Kişilik & Karakter Sabahları uyanınca kendinizi nasıl hissediyorsunuz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sabah olunca kendinizi nasıl hissediyorsunuz , uyanabiliyor musunuz? Sabahları uyanınca kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yorgun hissediyorum 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla bu ara izindeyim cok iyi hissediyorum😂 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Her gün monoton işr git gel pek bişey hissetmiyorum 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sabahları mal gibi oluyorum vallahi kahvemi içene kadar :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şınav yapmam lazım diyorum. 😅 sonra diş fırçalamam lazım diyorum rutin odaklı hissediyorum şokjhhgh 0 0 Yorumla
Farukensarbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Uykumu almış Zinde ve yeni bir güne başlayacak heyecanla 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Hazır olda hissediyorum 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. tarlası yanmış köylü gibi 0 0 Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ruhum hala uyuyor gibi 0 2 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl aynı ben :D Yorumla Gasdsdh +1 yıl 🙂. Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Esrar içmiş gibi kalkıyorum 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bugün bebeeksi uyandım. 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yorgun 0 2 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Kıyamam Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😀 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. dayak yemiş gibi :D 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. B. k gibi 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. yatk keyfi yapıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yorgun hissediyorum
Valla bu ara izindeyim cok iyi hissediyorum😂
Her gün monoton işr git gel pek bişey hissetmiyorum
Sabahları mal gibi oluyorum vallahi kahvemi içene kadar :D
Şınav yapmam lazım diyorum. 😅 sonra diş fırçalamam lazım diyorum rutin odaklı hissediyorum şokjhhgh
Genelde stabil
Uykumu almış Zinde ve yeni bir güne başlayacak heyecanla
çok iğrenç boşluktaymışım gibi
Hazır olda hissediyorum
tarlası yanmış köylü gibi
Erken öten horoz gibi
Ruhum hala uyuyor gibi
aynı ben :D
🙂.
Esrar içmiş gibi kalkıyorum
Bugün bebeeksi uyandım.
Yorgun