Pirt yapmak mi? Girk yapmak mi? Detay bu kadar. Ankete tiklayin lutfen
Osurmak
Gegirmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazılarınızın beyni belli bir saatten sonra duruyor, bunu kabul edin. İçinizdeki iğrenç yaratıkta beynin yönetmediği bir bedenden fırlayıveriyor..
Bir bayanın merak ettiği, aslında etmeyip boş konuşmuş olmak için konuştuğu şu başlığa bakınca, güven meselesinin sadece geçmiş hatalarından değil de içinden nası bir canavar çıkacak, nasıl bir iğrençlik akacak diye düşündürüyorsunuz sadece. Yazık..
İkiside değil en güzeli zart zurt etmek ;))) yataktayım zaten şimdi sıcaktan cayır cayır zart zurt ediyorum ;)
Zart zurt pirtlatmak degil mi
Ya böyle tam ucuna geliyor tutuyorsun hepsi gelsin diye işte o ara aniden zart yapıyorsun o ara tutuyorsun kalanı zurt yapıyorsun 5 dakka sonrada zort geliyor ;)
Bence girk yapmak cunku osuruk olsa bile bagirsakta cok yer var okadar rahatsiz etmiyor ama midedeki daha fazla rahatsiz ediyor mide kucuk oldugu icin daha cok baski yapiyor
Osurugu tutabiliyorsun ama girk yapmak tutulmuyor
@musty1453 bagirsaklar uzun evet itfaiye hortumu kadar olmasada birkac metre 😄
Karın ağrısı olmasın gazlar serbest kalsın
Cevap
17Cevap
Osurmak dahaiyi geyirince rahatlamazsın osurduğun zaman sanki içindeki kötülükler gitmiş olur. :D
Her ikiside cok onemli ve biri digerinden farkli degil
Allah kimseyi ikisinden de mahrum etmesin!
Gece gece beyin devrelerin mi yandı kuzum? :D
Osurmadim ki
böyle sorumu olur be şu saate.. * koyum ishal sıçmakmı yoksa halat gibi kalın sıçmakmı deseydin bariii
bunu harbiden bir kız olarak soruyorsun. iğrençsiniz sen böyle sorarsan senden doğcak çocuk kim bilir napar kardeş beynin klozette kaldı galiba anam
çok kalitesiz bir soru.. aynı kalitesiz insanın yazı fonu
Ikiside dogal ama gegirirken agzini kapatabilirsin kicini nasil kapatacan. Yani gegirmrk diyorum
kalitesi düştü iyicene bu sitenin başka siteler keşfetmek lazım.
@hyberrius bilader değil birader
sonra vay efendim türkiyedeki kızları sevmiyorsunuz
Millette utanma arlanma kalmamış ya
İkisi birden olunca ooooh değmeyin kefime
ikisini aynı anda yapmak daha zevkli bence :)
ıksını es zamanlı yapınca daha bı hos oluyoor
Geğirmek (ne biçim soru ya :D )
cinsimden tiksindim :D
Tiksinme yataktasın sıcaktan oluyor
Osurmak favorim
s*çmak
a sıkkıı 😂
sucmak :D
Gegirmek
ikiside ayıp :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar