Aşk İlişkileri Sence tavlayan mı yoksa tavlanan mı olmak daha keyifli? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Sence tavlayan mı yoksa tavlanan mı olmak daha keyifli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Daima tavlamayı severim tav oldumu da bırakırım huyum suyum bu 🤷♀️ 1 0 Yorumla
Babygirllll8876 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hep tavlayan oldum tavlanan olmak istiyorum artik yoruldum 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tavlayan olmak daha keyifli olur bence 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tavlanmaya izin verip.. tavlanan olmak… 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tavlayan 🙂 1 0 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. tavlamak 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Tavlamak elbette 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. tavlamak daha zevkli 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Tavlanan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daima tavlamayı severim tav oldumu da bırakırım huyum suyum bu 🤷♀️
Hep tavlayan oldum tavlanan olmak istiyorum artik yoruldum
duruma göre değişir bu
Tavlayan olmak daha keyifli olur bence
Tavlanmaya izin verip.. tavlanan olmak…
Tavlayan 🙂
Tavlanmak
İkiside güzel uzun ilişki ise
tavlamak