Aşk tamamen şans işi olsa da, merak ediyorum sizin için uyumlu bir ilişki mi yoksa zıt karakterlerin bir arada olduğu bir ilişki mi daha tutkulu olur?

Aşk tamamen şans işi olsa da, merak ediyorum sizin için uyumlu bir ilişki mi yoksa zıt karakterlerin bir arada olduğu bir ilişki mi daha tutkulu olur?

Zıt karakteri idare etmekten iki taraf ta ayrı tükenir, ayrı yorulur.. Eski yıllarda belki bulduğuna razı gelmek eski zamanlara ait kadınlar ve erkekler için geçerliydi fakat günümüzde bence kesinlikle uyum ve benzerlik çoğaldıkça birbirine çekim de çoğalıyor, doğal bir anlaşma sağlanıyor ilişkide..
Uyumlu birisi ile tabi ki de.. çünkü zıt karakterler hiç bir zaman birbirini çekmez.. bunu uyduranlar da çok aşk filmi izlemiş sanırım.. gerçek de örneği bile yok.. mesela zengin fakir ilişkisi yürümez.. ya da çok çok zıt düşüncelere sahiplerse farklı dini inanç gibi o da yürümez.. bana benzeyeni severim
Zıt kutuplar bir birini çeker. Lakin tanıdıkça soğumalar başlar. İlişkinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi uyuma bağlıdır. Çiftler arasında istenilen frekansın yakalanması daha çok az çatışmayla kazanılır. Bu yüzden 'A' şıkkı diyorum.
Benim zıt olduğu kesin
Cevap
19Cevap
Benzer karakterler birbirini çeker daha uyumlu olur… zıt karakterler başta heycana kapılırlar ama ilişkinin devamında sorunlar yaşanır yani uzun vade sürmez..
Başda çekici gelsede aşkın gözü açılınca işler değişir. Zıt karakterli biriyle konuştuğum muhabbet bile sarmaz, hoşlandığımız şeyler de tamamen farklı olur, karar vermekte zorlanırız. Kafa dengi olmalı ben gülünce gülsün, üzülünce üzülme ben varım desin😂..
Bir ara “ zıt kutuplar birbirini çeker “ diye savunurlardı bu zıtlık durumunu. Kısa sürdü Allah dan da çok uzamadı o iş. 😂
Aşkta uyum önemlidir. Elbette zıtlıklar olacaktır ama uyumun çoğunlukta olması herkesin hayrına diyebilirim.
Zıt karakterlerle tutkulu aşk ancak filmlerde olur. Dilinden anlamadığın, empati yapamadığın birisi ile ilişki olmaz. Öyle birisi ile yaşanabilecek tek tutku cinsellik olur belki.
zır birisi ile daha çok olur çünkü insan beyni kendisine ters olan şeylere merak duyar, senin zıttın birisi ile karşılaştığında onu merak edersin
Uyumlu ve benzer bir görgü, aile, beklentisi olan birini. İttirecek bir ilişki aramıyorum.
Uyumlu işiyle yaşamayı tercih ederim. Belki süper bir tutku olmaz ama kırgınlık da daha az olur.
Zıt daha mantıklı tartışmalar çözümdür sürekli canım cicim insanı sıkar
Zıt karekter iyidir ama son noktada benim sözüm geçer.
Hayatlar uyumlu karakterler biraz zıt olmalı…
Zit iyi degil ya ayni da iyi degil cok kararsiz kaldim
Uyumlu değilse olmaz tecrübem ile sabit.
Uyumlu tabiki
Uyumlu
Uyumlu olursa daha iyi
Uyumlu biriyle
İnan o hic belli olmuyo valla
Zıt karakterle ilişki felakettir.
Hem uyumlu hem zıt bir arada olmuyor mu
Uyumlu biriyle
Uyumlu..
sevdiğin biriyle
Zıt karakteri ilişkiyi aktiv tutar
Uyumlu bence.