum duzeliyordu sonra bir gun tamamen birakmaya basladim 2-3 gun gecince bende sinirlenmeler olustu arkadasimla kavga ettik disiplin yedim ve sinirden gozum donmustu bilerek bile yapmadim bundan sonra arkadaslarim surekli beni sinifta dislamaya basladilar. bu olay hakkinda dusunup durmaya başladım istahim kesildi eskisinden cok daha kötüyüm ve okula gitmek istemiyorum derslerim iyi ama ilgisizim dinlemiyorum
Sosyal fobim var ve okula gitmek istemiyorum disari çıkamıyorum tüm gün uyuyorum ne yapabilirim?