Asla eskisi gibi olmam. Karşısında bambaşka birini bulur. O yüzden gidenin bir daha dönmemesi için tüm geri dönüş yollarını kapatırım. Ne olursa olsun kırıcı olmak istemiyorum, çevremden yok olsunlar yeterli benim için.
Mümkün ise giden geri donmesin geri dönmek için gitmeler mi lazım.. beni eskisi gibi bulamaz hergun hayatımızin her anında bir şeyler oluyor ve bunlardan ya ders çıkarıyoruz ya da bizi etkiliyor ve değişiyoruz nasıl aynı kalabilelim ki
Gitmek için ya da gitmem için uğraşan insan sonrasında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kestiripte ona göre hareket edecek kadar mümkünse mantıklı olsun.
Ülker çikolatalı gofret ambalajı gibiyim, hiç değişmedim ve bu ciğerlere oksijen girdiği sürece de değişmeyeceğim. Ancak giden beni bir daha hiç bulamaz.
Benden giden bana birdaha dönemez ama soruna cevap verebilmek için hipotez olduğunu varsayarak, cevabım hayır. Gittiğinde bazı şeyler yaşanmış, kırılmış, dökülmüş olur ve bazı şeylerin onarımı olmaz. O yüzden eski ben'i bulamaz.
Ayrı kalma süresine göre değişir. Araya giren zaman uzadıkça ben de karşımdaki kişi de değişir ister istemez. Kısa süreli ayrılıklarda evet, hemen değişen bir şey olmaz.
Hayır bulamaz hatali ben olsam da o olsada sonuçta kazanılmış bir tecrübe olacak o yuzden ayni hatalar, gerekirse davranişlar, olaylara bakiş açım bile değişebilir ama illaki bir değişiklik olur
Hayır bulamaz çünkü o döndüğünde hayatımda biri olmuş olacak bende sadakatlice seven bir insan olduğum için onu takmayacağım, değerimi zamanında bilseydi
Eğer gittikten 1-2 gün sonra dönüyorsa bulur sen de seviyorsan tabi. Ama gitmiştir aylar yıllar geçmiştir bulamaz. Çünkü bir insan bir kişinin yokluğuna alışmışsa o insan eskisi gibi hissetmez.
Sanmıyorum. Çok sustuktan sonra dayanamam bir süre sonra karşımdaki gider alışık olmadığı için çoğu zaman. Ama o noktaya kadar ciddi yıpranırım aynı kişi olmam