Kişilik & Karakter Sürekli hapşırmayı mı, yoksa hıçkırmayı mı tercih edersiniz? ÖlümsüzlükSuyuuW Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hapşırmak mı, hıçkırmak mı? Hapşırmak Hıçkırmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sürekli hapşırmayı mı, yoksa hıçkırmayı mı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hıçkırmak 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İkisi de sıkıntılı ama illa bir tercihse bu hapşırmak :) 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hicbirini 0 2 Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Birisini seçseydin Yorumla pirpirella000 +1 yıl Iyi tm hickirik tuttu beni diyim ozaman 😄👍🏼 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hapşırmak derim 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Hapşırmak 0 0 Yorumla
OşimdiiPetitoOo Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hıçkırmak çok kötü ya, ben hapşırmayı seçwrdm 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hiçbirini etmem 0 4 Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Birisini seçseydin Yorumla respectemir +1 yıl Secmem Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Ama zorunlu olcak Yorumla respectemir +1 yıl Niye olsun efenim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hıçkırmak
İkisi de sıkıntılı ama illa bir tercihse bu hapşırmak :)
Hicbirini
Birisini seçseydin
Iyi tm hickirik tuttu beni diyim ozaman 😄👍🏼
Hapşırmak derim
Hapşırmak
hapsirmakk
Hıçkırmak çok kötü ya, ben hapşırmayı seçwrdm
Hiçbirini etmem
Birisini seçseydin
Secmem
Ama zorunlu olcak
Niye olsun efenim