Sınıftakileri sevmiyorum napmalıyım?

Merhaba ben özgürlükçü bir insanım asla dindar tutucu değilim böyle düşünceleri olan bir insan da değilim ha inanırım ama kime ne? Kendi hayatım der geçerim ama sınıftaki kişi hadi genelleme yapayım okulda kişiler biraz tutucu ben liseye gidiyorum faceye içki fotoğrafı attım rakı vardı meze falan sonra benim okula gelmediğim bir gün bana takan bir hoca... yine mi içiyor içiyordur sızmıştır içiyormuş gibi şeyler demiş okula geldim hala aynı 2 hafta geçti sen bunu düzgün kafayla çöz kendince çocuksu espri yapıyor kendisi içiyor bende bunu görüyorum her neyse sınıftakilerde artık böyle demeye başladı onlarda benden soğudu bende kavga ettim kaç kişiyle tek sebep buda değilde bunlarla zaman geçmez yani ben sınıftakieri sevmiyorum onlarda beni sadece bir kişi var sınıftan kardeşim dediğim o hep yanımda. Ve sınıftakileri çıkardım arkadaşlıktan. Zaten onca şeyden sonra ben asla konuşmam çok kararlıyım kendimi değiştiremem ben buyum onları hayatımdan çıkarırım olur biter.Çok açık giiynmiyorum ama bazen dekolte giydiğim çok az oluyor dikkat çekmeye çalışıyor demişler hep arkamdan ama azıcık cesareti olan zaten yüzüme söylesin ama bunu anlamazlar kendi hayatım diyorum anlamıyo kimse. Sizce napmalıyım o hocaylandankonuşucam sınıfın ortasında?
Sınıftakileri sevmiyorum napmalıyım?