O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim. Bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim. 😃Herkese günaydın sana godmorning. Çünkü artık sen de yabancısın. 🦁
O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim, sanki beni gece dövmüşler gibi hissediyorum. Tık sağa dönüyorum tık sola dönüyorum, tamam diyorum kendime geldim ama bizim omurga nanay.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bitkin yorgun dayak yemiş gibi bu dünyaya geliş amacım belliyken o amacın içinde kaybolmuşum gibi karanlıklardayım gibi hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum ( hoş bunların hepsi gibi değil bizzat hissettiğim şeyler. Bazen diyorum Allah affetsin de keşke doğmasaydım bu dünyaya bu ülkeye bir faydam yoksa varlığımın ne önemi var ki 😔 )
Sabah nasıl yataktan kalktıysan o ruh halinin günü etkilediğini düşünüyorum. Örneğin ben bugün evin çevresinde çok fazla ses olduğunu için pek neşeli kalkmadım. Böyle kendimi negatif hissettirdiğim anlarda duşa giriyorum o halim gitsin diye