Sınıftan bir çocuk benden hoşlanıyor ve tüm sınıf bizi shipliyor (abartılı derecede) hiç hoşuma gitmiyor ne yapabilirim?

Çocuk sınıftaki kızlara beni cok sevdiğini söylemiş kızlar tuvalette bana çocuk senden çok hoşlanıyorum teklif etse kabul eder misin? Falan dediler ben hayır ne alaka kim söyledi falan çocuk hep sana bakıyor diyorlar tabi hep bana bakıyor hiç hoşlanmıyorum zaten kızlara asla kabul etmiyecegimi söyledim bir kız ertesi gün çocuk artık seni sevmiyor başkasına teklif edecek dedi sınıftan bana hep o çocuk hakkında soru soran bence çıkmayın Hocalar kızar falan diyen kıza etmiş o kız zaten ondan hoslaniyor baya fakat arkadaşı kabul etmesine izin vermemiş çünkü çocuğun onu kullanacağını biliyorlarmis. cocuk o günden sonra beni çıkardı sosyal medyadan ve hiç konuşmadı. Sonra hoca bizi yan yana oturttu. o günden sonra sınıf hep shipliyor. sinavlar yaklaştıkça sonra benle konuşmaya başladı. artik hep konuşmaya falan çalışıyor benimle. Bu durumdan nasıl kurtulcam
Sınıftan bir çocuk benden hoşlanıyor ve tüm sınıf bizi shipliyor (abartılı derecede) hiç hoşuma gitmiyor ne yapabilirim?