Aynı zevklere ve neredeyse aynı karaktere sahip kişiler sevgili olabilir mi?

Zevkler konusunda evet ama aynı karakter olamaz. Örnek olarak her iki tarafta inatciysa gururluysa falan bu ilişki yürümez tıkanır bir yerde. Alma verme dengesini iyi ayarlamak lazım. O yüzden bir taraf veya her iki taraf her zaman daha ılımlı olmalı.
Zıtlık birbirini tamamliyorsa hoş ama bazı konularda iyi değil. Örneğin ben gezmekten ziyade evde vakit gecirmeyi seviyorum diyelim ama karşımdaki tam bir gezme dolaşma düşkünü olsun. Al sana çatışma ortamı yani. Ortak yanlar şart.
Herkesin kendine ait özel bir alanı ve keyfi olmalı ama onunda dışında sevgi içeren her şey ortaksa tamamdır. Mesela ben bir şeyler yazmayı severim, kadın kitap okumayı. Bunun gibi.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Tabi ki böyle kişiler asıl gerçek aşkı yaşıyorlar. benimde hayalim aynı karaktere sahip biriyle sevgili olmak
Olabilir ama hiçkimse tam olarak birbirinin aynısı olamayacağından sorun olmaz. Zıtlıklar sayesinde çekilip aynılıklar sayesinde sürer ilişki.
Çok da güzel olur. En iyi sevgililik anlaşabilen ve birbirinin en iyi arkadaşı olan çiftler bence.
Olur bence hatta çokta iyi olur.
Birbirini daha iyi tanır daha iyi anlar insan...
Birbirini tamamlayan zıtlıklar çekici olur bencee. Yoksa sürekli bir çatışma meydana gelir.
Çok rahat olurlar
Olmalılar
Bence öyle daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?