Sevdigim cocuk beni sevmiyor dershanede ayni siniftayiz cocukla konusmaya utaniyorum ne yapmaliyim?

çocukla konuşmaya utandığım için çocuğu gizlice dershane çıkışında fotoğraflarını videolarını çekiyorum aynı zamanda derstede çekiyorum aşırı seviyorum aşırı utanıyorum ama aşırı hoşlandığım için çok konusmaya cok cekiniyorum arkadaslarıyla konustum bana cocugu ayarlayabilir misiniz diye çocuk arkadaslarına ilgilenmiyor o şeylerle çocuğun önüne rus karı koy ginede istemez demiş çocuk hayatında hiç aşık olmamış ama ben sırıl sıklam aşığım bırakamıyorum resmen musallat oldum çocuğa mesela çocuğu takip ederken arkadaşları benım ve çocuğun adını söyleyip kalp diyorlar çocuk arkadaşlarına istemiyorum sevmiyorum diyor aynı zamanda benimde ondan çok hoşlandığımı bildiği için "kızı üzmek istemiyorum inşallah beni sevmiyordur en kötü reddederim engellerim" kafasında dolaşıyormuş instagramı facesi vesaire yokmuş bide sınav senesi olduğu için yüklemiyor hiçbirini sizce ne yapsam?

Sevdigim cocuk beni sevmiyor dershanede ayni siniftayiz cocukla konusmaya utaniyorum ne yapmaliyim?