Kişilik & Karakter Bir defa bakan bir daha dönüp bakar mı sana? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendine baktırır mısın? Güncellemeler+1 yıl Biraz müzik 🎶 https://youtu.be/Yk6L2iDqgRo?si=B8qOdZPZmG3UbeXc Güncellemeler+1 yıl Baktırır mısın Bir defa bakan bir daha dönüp bakar mı sana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bana bir kere bile bakmazlar ki dönük tekrar baksınlar.. 1 8 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Manüpüle mi ediyosun beni😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır neden 😂 MaşaKocaAyıı +1 yıl Ne bilim bellimi olur😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Sen bana bakmazsın zaten 😂 MaşaKocaAyıı +1 yıl Görsem bakarım niye bakmayım😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende sana bakarım 😂 MaşaKocaAyıı +1 yıl Herkes birşekilde bakar. Kimisi boş bakar kimisi deri derin bakar. Kimisi sert bakar. Kimisi anlamsiz bakar ama bir şekilde bakar 😬ramiz dayi gibi konuştum 😁😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂 sabah felsefi zor olur. ben derin bakarım işte ya sdsdg
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Yok Hemen İlk Sokağa Aniden Girip Duvarın köşesinden bakarım ona bir bakışlık limitin doldu daha fazlası için aylık palet almalısın der gibi 😂 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bisey anlamadim Yorumla Nawdeniz +1 yıl Biliyordum Zaten ((: Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde yolda yürürken bi defa bakan biraz uzun bakar sonra önüne döner bi yerde oturuyorsak birkaç defa bakar yani evet 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu ne la artist diye bir daha bakabilir. Halbuki alakası yok. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bilmem bunun cevabı sende giderim var mı sjsjssjsjssjsjs 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bakar ama iddialı veya yakışıklı olmaktan falan değil, tavırlarımdan dolayı. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bir kere bakana bakmaması gerektiğini gerekirse gösteririz. Baktırmam. 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben bakmam ki baktığını göreyim. Hem tren miyim ben? 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Evet, kadınlar benim gözlerimi çok beğeniyor. 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Evet bakan oluyor bu konuda mütevazi olamayacağım. Karşı cinsi çeken bir Auram vardır. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bakmaz kesin ters bi bakış atmış olurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet, horr 1 7 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Niye bakıyorlar acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Delisin belki ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Danfalak olmaktan iyidir🤣 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😕 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Şaka yapmıştım bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Evet bakar :d 1 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Yok bakmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bana bir kere bile bakmazlar ki dönük tekrar baksınlar..
Manüpüle mi ediyosun beni😂
Hayır neden 😂
Ne bilim bellimi olur😂
Sen bana bakmazsın zaten 😂
Görsem bakarım niye bakmayım😂
Bende sana bakarım 😂
Herkes birşekilde bakar. Kimisi boş bakar kimisi deri derin bakar. Kimisi sert bakar. Kimisi anlamsiz bakar ama bir şekilde bakar 😬ramiz dayi gibi konuştum 😁😂😂😂
😂😂 sabah felsefi zor olur. ben derin bakarım işte ya sdsdg
Yok Hemen İlk Sokağa Aniden Girip Duvarın köşesinden bakarım ona bir bakışlık limitin doldu daha fazlası için aylık palet almalısın der gibi 😂
Bisey anlamadim
Biliyordum Zaten ((:
Genelde yolda yürürken bi defa bakan biraz uzun bakar sonra önüne döner bi yerde oturuyorsak birkaç defa bakar yani evet
Bu ne la artist diye bir daha bakabilir. Halbuki alakası yok.
Bilmem bunun cevabı sende giderim var mı sjsjssjsjssjsjs
Bakar ama iddialı veya yakışıklı olmaktan falan değil, tavırlarımdan dolayı.
Bir kere bakana bakmaması gerektiğini gerekirse gösteririz. Baktırmam.
Ben bakmam ki baktığını göreyim. Hem tren miyim ben?
Evet, kadınlar benim gözlerimi çok beğeniyor.
Evet bakan oluyor bu konuda mütevazi olamayacağım. Karşı cinsi çeken bir Auram vardır.
Çok iddalı değilim bu konuda
Bakmaz kesin ters bi bakış atmış olurum
Hayır çok çirkinim ondan
Bakar tabi, niye bakmasın.
Bakmakla kalsalar razıyımda
Birkere baksan bana
Evet, horr
Niye bakıyorlar acaba
Bilmem
Delisin belki ondan
Danfalak olmaktan iyidir🤣
😕