Kişilik & Karakter Sabah uyandığında kendini nasıl hissediyorsun? Nesliççe Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sabah uyandığında kendini nasıl hissediyorsun? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GSFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Yorgun, uykulu ve hazır değil. 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Biraz uyuşuk ama şu an o uyuşukluk gitti yataktan çıkmayı bekliyorum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şu an alarmi kirasim var 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,8b cevap paylaştı. yorgun hissediyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. umutsuz karamsar yorgun bıkmış usanmış 0 0 Yorumla
wonderita Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl En son ne zaman dinç hissettiğimi hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 977 cevap paylaştı. süper hissediyorum 0 0 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Değişir bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yorgun, uykulu ve hazır değil.
Biraz uyuşuk ama şu an o uyuşukluk gitti yataktan çıkmayı bekliyorum
Şu an alarmi kirasim var
yorgun hissediyorum
umutsuz karamsar yorgun bıkmış usanmış
En son ne zaman dinç hissettiğimi hatırlamıyorum.
Dur kardeş az daha uyuyim havası
Yorgun
Tekrar uyumak istiyorum
Dinlenmiş, yumuşak ve yüksek libidolu
O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim
Değişik duygular içinde 😂
Bazen iyi, bazen kötü.
Sabaha kadar dayak yemisim gibi
Yorgun
Mutlu huzurlu
Sinirli
süper hissediyorum